کد خبر ۶۲۴۱۷۴
طبق مقاله‌ نشریه «علوم قطب جنوب»، تصاویر ماهواره‌ای اخیر و همچنین تصاویری که با هلی‌کوپتر‌ها گرفته شده نشان می‌دهد تعداد این جمعیت سقوط کرده و تقریبا 200 هزار پنگوئن باقی مانده است.

محققان از کاهش شدید جمعیت شاه‌پنگوئن‌های جهان خبر دادند.

به گزارش فارس، محققان اعلام کردند که جمعیت بزرگ‌ترین گروه شاه پنگوئن‌ها در طول سه دهه، 90 درصد کاهش یافته است.

براساس گزارش «گاردین»، آخرین باری که دانشمندان بر «جزیره خوک» در میان آفریقا و قطب جنوب قدم گذاشتند، این جزیره پوشیده از 2 میلیون پنگوئنی بود که تقریبا یک متر قد داشتند.

کاهش شدید جمعیت شاه پنگوئن های جهان

طبق مقاله‌ نشریه «علوم قطب جنوب»، تصاویر ماهواره‌ای اخیر و همچنین تصاویری که با هلی‌کوپتر‌ها گرفته شده نشان می‌دهد تعداد این جمعیت سقوط کرده و تقریبا 200 هزار پنگوئن باقی مانده است.

علت اینکه چرا این گروه از پنگوئن‌ها در جزیره خوک از بین رفته‌اند به عنوان یک راز باقی مانده است.

«هنری وایمرسکرچ» یک بوم‌شناس مرکز مطالعات زیست‌شناختی فرانسه که برای اولین بار این پنگوئن‌ها را در سال 1982 مشاهده کرده بود، گفت: این اتفاق کاملا غیرمنتظره و مهم بود زیرا این گروه تقریبا یک سوم شاه‌پنگوئن‌های جهان را تشکیل می‌دادند.

گفتنی است؛ ممکن است تغییرات آب و هوا نقش مهمی در این زمینه داشته باشد.

شاه پنگوئن ها از نظر درشتی جثه بعد از پنگوئن های امپراتور در جهان دوم هستند و در جزایر معتدل تر شمال سواحل قطب جنوب زندگی می کنند.

ارسال به تلگرام
ارسال به دوستان
تلگرام عصر ایران
پربازدید ها
علم و فناوری