۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۰-۱۱-۱۳۸۷
کد ۶۴۵۷۱
انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۰-۱۱-۱۳۸۷

تولید لپ تاپ 10 هزار تومانی

به گفته او این لپ تاپ که تاکنون نمونه آن در دنیا تولید نشده، طی شش ماه آینده به دست کاربران خواهد رسید تا این تفکر تولید لپ تاپی با قیمت 10 دلار برای همه مردم دنیا به حقیقت بپیوندد.

این لپ تاپ به سیستمی قوی برای اتصال به شبکه‌های کامپیوتری و بی سیم مجهز شده است
 
رکود اقتصادی در سراسر جهان که از اواخر سال 2008 میلادی آغاز و به سال 2009 نیز کشیده شد، انگیزه کاربران را برای خرید محصولات الکترونیکی و دیجیتالی جدید کاهش داد و سبب شد بزرگ‌ترین تولیدکنندگان این محصولات با مشکلات مالی فراوان مواجه شوند.
 
روزنامه سرمایه طی گزارشی که در شماره روز یکشنبه خود منتشر ساخته است،‌ به موضوع ارزانی در بازار کامپیوترهای قابل حمل پرداخته و می‌نویسد:‌ «این جریان شرکت‌های بزرگ را وادار کرد قیمت محصولات خود را کاهش دهند و از این طریق انگیزه کاربران را برای خرید محصولات الکترونیکی جدید بیشتر کنند اما در این میان، گروهی از محققان هندی توانسته‌اند یکی از بزرگ‌ترین تحولات دنیای فناوری را به وجود آورند و ارزان ترین لپ تاپ را در تاریخ به وجود آورند».

بنا به این گزارش، ارزان ترین لپ تاپ دنیا هفته گذشته توسط «آرجون سینگ» وزیر توسعه منابع انسانی هند به نمایش گذاشته شد. برای تولید این کامپیوتر قابل حمل سازمان‌های مختلف از جمله دانشگاه Grants Commission، موسسه فناوری Madras هند و موسسه علوم هند در بنگالر همکاری‌های فراوانی را با یکدیگر انجام دادند و سرانجام توانستند اولین لپ تاپ دنیا با قیمت بین 10 تا 20 دلار(500 تا 1000 روپیه) را تولید کنند.
 
«اس کی سینها» مدیر پروژه تولید این لپ تاپ اعلام کرد این محصول نسبت به لپ تاپ‌های موجود در بازار اندازه کوچک تری دارد و برای عرضه به بازار نیازمند اصلاحات جزئی است.

به گفته او این لپ تاپ که تاکنون نمونه آن در دنیا تولید نشده، طی شش ماه آینده به دست کاربران خواهد رسید تا این تفکر تولید لپ تاپی با قیمت 10 دلار برای همه مردم دنیا به حقیقت بپیوندد.

اینطور که «آرجون سینگ» توضیح داده است، این لپ تاپ به سیستمی قوی برای اتصال به شبکه‌های کامپیوتری و بی سیم مجهز شده است و می‌تواند با امکانات درونی خود به عنوان ابزاری مناسب برای افزایش مهارت‌های آموزشی و بالابردن سطح تحصیلات در مناطق روستایی و دورافتاده به کار گرفته شود.
 
ارسال به دوستان
وبگردی