۲۸ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۸۱۳۰
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۸-۰۹-۱۳۸۷
کد ۵۸۱۳۰
انتشار: ۲۳:۱۵ - ۰۸-۰۹-۱۳۸۷
امام جمعه شيراز گفت: بعد از صلح امام حسن (ع) برنامه بني‌اميه روشن‌تر شد و همان‌طور كه اسرائيل دانه دانه فلسطيني‌ها را شهيد مي‌كند معاويه فرمانداراني را انتخاب مي‌كرد كه مسلمانان اصيل و شاخص را شهيد كنند.
نماينده ولي فقيه در استان فارس و امام جمعه شيراز گفت: وجود جريانات شيعه‌ستيز و وهابي‌گري در قرن معاصر ريشه در فتنه‌هاي صدر اسلام و كينه‌ها نسبت به اهل بيت پيامبر دارد، در حالي كه فتنه قبل از هر چيز انسان‌هاي متعهد و ارزشي را با خود همراه مي‌كند.    
 
به گزارش فارس به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني امام جمعه شيراز، آيت‌الله حائري شيرازي در همايش تجلي خودباوري علمي و فناوري و در جمع دانشجويان و استادان بسيجي دانشگاه‌هاي شيراز افزود: ابوسفيان در تمام مدتي كه حضرت محمد (ص) در مكه بودند، رهبري سركوب و اختناق را به عهده داشته و اين مقابله تا فتح مكه ادامه داشت و پس از آن جنگ ابوسفيان با اسلام روش ديگري به خود گرفت به‌گونه‌اي كه هنگام انتخاب عثمان به خلافت خطاب به بني‌اميه گفت مراقب باشيد تا خلافت از دست شما خارج نشود.

امام جمعه شيراز گفت: بعد از صلح امام حسن (ع) برنامه بني‌اميه روشن‌تر شد و همان‌طور كه اسرائيل دانه دانه فلسطيني‌ها را شهيد مي‌كند معاويه فرمانداراني را انتخاب مي‌كرد كه مسلمانان اصيل و شاخص را شهيد كنند.

آيت‌الله حائري دو جريان را پس از رحلت پيامبر از هم جدا كرده و كشته شدن عثمان و شهادت امام حسين‌ (ع) را نقطه مشخص شدن اين دو جريان برشمرد و گفت: جريان اول مرتباً از نور به ظلمات مي‌روند و به اشقياي كربلا بدل مي‌شوند و جريان دوم همان حاضران در عاشورا و شهداي كربلا بودند، چه خوب هم شد كه خانواده‌هايشان را هم با خود برده بودند تا اسرا پيام شهادت را منتقل كنند، اگر شهادت پيام نداشته باشد، اصلا كاربردي ندارد.
وي گفت: اينكه حضرت زهرا (س) اجازه نداد قبرش آشكار شود، يك هنر سياسي بزرگ توأم با دورانديشي بود كه طول تاريخ را متأثر از خود كند.

به اذعان امام جمعه شيراز، حضرت زهرا (س) اساس تمدن فاطمي را بر روي خفاي قبر خود نهاد كه با ظهور حضرت مهدي (عج) اين تمدن به كمال رسيده و قبر حضرت آشكار مي‌شود.
حائري شيرازي گفت: امروز استعمار و يهود براي مقابله با اسلام سعي كردند مسلمانان را از علم جدا كنند و در اولين اقدام خود دانشگاه را بر مبناي براندازي علم از جهان اسلام راه‌اندازي كردند و به جاي آموزش پرورش گل، به مسلمانان دسته گل دادند.

عضو خبرگان رهبري كتاب ترجمه شده را شبيه گل بريده و بي‌ريشه دانست كه امكان زايش ندارد و گفت: دانشگاه‌ها هم عيناً شبيه گلخانه‌هايي هستند كه كشاوزران مجبورند مرتباً بذر عقيم شده را به قيمت طلا از هلند وارد كرده و در آن بكارند و امكان تكثير اين بذر را هم ندارند.
وي با اشاره به تأكيدات مقام معظم رهبري در خصوص جنبش نرم‌افزاري و توليد علم گفت: وقتي رهبري مي‌گويد توليد علم، يعني اينكه بذر در اختيار داشته باشيم تا امكان تكثير و زايش هم وجود داشته باشد.

امام جمعه شيراز ادامه داد: انتخاب شعر سعدي براي سر در سازمان ملل متحد تصادفي نبود بلكه اين حق سعدي بود كه به خوبي او را از ما گرفتند، امروز هم دشمن از بمب هسته‌اي ما ترسي ندارد بلكه از دسترسي ما به علم هراس دارد، چه بسا كشورهايي هستند كه بمب هسته‌اي دارند اما از غني‌سازي عاجزند.

نماينده مردم استان فارس در مجلس خبرگان رهبري با انتقاد شديد از نظام بودجه‌ريزي كشور گفت: امروز محققان كشور معطل دريافت 10 ميليون تومان پول هستند اما ساختار بودجه و تشكيلات كشور مانع از آن مي‌شود.

امام جمعه شيراز با اشاره به تلاش رئيس‌جمهوري براي تغيير ساختار بودجه كشور گفت: من هم با رئيس‌جمهور موافقم كه وجود رديف‌هاي 100گانه بودجه و ايجاد كميسيون‌هاي چند‌دهگانه متفاوت، اصلاً اجازه فكر كردن به مديران اجرايي كشور را نمي‌دهد و در اين قضيه مي‌گويم حق با مجلس نيست و حق با احمدي‌نژاد است.

حائري شيرازي با بيان اينكه به دليل وابستگي شديد به علوم غربي، جرأت تغيير و تحول در جامعه نداريم، گفت: اسلام بايد از نظر علمي استقلال داشته باشد و در اين سفره علمي دنيا، ميزبان نباشد، اين مايه سرشكستگي در جهان اسلام است كه همچنان ميزبان سفره‌هاي علمي دنيا باشيم، بايد در عرصه‌هاي علمي جهان بده و بستان داشته باشيم، استاد دانشگاه اسلامي بايد علم اروپا را جذب كند، اما علم اسلامي را پس دهد.
نماينده ولي فقيه در استان فارس فارس با انتقاد از رواج مدرك‌گرايي در كشور گفت: كارشناسي در تجربه 30 ساله حاصل مي‌شود، بنابراين نبايد به مدرك دكترا دل خوش كنيم كه فلان دكتر، كارشناس است، چه كسي گفته دكتر يعني كارشناسي، بعضي از اينها كارشناساني هستند كه كار بلد نيستند.

امام جمعه شيراز در ادامه خواستار توسعه فعاليت‌هاي اجتماعي زنان شد و گفت: ستون اصلي نبوت پيامبر (ص) بر دوش خديجه استوار است، شخصيت خديجه به اندازه‌اي براي پيامبر (ص) كارساز است كه دشمنان مانع از ارتباط زنان عرب با خديجه مي‌شدند.
حائري شيرازي گفت: چه كسي مي‌گويد خديجه و فاطمه (س) بينش اجتماعي ندارند، كساني كه قادر به شرح نهج‌البلاغه هستند، در قرائت خطبه حضرت زهرا (س) از نظر بلاغت و فصاحت مي‌مانند، چه كسي مي‌گويد زينب مبارز نيست، زينب به اندازه‌اي خطوط اجتماعي را مي‌شناسد كه قادر به آفرينش حماسه عاشورا است، بنابراين يك پايه ستون تبليغ در اسلام بر دوش زنان است.

 

ارسال به دوستان
بی سوادی سیستمی، بحران حکمرانی کشور پلیس راهور : افزایش مبلغ جریمه ها هنوز ابلاغ نشده است دسته‌گلِ وزیر خارجه برای سردار حاجی‌زاده (عکس) ایران عضویتش را در سه سازمان بین المللی لغو کرد + اسامی ماجرای سرقت وسایل زنان هوادار تراکتورسازی از امانات ورزشگاه (+عکس) تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران ۱۲ سوال جدی درباره پرونده کاظم صدیقی چرا جنگ ایران و اسراییل به نفع روسیه نیست؟ آمار غم انگیز از نابودی جنگل های ایران نماینده مجلس : آماده استفاده از سلاح هایی هستیم که قبلاً استفاده نکرده‌ایم قویترین پهپادهای نظامی جهان در سال ۲۰۲۴ (+عکس) بازرس سابق تسلیحات سازمان ملل : پاسخ تلافی جویانه ایران عامل « بازدارندگی » است با ۷ مرحله آلزایمر آشنا شوید؛ از تغییرات خاموش تا فراموشی کامل توصیه محسن هاشمی به زاکانی ؛ به جای ساخت مسجد ، مشکلات حمل‌ و نقل عمومی تهران را حل کنید جیلی گلکسی ئی5 ؛ رونمایی از یک شاسی بلند 1.3 میلیاردی (+تصاویر)
وبگردی