فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۸۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۴-۰۹-۱۴۰۱
کد ۸۶۸۸۶۱
انتشار: ۱۱:۱۹ - ۱۴-۰۹-۱۴۰۱

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: دولت ایران اعتراضات را تهدیدی جدی برای خود نمی بیند

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: دولت ایران اعتراضات را تهدیدی جدی برای خود نمی بیند
"اوریل هینز" مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مصاحبه ای گفته: دولت ایران اعتراضات جاری در این کشور را "تهدیدی قریب الوقوع برای رژیم" نمی بیند.

مدیر اطلاعات ملی آمریکا در مصاحبه ای گفته، حکومت ایران اعتراضات اخیر در این کشور را تهدیدی قریب الوقوع و جدی علیه موجودیت خود نمی بیند.

به گزارش عصرایران به نقل از وبگاه " هیل" آمریکا، " اوریل هینز" اداره کننده "اطلاعات ملی آمریکا" (مدیر هماهنگ کننده جامعه اطلاعاتی آمریکا که متشکل از 16 دستگاه و نهاد اطلاعاتی آمریکاست) در مصاحبه ای با شبکه خبری" ان بی سی" آمریکا، با اشاره به اعتراضات اخیر در ایران، گفت: دولت ایران اعتراضات جاری در این کشور را "تهدیدی قریب الوقوع برای رژیم" نمی بیند.

او در عین حال افزود: رهبران ایران ممکن است اعتراضات را اکنون به عنوان یک تهدید نبینند، اما به دلیل تورم بالا و عدم اطمینان اقتصادی ممکن است با ناآرامی های بیشتری روبرو شوند.

او گفت: "ما نمی‌بینیم که رژیم این اعتراضات را به‌عنوان یک تهدید قریب‌الوقوع علیه ثبات و تاثیر خود ببیند. از سوی دیگر... آنها واقعا با چالش‌هایی روبرو هستند و .. [که] از دیدگاه ما، این یکی از مواردی است که به مرور زمان منجر به خطر بیشتر ناآرامی و بی‌ثباتی می‌شود."

او مدعی شد در حالی که دولت ایران به مقابله با اعتراضات ادامه می دهد اما  همزمان با برخی از مقاومت‌های داخلی در مورد چگونگی واکنش موثر مواجه است. 

هینز افزود: "ما حتی در درون آنها هم در مورد چگونگی واکنش دولت به ناآرامی ها، شاهد اختلاف نظرهایی هستیم."

مدیر اطلاعات ملی آمریکا: دولت ایران اعتراضات را تهدیدی جدی برای خود نمی بیند

همزمان با این اظهارات، "آنتونی بلینکن" وزیر خارجه آمریکا در اظهاراتی مشابه با رد نقش داشتن کشورش در ناآرامی های اخیر در ایران و چین، گفت واشنگتن از خواسته های معترضان در هر دو کشور حمایت می کند.

مقامات آمریکایی در هفته های گذشته از سویی بارها تاکید کرده اند که از اعتراضات و خواسته های معترضان حمایت می کنند اما همزمان تاکید دارند هیچ نقشی در این اعتراضات ندارند.

دولت جمهوری اسلامی ایران، ایالات متحده آمریکا، اسراییل و برخی کشورهای اروپایی را به مداخله در امور داخلی خود و کمک به تداوم ناآرامی ها در این کشور از طریق حمایت های همه جانبه رسانه ای و فعالیت های اطلاعاتی و سایبری متهم می کند.

 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
خروج ۱۱ فروند سوخت‌رسان آمریکایی از غرب آسیا تأیید شد آغاز محدودیت‌های ترافیکی مراسم وداع در تهران عملیات جستجوی ملوان مفقودشده آمریکایی متوقف شد حادثه مرگبار در پروژه پل روگذر شهدای قره‌داغ آذربایجان شرقی کپلر: روز شنبه تنها یک شناور از سواحل عمان در تنگه هرمز عبور کرد مهدی تیکدری به پرسپولیس پیوست عارف: بنا داشتیم که تعطیلی‌ها در حداقل زمان ممکن باشد، اما ناچار شدیم امروز را تعطیل عمومی اعلام کنیم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب دوشنبه در تبریز شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی: مراسم تشییع رهبر شهید روز دوشنبه، ۱۵ تیر، رأس ساعت ۶:۰۰ آغاز می‌شود رهبر اپوزیسیون اسرائیل: باید در طول جنگ تمامی زیر ساخت های ایران را بمباران می کردیم ساختار جدید صعود به لیگ برتر؛ پلی‌آف تیرماه سرنوشت‌ساز شد آخرین وضعیت ترافیکی جاده‌های مازندران راه‌اندازی سامانه صدور آنی کارت سوخت در ۳ شهر کرمانشاه سخنگوی کرملین: اوکراین آماده هرگونه حملات تروریستی است دمای ۷۰ درجه‌ای زمین در دیدار فرانسه و پاراگوئه