۰۹ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۰۴۶۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۶-۱۲-۱۳۸۸
کد ۱۰۴۶۸۶
انتشار: ۰۹:۰۵ - ۲۶-۱۲-۱۳۸۸
رئيس مجلس شوراي اسلامي در واکنش به برخي انتقادات نسبت به فعاليت هاي پارلماني در حوزه سياست خارجي گفت: پارلمان رکن مهمي در کشور است و مي تواند سخنگوي ملت در پيگيري مطالبات باشد.

بازنگري قانون انتخابات در مجلس بررسي مي شود ، مقاومت فلسطين بايد ادامه يابد ، بخش اعظم انرژي مجلس صرف امور نظارتي شد ، قانون بودجه چارچوب هاي کارشناسانه تر و دقيقتري را پيدا کرد و لزوم حل مسائل هسته اي از دالان ديپلماتيک از رئوس اظهارات لاريجاني در بخشي از کنفرانس خبري وي بود.

به گزارش مهر، علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در نشست خبري خود با خبرنگاران در محل مجلس شوراي ملي در پاسخ به سئوال شبکه خبر مبني بر ارزيابي وي از سير رسيدگي به بودجه گفت: سير رسيدگي به بودجه مطلوب بود و با همکاري نمايندگان و دولت اين مسير به نحو مناسبي طي شد ، تغييرات در بودجه نيز ناچيز بود. در مجموع به لحاظ کارشناسي مسير مطلوبي براي بودجه طي شد ولي بقيه کار به عهده بخش اجرا
است.

وي هدفمند کردن يارانه ها را نيز مهمترين دستور کار سال 88 در مجلس عنوان کرد و گفت: برخي از لوايح و طرح هاي بسيار مهم در دستور کار قرار گرفته و در حال نهايي شدن است. تشکيل کابينه نيز از موضوعات بسيار مهمي بود که در سال گذشته به آن پرداخته شد. در کل سال گذشته بخش اعظمي از انرژي مجلس صرف مسائل نظارتي شد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سئوال خبرنگار ايسنا درباره رسيدگي به قضيه کوي دانشگاه تهران اظهار داشت: از ابتداي امر اين موضوع مورد توجه مجلس شوراي اسلامي قرار گرفت و هيئتي تشکيل شد که با سرعت عمل کرد و بسياري از مشکلات را در همان ابتداي کار به نتيجه رساند. علاوه بر آن نتايجي نيز به قوه قضائيه داده شد ولي چنانچه به گزارش جديدي در اين رابطه برسيم به اطلاع عموم خواهيم رساند.

لاريجاني در پاسخ به سئوال شبکه خبري الجزيره درباره اختلاف آمريکا و اسرائيل در زمينه مسائل مربوط به فلسطين گفت: در اين زمينه نمي توانيم قضاوت صد درصدي داشته باشيم ولي به هر تقدير دو حالت بيشتر وجود ندارد يا اينکه آمريکايي مي خواستند که مسائل فلسطين را حل کنند که رژيم صهيونيستي به صورت تحقير آميز با آمريکايي ها برخورد کرد و يا زد و بندي پشت پرده در کار است.

وي افزود: به هر حال فشار اين قضيه بر مردم فلسطين بوده و ثابت شد که آن عده که به اين مذاکرات سست دل خوش کرده بودند نتيجه اي نمي گيرند و بايد به مقاومت خود ادامه دهند.

رئيس مجلس در پاسخ به سئوال خبرنگار جام جم در رابطه با اعمال تحريم ها و افزايش تهديدها در سال آينده به خطر مسائل هسته اي ايران افزود: جمهوري اسلامي ايران در مسائل هسته اي روابط آژانس را پذيرفته و زير نظر اين آژانس فعاليت هاي خود را ادامه خواهد داد. البته در سال جاري يک رفتار فريبکارانه به خاطر تامين سوخت راکتور تهران از سوي آنان ديده شد که وقتي پاسخ دلخواهشان را از ايران نگرفتند خيلي زود دوباره به
سمت روش هاي قديمي خود مثل چماق و هويج رفتند ولي در نهايت باز هم به اين نکته رسيدند که از اين استراتژي نيز جواب روشني نخواهند گرفت.

جمهوري اسلامي ايران اين گونه رفتارها را درست نمي داند و بايد کل ماجرا را با يک ظرفيت ديپلماتيک و از دالان ديپلماسي حل کرد.

لاريجاني در پاسخ به خبرنگار پرس تي وي که درباره قانون انتخابات از او سئوال کرد نيز گفت: قانون انتخابات طي سالهاي اخير با تغييرات بسياري روبرو بوده است، البته مجمع تشخيص مصلحت نظام نيز سياست هاي اين قانون را مورد بررسي  قرار خواهد داد و از اين رو احتمالا مجلس بر اساس آن قانون بازبيني در قانون انتخابات را يک بار ديگر در دستور کار خود قرار مي دهد.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران درباره تغييرات ايجاد شده در بودجه افزود: بودجه سال جاري تغييرات بسيار کمي داشته و مبناي کار مجلس لايحه بودجه ارسالي از سوي دولت بود.
 مدل در قانون جامع انتخابات مدل اجرا است که بايد در مجمع بررسي شود و پس از تاييد رهبر معظم انقلاب ، قواي سه گانه ملزم به اجراي آن شوند.

رئيس مجلس با بيان اينکه در اعتبارات هزينه اي سال آينده حدود نيم درصد تغيير داشته است، انطباق بودجه سال آينده را با اسناد بالادستي و قوانين موضوع يکي از اقدامات برجسته مجلس عنوان کرد و گفت: اين اقدام يک کار تکنيکي و حرفه اي بود که موجب رونق اقتصاد در سال آينده خواهد شد. قانون بودجه چارچوب هاي کارشناسانه تر و دقيق تري را پيدا کرده است.

رئيس قوه مقننه در پاسخ به شبکه الفرات عراق نيز در رابطه با همکاري هاي مجلس و دولت گفت: مبناي مجلس همکاري دوستانه با ساير قوا است ولي در کنار اين گفتگوها نقادان نيز بسترساز جهش ما خواهند بود البته برخي زندگي خود را در همين اختلاف ها مي جويند و در صدد فرار از موضوعات بوسيله دامن زدن به اختلافات هستند.

لاريجاني تاکيد کرد: هر اختلافي را نمي توان ناشي از مواضع سياسي دانست. مثلا در مورد لايحه هدفمند کردن يارانه مجلس و دولت يک امر اختلاف کارشناسانه بود و مشرب مجلس نيز ورود به اختلافات نيست.

وي همچنين در ادامه پاسخ به سئوال همين خبرنگار در مورد رسيدگي به پرونده فرزندان آيت الله هاشمي رفسنجاني گفت: اصولا اين گونه مباحث بايد در قوه قضائيه مورد رسيدگي قرار گرفته و ابهامات و شبهاتي که براي مردم بوجود آمده روشن شود.

رئيس مجلس در پاسخ به خبرنگار روزنامه خراسان درباره انتقاد رئيس جمهور در کاهش تعرفه خودرو و افزايش تعرفه واردات اقلام محصولات کشاورزي نيز افزود: اين دو موضوع هر دو يک منطق دارند و نبايد ميان آنها تفاوت قائل شد در حالي که تعرفه واردات خودرو 70 درصد بوده و تعرفه واردات ميوه جات 4 درصد. اگر بايد حمايتي از توليد کنندگان داخلي بوسيله ايجاد تعرفه هاي گمرکي بشود بايد هر دو يک منطق داشته و به نقطه تعادل ميان آن دو توجه داشته باشيم.

لاريجاني در پاسخ به سئوال واحد مرکزي خبر درباره نقد رئيس مجلس نسبت به خود مجلس هشتم نيز اظهار داشت: به نظر مي رسد که سرعت مجلس در استراتژي تعيين شده کم بوده و بايد سرعت عمل معاونت هاي جديد التاسيس قوانين و نظارت را بيشتر کنيم و در عين حال در موضوع تقنين از نظرات کارشناسي بيشتري استفاده نماييم.

ديپلماسي پارلماني سخنگويي ملت در مسائل بين‌المللي است

رئيس مجلس شوراي اسلامي در واکنش به برخي انتقادات نسبت به فعاليت هاي پارلماني در حوزه سياست خارجي گفت: پارلمان رکن مهمي در کشور است و مي تواند سخنگوي ملت در پيگيري مطالبات باشد.

دکتر علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي عصر امروز سه شنبه در آخرين نشست مطبوعاتي با خبرنگاران  در سال 88 در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص فعاليت هاي مجلس شوراي اسلامي در حوزه ديپلماسي و نيز برخي مخالفت ها با اين رويه تصريح کرد: ديپلماسي پارلماني در کشور همواره با شيب ملايمي وجود داشته و هيچ گاه مفقود نبوده است.

نماينده مردم قم در خانه ملت با اشاره به اينکه ديپلماسي پارلماني در مجلس هشتم با سبک جديدي آغاز شده است ، خاطر نشان کرد: گروه هاي دوستي - پارلماني در مجلس هشتم فعال هستند و علاوه بر اين گفتگوهاي بين کميسيوني نيز در مجلس هشتم وجود دارد و من مشوق اين هستم که نمايندگان با همتايان خود در کشورهاي مختلف رايزني داشته باشند.

رئيس قوه مقننه با تاکيد بر اينکه ساماندهي رويه فعلي مي تواند به فهم مشترک در موضوعات منطقه اي و بين المللي کمک کند، گفت: قوه مقننه به عنوان يک رکن مهم در کشور مي تواند سخنگوي ملت ايران در پيگيري مطالبات باشد.

لاريجاني اضافه کرد: مجلس به دنبال کارهاي خرد نيست و کارهاي خرد عمدتا از سوي دستگاه هاي اجرايي دنبال مي شود بلکه پارلمان در مسائل کلان کشور مي تواند تسهيل کننده باشد.

رئيس مجلس با بيان اينکه پارلمان ظرفيت خوبي براي پيگيري مطالبات ملت است، تصريح کرد: البته در کل هماهنگي لازم بين دستگاه ها وجود دارد.

نياز به سخنگو ندارم

رئيس مجلس شوراي اسلامي درباره اعلام موضوع اش از سوي يکي از نمايندگان در خصوص برکناري حجت الاسلام محتشمي پور دبيرکل کميته دفاع از ملت فلسطين که به تشخيص مجلس شوراي اسلامي انتخاب مي شود گفت: بنده در اين زمينه نياز به سخنگو ندارم و اگر هم موضعي در اين خصوص داشته باشم شخصا اعلام خواهم نمود.

علي لاريجاني در نشست خبر پاياني سال 88 با خبرنگاران  در پاسخ به سئوال خبرگزاري فارس درباره کاهش روابط ديپلماتيک ايران با انگليس گفت: در اين رابطه کميسيون امنيت ملي اطلاعات بسيار دقيقي را جمع آوري کرده و مجلس اين حق را براي خود محفوظ مي داند که به خاطر رفتارهاي سوء دولت انگليس با دقت بيشتري روابط دو کشور را مورد بازنگري قرار دهد.

علي لاريجاني در پاسخ به خبرنگار ان اچ کي ژاپن در رابطه با حل مسائله هسته اي ايران گفت: حل بحث هاي انرژي هسته اي مکانيزم روشني دارد و در شوراي عالي امنيت ملي ابتکارات مختلفي در اين زمينه مطرح شده ولي در کل ايران حل اين مسئله را از طريق گفتگو دنبال مي کند و زمينه هاي آن نيز وجود دارد.

وي افزود: برخي سعي دارند به اين موضوع يک سويه نگاه کنند و به خاطر اينکه اين منطقه منبع انرژي دنياست نگاه خود را بر اساس آن تنظيم مي کنند ولي بايد اين مسئله با يک نگاه همه جانبه مورد بررسي قرار گرفته و از طريق ديپلماتيک به صورت مسالمت آميز در پي حل و فصل آن باشيم.

لاريجاني در پاسخ به سئوال روزنامه  توسعه در رابطه با دستگيري مفسدان اقتصادي نيز مجلس از اين اقدام قوه قضائيه به شدت حمايت کرده و بر مبارزه با مفاسد به صورت ريشه اي و جدي تاکيد مي کند البته قوه قضائيه هم قول داده اين مسئله را به صورت ريشه اي مورد بررسي قرار دهند.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگار تهران امروز در رابطه با مبادله سوخت هسته اي گفت: اگر فکر کنيم با مساعدت در رابطه با مبادله سوخت هسته اي مسائل هسته اي قابل حل است نگاهي سطحي به موضوع داشته ايم و ظاهر بحث اين است که آنها در مورد مبادله سوخت هسته اي مشکل دارند بلکه مشکل آنها به هيچ وجه اين موضوع نبوده و آنها در پي زياده خواهي هستند و اين حرکت را به صورت فريبکارانه و با چانه زني هاي خود به شکل‌ديگري دنبال خواهند کرد.

در پاسخ به سئوالي درباره ديدار اخير معاون رئيس جمهور آمريکا با مقامات عربستاني و اقداماتي در خصوص تشديد تحريم ها عليه ايران و همچنين اعلام آمادگي برخي کشورهاي عربي براي همراهي آمريکا اظهار داشت: برداشت من از مجموع حرف هاي اخير نمايندگان آمريکا  يک نوع تفاوت و خواب آشفته در حوزه سياست است.

وي افزود: خيلي مهم نيست که مقامات آمريکايي در سفرهايشان چه مي گويند بلکه مهم اين است تا آنها نتوانستند رفتاري مطابق با حرفهايشان داشته باشند، به طوري کلي رفتار آمريکا مغاير با شعار تغيير است.

لاريجاني در پاسخ به سئوال خبرنگار ديگري درباره بند 4 لايحه بودجه و  و کاهش درآمدهاي آن از 40 درصد به 14 درصد تصريح کرد:  اولا  40 درصد ارزش نفت خام مربوط به شرکت نفت نبود بلکه اين مقدار 30 درصد بود که حاصل از ارزش نفت خام و ميعانات گازي بود. در ثاني 17 هزار ميليارد تومان سود و ماليات آن است که آنها خواستار برگرداندن اين مبلغ بودند. حرف ما اين است که بدنبال ناشفاف کردن بودجه نباشيم. مجموعه درآمدها در نهايت 14 درصد ديده شد که اين حرکتي منطقي و دقيق است که براي شرکت نفت تفاوتي ندارد بلکه به شفاف کردن نظامات مالي کمک مي کند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سئوال خبرنگار ديگري که بررسي بودجه 89 را پس از انقلاب کم سابقه خواند و با اشاره به ايستادگي مجلس در موضع قانوني خود در خصوص درآمد هدفمند کردن يارانه ها خواستار اصرار مجلس در موضوع نظارت شد، گفت: منابع درآمدي دولت توسط مجلس يک و نيم درصد و اعتبارات هزينه اي نيم درصد تغيير داشت و در کل بودجه ارائه شده تغييرات آنچناني به خود نديد. لذا نمي توان گفت که مجلس حالت ويژه اي در اين بررسي ها داشته است.

وي اصرار مجلس بر درآمد 20 هزار ميليارد توماني دولت از محل هدفمند کردن يارانه ها را بر اساس قانون مصوب قبلي مجلس خواند و تاکيد کرد که هدف ما درباره اين موضوع همسان سازي اجراي هدفمند کردن يارانه ها با بودجه و اسناد بالادستي بود.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر اينکه مجلس در نظارت بر حسن اجراي قوانين کار خود را به بهترين نحو ممکن انجام خواهد داد يادآوري کرد که بر اساس بودجه سال 89 کميسيون برنامه وبودجه موظف شده که هر چهار ماه يکبار يک گزارش درباره عملکرد بودجه دولت بدهد و تخلفات را بررسي کند.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگاري که پيشنهاد وي را براي متعادل کردن قيمت سود بانکي خواستار شد، گفت: نرخ سود بانکي موضوعي نيست که بتوان با دستور دادن و  به زور آن را حل کرد مهم اين است که روش ها را تصحيح کنيم و شرايط را به طور علمي براي سرمايه گذاري تسهيل نماييم.

عضو شوراي عالي امنيت ملي درباره سفرهاي خارجي خود بخصوص به کشور مصر و اينکه در اين سفر وي حامل پيامي به مقامات مصري بوده است يا خير اظهارداشت: سفرهاي بنده به برخي کشورها بر اساس دعوت آن کشورها و اينکه آيا اين سفر لازم است يا خير صورت مي گيرد.

رئيس مجلس شوراي اسلامي اضافه كرد: همانطور هم که پيش از اين اعلام کرده بودند من در سفر به مصر حامل پيامي براي مقامات مصري نبودم بلکه براي برگزاري اجلاس بين المجالس به آن کشور سفر کردم که البته مذاکراتي هم درباره موضوع فلسطين با مقامات مصري صورت گرفت.
 جمهوري اسلامي ايران در مسائل هسته اي روابط آژانس را پذيرفته و زير نظر اين آژانس فعاليت هاي خود را ادامه خواهد داد البته يک رفتار فريبکارانه به خاطر تامين سوخت راکتور تهران از سوي آنان ديده شد که وقتي پاسخ دلخواهشان را از ايران نگرفتند دوباره به سمت روش هاي قديمي خود مثل چماق و هويج رفتند.

وي با اشاره به اينکه مصري ها در اصل دفاع از ملت فلسطين با جمهوري اسلامي ايران هم راي هستند خاطرنشان کرد: در مذاکرات انجام شده با مقامات مصري به اين نتيجه رسيديم که شايد در تکنيک ها تفاوت داريم. از آنجايي که ملت ايران و مصر دو کشور با صبغه قوي و تاريخي هستند از جهات مختلف با يکديگر نزديک اند البته ممکن است صهيونيست ها سعي کنند در نزديکي اين دو کشور به يکديگر خدشه وارد کنند.

رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر اينکه همکاري جمهوري اسلامي ايران با مصر فوايد زيادي براي کشورهاي اسلامي دربر خواهد داشت، گفت: اين نظر بنده است و ممکن است برخي نظرات ديگري داشته باشند اما تشخيص ما از شرايط منطقه اي اين است.

خبرنگاري از لاريجاني پرسيد در صورتي که تحريم ها عليه ملت ايران تشديد شود موضع جمهوري اسلامي ايران و بويژه نظر مجلس در اين خصوص چيست که وي پاسخ داد: فکر نمي کنم درباره تشديد تحريم ها عليه ايران موضع مشترک و يکساني وجود داشته باشد چرا که بعضي ها مي گويند در شرايط فعلي تحريم ايران ايده مناسبي نيست لذا در اين موضوع بايد به مجموعه نظرات نگاه کرد.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام اضافه کرد: در اينکه برخي کشورها بدنبال تحريم جمهوري اسلامي ايران هستند شکي نيست اما نظرات متفاوتي در اين زمينه وجود دارد. جمهوري اسلامي ايران برخلاف ادعاي برخي از اين کشورها هيچگاه نگفته است پيشنهادات را رد مي کند بلکه معتقد است بايد در زمينه هاي مختلف پيشنهادات مطرح شود و درباره آن مذاکره صورت گيرد.

برنامه اي براي سفر انتخاباتي ندارم

رئيس مجلس شوراي اسلامي با تاکيد بر اينکه برنامه اي براي انجام سفرهاي انتخاباتي برخلاف آنچه بعضا بيان شده است، ندارد انتظار مجلس از دولت را اجراي قانون خواند و گفت مجلس شوراي اسلامي بر اجراي قانون در کشور مصر است.

علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي در نشست خبري خود با خبرنگاران در محل مجلس شوراي ملي در پاسخ به سئوال خبرنگاري که درباره اهم برنامه هاي مجلس شوراي اسلامي در حوزه اصلاح الگوي مصرف سئوال پرسيد و افزايش صد درصدي بودجه جاري و عمراني مجلس را مغاير با اين موضوع خواند، اظهار داشت: مجلس افزايش صد درصدي در بودجه عمراني و جاري خود نداشته است اما به بودجه عمراني براي ساخت کتابخانه
و موزه مجلس و منازل نمايندگان نياز داشت. بودجه مجلس رشد کمتري نسبت به دولتي ها داشت و اين رشد غير عادي نبود.

وي افزود: بودجه مجلس در مقايسه با ديگر دستگاهها رقم نازلي است و ما بدنبال استفاده آن در حوزه هاي نرم افزاري، پژوهش و اقدامات موثر مجلس هستيم. سال اصلاح الگوي مصرف به معناي مانعي براي مصرف نيست بلکه براي استفاده و مصرف فصولي بودجه اي که براي خود نمايندگان گذاشتيم نسبت به همترازانشان کمتر است.

لاريجاني در پاسخ به سئوال ديگري درباره تاکيد رهبر معظم انقلاب بر همکاري  سه قوه در اجراي هر چه بهتر قانون هدفمند کردن يارانه ها عنوان کرد: مجلس درباره اين موضوع همراهي کامل با ساير قوا دارد و محقق کردن قانون هدفمند کردن يارانه ها نگاهي است که در مجلس وجود دارد.

رئيس مجلس درباره نگاه جديد به بودجه نويسي در کشور گفت: بايد ساختارهاي بودجه نويسي در کشور دقيق تر و متحول شود. البته دولت نهم و دهم در اين زمينه گامهايي برداشت اما اين اقدامات کافي نيست. بودجه بايد به صورتي نوشته شود که هم بخش هاي نظارتي را ياري کند و هم انجام کار را تسهيل نمايد البته مرکز پژوهشهاي مجلس کار تحقيقاتي خوبي درباره مدل بودجه نويسي انجام داده که اميدواريم براي بودجه سال آينده از آن
استفاده شود.

وي در پاسخ به سئوال يکي از خبرنگاران که پرسيد بر مبناي اظهار نظر برخي دولتمردان از جمله معاون اول رئيس جمهور کساني در مجلس هستند که نمي خواهند هدفمند کردن يارانه ها در کشور انجام شود آيا اين افراد در مجلس شناسايي شده اند که پاسخ لاريجاني به اين سئوال اين گونه بود: در مجلس کسي نيست که نخواهد قانون هدفمند کردن يارانه ها در کشور اجرا شود چرا که تمامي جريان هاي فکري موجود در مجلس اعتقادشان اجراي اين قانون است و کار کارشناسي لازم هم در اين زمينه از سوي نمايندگان انجام شده است. البته مجلس شوراي اسلامي اصلاح الگوي مصرف از طريق هدفمند کردن يارانه ها با روشي پرشتاب را به نفع کشور نمي داند.

عضو مجمع تشخيص مصلحت نظام در پاسخ به سئوال خبرنگار ديگري درباره بررسي قانون انتخابات در مجمع تشخيص و اينکه آيا تشکيل کميسيون ملي انتخابات با نظارت شوراي نگهبان مغايرت دارد يا خير، اعلام کرد که متني که به عنوان قانون جامع انتخابات در مجمع تشخيص مصلحت نظام مطرح و پيگيري شده است حاوي نکاتي که در بيرون مطرح شد نيست و کاملا با آن مغاير است چرا که اين قانون هرگز مانع نظارت شوراي نگهبان بر انتخابات نيست.

لاريجاني ادامه داد: مدل در قانون جامع انتخابات مدل اجرا است که بايد در مجمع بررسي شود و پس از تاييد رهبر معظم انقلاب ، قواي سه گانه ملزم به اجراي آن شوند.

رئيس مجلس در پاسخ به سئوال خبرنگار ديگري که از سفرهاي استاني وي با عنوان سفرهاي زودهنگام انتخاباتي در فضاي سياسي و رسانه اي نام برد ، تصريح کرد: من بنا بر انجام سفرهاي استاني ندارم. بنده اگر به لاريجان هم سفر کنم اين حرفها درباره سفرم هم زده مي شود. سفرهايي که بنده به استانها دارم غالبا با دعوت نمايندگان مجلس صورت مي گيرد و بنده برنامه اي براي انجام سفرهاي انتخاباتي ندارم.

رئيس مجلس شوراي اسلامي در پاسخ به سئوال خبرنگاري اولويت هاي مجلس در سال آينده را بررسي برنامه 5 ساله پنجم توسعه کشور، قانون تجارت، قانون مجازات اسلامي، قانون آئين دادرسي، قانون انتخابات ، قانون احزاب ، برگزاري انتخابات شوراها و همچنين پيشنهاداتي از سوي کميسيون مربوطه براي تغييراتي در اجراي اصل 44 به منظور اجرا شدن بهتر آن خواند.

وي در پاسخ به سئوال خبرنگاري که خواستار بيان توقع مجلس از دولت شد، خاطرنشان کرد: انتظار ما اين است که قانون در کشور رعايت شود و در اين زمينه مجلس آماده همه گونه همکاري است. مجلس روي اجراي قانون مصر است.

ارسال به دوستان
وبگردی