۲۸ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۲۹۲۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۶-۱۰-۱۳۸۶
کد ۳۲۹۲۰
انتشار: ۱۳:۲۵ - ۱۶-۱۰-۱۳۸۶
این بیماری با عفونت هایی که هر سال از آفریقا و شبه جزیره هند وارد مکه می شود متفاوت بوده و از نظر تاثیر داروهای متعارف برآن، به ویروس های تولید شده در کاربردهای نظامی شباهت دارد.

   
انتشار یک ویروس ناشناخته در ماه ذی حج در مکه، بسیاری از حجاج امسال بیت الله الحرام را به نوعی بیماری مسری مبتلا کرد.

به گزارش "الف"، عوارض این بیماری به صورت تب و سینه درد خفیف به همراه بی حسی و افسردگی بوده است و در اغلب کاروان های ایرانی موارد مبتلا به آن مشاهده شد.

مبتلایان به این بیماری بین 3 تا 7 روز به عوارض این بیماری دچار شده اند.

یکی از اعضای هیات پزشکی حج امسال با تایید مراجعه و شکایت زایران ایرانی از عوارض این بیماری گفت: این بیماری با عفونت هایی که هر سال از آفریقا و شبه جزیره هند وارد مکه می شود متفاوت بوده و از نظر تاثیر داروهای متعارف برآن، به ویروس های تولید شده در کاربردهای نظامی شباهت دارد.

این گزارش می افزاید در حج امسال نیز مانند سال های اخیر ویروس های بومی منطقه آفریقا و شبه جزیره هند در سطح بسیار وسیعی حجاج حاضر در مکه را مبتلا کرد و دولت عربستان با وجود دریافت 200 ریال سعودی (حدود 50 هزار تومان) از هریک از 2 میلیون حاجی، نتوانست از انتشار ویروس ها و عفونت هایی که هر سال حجاج را مبتلا می کند جلوگیری کند.

این گزارش می افزاید در حج 86 موارد ابتلا به سرماخوردگی و گلودردهای چرکی درمیان قریب به اتفاق زایزان ایرانی مشاهده شد که با تلاش هیات پزشکی حج و پزشکان کاروان ها، حجاج ایرانی در حداقل زمان ممکن سلامت خود را بازیافتند.
 
ارسال به دوستان
وبگردی