کد خبر ۶۳۵۰۹۲
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۶ - ۱۷ مهر ۱۳۹۷ - 09 October 2018
اطلاع رسانی تبلیغی

اطلاعاتی در مورد ویزای چینچین با نام رسمی جمهوری خلق چین، در شرق قاره آسیا و به عنوان پر جمعیت ترین کشور دنیا قرار گرفته است، پایتخت آن پکن می باشد و واحد پول این کشور یوان است.

مدارک لازم جهت اخذ ویزای توریستی چین:

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از تاریخ سفر

2 قطعه عکس رنگی 4*6 (تمام رخ ، زمینه سفید ، بدون عینک)

تکمیل فرم مشخصات فردی

تمکن مالی با حداقل مانده 120.000.000 ریال برای هر نفر

دعوت نامه ( از طرف کارگذار چین ارسال می شود)

اطلاعاتی در مورد ویزای چین

نکات ویزای چین:

– ویزای چین به صورت گروهی اقدام و صادر می شود.( هر گروه حداقل 5 نفر و حداکثر 10 نفر)

– در صورت قراردادن تمکن مالی یک فرد برای تمامی اعضای خانواده ، حتما باید مدارکی از قبیل صفحه اول و دوم شناسنامه خود و همسر و صفحه اول فرزندان را ارائه دهد.

– ویزای چین 3 ماه اعتبار دارد و می توان 30 روز اقامت داشت.

– مسافرینی که ویزای گروهی چین دریافت می کنند باید باهم به چین وارد شده و باهم خارج شوند.

– هزینه ویزا به صورت ارزی (دلار آمریکا) دریافت می گردد.

– مدت زمان صدور ویزا 7 روزکاری می باشد.

مدت زمان صدور ویزای فوری چین به مدت روز کاری می باشد .

ارسال به تلگرام
برچسب ها: ویزای چین
ارسال به دوستان
تلگرام عصر ایران
پربازدید ها
علم و فناوری