۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۱۷۷۷
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۴-۱۲-۱۳۸۸
کد ۱۰۱۷۷۷
انتشار: ۱۱:۲۲ - ۰۴-۱۲-۱۳۸۸

نامه جدید ایران به ‌آژانس

مهمانپرست ابراز امیدواری کرد که شرایط مورد نظر ایران مورد پذیرش طرف مقابل قرار گیرد گفت: اگر شرایط ایران پذیرفته شود همچنان راه تعامل و همکاری باز است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد که ایران در نامه جدیدی که به آژانس بین المللی انرژی اتمی نوشته است ضمن برشمردن اشتباهات گزارش آمانو برای ادامه همکاری ها اعلام آمادگی کرده است.

به گزارش مهر، رامین مهمانپرست صبح امروز سه شنبه در نشست مطبوعاتی خود با خبرنگاران داخلی و خارجی که در محل وزارت خارجه برگزار شد در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر که در رابطه با نامه جدید جمهوری اسلامی ایران به آژانس بین المللی انرژی اتمی تصریح کرد: طی نامه ای که به آژانس ارسال کرده ایم مجددا آمادگی کشورمان برای همکاری با آژانس به منظور تامین نیازهای سوخت رآکتور تهران نقطه نظرات خود را اعلام کرده ایم.

وی اضافه کرد: اگر شرایط ما از سوی طرف مقابل تامین شود ایران برای تبادل سوخت آمادگی دارد.

مهمانپرست ابراز امیدواری کرد که شرایط مورد نظر ایران مورد پذیرش طرف مقابل قرار گیرد گفت: اگر شرایط ایران پذیرفته شود همچنان راه تعامل و همکاری باز است.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین گفت: ایران در نامه خود به آژانس ایرادات گزارش اخیر مدیر کل آژانس را برشمرده و خواستار اصلاح آن شده است.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار مهر که با اشاره به ترور یکی از مقامات حماس در دبی با استفاده از گذرنامه های اروپایی صورت گرفته، تصریح کرد: ترور اخیر در دبی رسوایی رژیم صهیونیستی در انجام ترورها آن هم به شکل دولتی و نیز رسوایی برای کشورهای اروپایی بود که بر خلاف مقررات کنوانسیون وین با استفاده از گذرنامه های سیاسی و دیپلماتیک همکاری مستقیم یا غیر مستقیم در انجام این ترور را نشان داده است.

مهمانپرست ادامه داد: استفاده از گذرنامه اروپایی درترور دبی باعث شرمندگی اروپایی ها است و کشورهای مدعی حقوق بشر که همواره از این ابزار برای فشار به کشورها استفاده می کنند چگونه می توانند جوابگوی ملت ها در همکاری با تروریسم دولتی آن هم از سوی رژیمی که وجودش سراسر نامشروع و به اقدامات تروریستی منوط است باشد.

وی خبر داد که رئیس جمهور پنجشنبه این هفته به سوریه می رود.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین خبر برخی رسانه ها مبنی بر انجام سفر رئیس جمهور برزیل به تهران در اردیبهشت ماه سال 89 را تایید کرد.

مهمانپرست در کنفرانس خبری خود در خصوص احتمال پذیرش مکان ثالث در تبادل سوخت رآکتور تهران گفت: این تبادل حتما باید در داخل ایران صورت بگیرد.

وی همچنین اعلام کرد که وزارت خارجه سهم 10 درصدی ایران در پروژه اورودیف را پیگیری می کند و این موضوع نشان دهنده مستدل بودن بی اعتمادی ایران به کشورهای غربی است.

ارسال به دوستان
وبگردی