۲۸ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۰۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۶۷۶
تاریخ انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۳-۱۲-۱۳۸۸
کد ۱۰۱۶۷۶
انتشار: ۱۴:۳۱ - ۰۳-۱۲-۱۳۸۸
با اتخاذ تمهيدات مجلس شوراي اسلامي، قرار بود قانون حذف کنکور در سال 1390 حذف شود که بر اساس دلايل قابل قبول وزارت علوم و آموزش و پرورش مقرر شد تا سال 1391 اين قانون اجرايي شود.


عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي اعلام کرد: پيش از اين قرار بود قانون حذف کنکور تا سال 1390 اجرا شود که بنا به دلايل قابل قبول مسوولان وزارتخانه هاي آموزش عالي و آموزش و پرورش اين قانون را يک سال تمديد کرده که در سال 1391 اجرا مي شود.

قانون حذف کنکور سراسري در قالب طرح ساماندهي پذيرش دانشجو در سال 86 به تصويب مجلس و تأييد شوراي نگهبان رسيد. حذف کنکور کارداني نيز پيش از آن مطرح شد اما مشکلات هيچکدام از اين طرحها براي اجرا برطرف نشد و اجراي آنها با تأخير مواجه است."

نورالله حيدري دستنايي روز دوشنبه در گفت و گو با ايرنا گفت: قانون حذف کنکور سبب نگراني برخي از والدين شده، اما والدين بدانند که مجلس شوراي اسلامي براي دفاع از حقوق فرزندان آنها آماده است.

نماينده مردم اردل و فارسان افزود: در کميسيون آموزش و تحقيقات و مجلس در چند ماه اخير
تصميماتي اتخاذ شد که با توجه به تعويق قانون حذف کنکور، دستگاه هاي ذي ربط تلاش خود را براي اجراي اين قانون مضاعف کنند.

حيدري افزود: با اتخاذ تمهيدات مجلس شوراي اسلامي، قرار بود قانون حذف کنکور در سال 1390 حذف شود که بر اساس دلايل قابل قبول وزارت علوم و آموزش و پرورش مقرر شد تا سال 1391 اين قانون اجرايي شود.

وي با تاکيد بر اينکه والدين به هيچ عنوان نگران اجرا يا اجرا نشدن اين قانون نباشند، گفت: چنانچه شرايط به گونه اي پيش رود که مخاطبان اين قانون را دچار چالش و نگراني کند، اين انعطاف در دولت و مجلس شوراي اسلامي وجود دارد تا شرايط پذيرش دانش آموزان در دانشگاه ها به شکل سابق و يا از طريق ديگري فراهم شود.

عضو کميسيون آموزش و تحقيقات مجلس شوراي اسلامي گفت: از طرفي ممکن است براي اجراي اين قانون يک سال فرصت لازم باشد، به عنوان مثال اجراي قانون حذف دوره پيش دانشگاهي نيز زمان بر خواهد بود.

وي در پاسخ به سووالي مبني بر اينکه با اجراي اين قانون، دانشگاه ها به صورت متمرکز اقدام به جذب دانشجو کرده و آموزش و پرورش در اين زمينه نقشي نخواهد داشت، گفت: نقش آموزش و پرورش با اجراي اين قانون بيش از گذشته خواهدشد و دانشگاه ها با تاييد آموزش و پرورش اقدام به جذب دانشجو خواهند کرد.

حيدري افزود: دانش آموزان مطالب درسي متوسطه را در يک فرصت زماني مشخص در آزمون مربوطه شرکت کرده و در نهايت نتايج اين آزمون از سوي آموزش و پرورش در اختيار وزارت علوم قرار خواهد گرفت.

به گفته وي ، از اين پس نتايج 12 سال تحصيل دانش آموز در مدرسه، براي ورود او به دانشگاه موثر خواهد بود.

ارسال به دوستان
وبگردی