۳۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۲۴۸۱۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۷-۰۴-۱۳۸۹
کد ۱۲۴۸۱۹
انتشار: ۱۳:۴۳ - ۱۷-۰۴-۱۳۸۹

10 خطای هند نفرت انگیز تاریخ جام های جهانی

آرژانتین با درخشش این مهاجم که بهترین گلزن و بازیکن جام شد به کارش ادامه داد و با 2 گلی که او در فینال به هلند زد نخستین قهرمانی اش را جشن گرفت.

سایت گل در گزارشی مفصل به بررسی 10 خطای هند نفرت انگیز در تاریخ مسابقات جام جهانی پرداخته، خطاهایی که گاه از سوی داور دیده نشده و با پنالتی و کارت قرمز جریمه نشده است و گاه داور آنها را ندیده است که بالطبع مجازاتی هم برای خاطی در نظر گرفته نشده.

سایت گل به بررسی 10 خطای هند نفرت انگیز در تاریخ مسابقات جام جهانی پرداخته، خطاهایی که گاه از سوی داور دیده نشده و با پنالتی و کارت قرمز جریمه نشده است و گاه داور آنها را ندیده است که بالطبع مجازاتی هم برای خاطی در نظر گرفته نشده.

1- لوییز فابیانو(برزیل)- ساحل عاج، 2010

هند لوییز فابیانو در دور دوم بازی‌های گروه G‌ که نه تنها یک بار بلکه دو بار توپ را با دستان خود کنترل کرد در نهایت نیز منجر به گل دوم تیم برزیل شد. نکته جالب در این خطا بیش از هرچیز به نظر می‌آمد این بود که داور مسابقه پس از تایید گل فابیانو، به بازیکن برزیل گفت که متوجه خطای هند او شده است.

2- دیگو مارادونا(آرژانتین)- شوروی، 1990

دومین هند به دیگو مارادونا در بازی آرژانتین و اتحاد جماهیر شوروی باز می‌گردد. اریک فردریکسون داور سوئدی این دیدار به سبب نادیده گرفتن خطای هند مارادونا احتمالا از دید روس‌ها منفورترین داوران تاریخ فوتبال محسوب می‌شود. چون همین داور در جام جهانی قبل 2 گل کاملا آفساید بلژیک را برابر شوروی درست اعلام کرد تا این تیم 4-3 برنده شود.
مارادونا در این دیدار که از مرحله گروهی رقابت‌های جام جهانی 1990 برگزار می‌شد، یک فرصت مسلم گلزنی تیم حریف را از درون دروازه درآورد و این اقدام او نیز باعث شد تا از برتری تیم شوروی جلوگیری کند. آرژانتین در این مسابقه موفق شد با دو گل از سد حریف بگذرد و تا فینال پیش برود، حال آنکه مردان والری لوبانوفسکی در همان مرحله اول مسابقات از دور رقابت‌ها خارج شدند.

3- ماریو کمپس(آرژانتین)- لهستان، 1978

آرژانتین-میزبان آن دوره- مقابل لهستان به میدان رفت که در این دیدار مردان سزار منوتی در نیمه اول با ضربه سر ماریو کمپس از حریف خود پیشی گرفتند که البته لهستانی‌ها هم با بازیکن بزرگ خود گرگورژ لاتو می‌توانستند بازی را به تساوی بکشانند که ماریو کمپس با یک حرکت شیرجه‌ای سد راه ضربه مهاجم لهستانی شد و با دست خود یک موقعیت گل را از حریف گرفت. به دنبال حرکت خطای بازیکن آرژانتین داور یک ضربه پنالتی را به نفع لهستان اعلام کرد که لهستانی‌ها نتوانستند از این فرصت خود به خوبی استفاده کنند.
آرژانتین با درخشش این مهاجم که بهترین گلزن و بازیکن جام شد به کارش ادامه داد و با 2 گلی که او در فینال به هلند زد نخستین قهرمانی اش را جشن گرفت.

4- تورستن فرینگس(آلمان)- آمریکا، 2002

آمریکا نیمه اول بازی یک چهارم نهایی را بهتر از آلمان بازی کرد اما بالاک بر خلاف روند بازی در اوایل نیمه دوم گل زد. ایالات متحده حمله ور شده بود که روی یک ضربه کرنر در شرایطی سخت، گرگ برهالتر توپ را به گوشه دروازه ‌فرستاد که فرینگس با دست توپ را بیرون کشید. داور ندید، حتی پنالتی هم نگرفت و هافبک آلمان اخراج نشد. آلمان به نیمه نهایی رفت و با شکست کره جنوبی به فینال رسید اما در نهایت به برزیل باخت.

5- جو جوردن (اسکاتلند)- ولز، 1977

تلاش آخر برای رسیدن به جام جهانی میان رقبای دیرینه بریتانیا در آنفیلد. پیروزی ولز می‌توانست تیم را به جام جهانی آرژانتین ببرد اما در حالی که بازی تا دقیقه 78 بدون گل مساوی بود جوردن در محوطه جریمه حریف هند کرد اما داور به اشتباه فکر کرد دیوید جونز مدافع ولز این کار را کرده و پنالتی گرفت. دان ماسون پنالتی را گل کرد و کنی دالگلیش یکی دیگر زد تا اسکاتلند به جام جهانی برود.

6- لوییس سوارز (اروگوئه)- غنا، 2010

در این دیدار در دقیقه 120 بازی سوارز به عمد توپ بازیکنان غنا را در آستانه ورود به دروازه درآورد و آنها را از رسیدن به یک گل حتمی و پیروزی بخش محروم کرد.
هرچند که داور بازی به علت این خطا به سوارز کارت قرمز نشان داد و یک ضربه پنالتی برای تیم ملی غنا اعلام کرد اما بداقبالی آساموآه جیان کافی بود تا این ضربه پنالتی وارد دروازه نشود و غنا نتیجه بازی را پس از یکصد و بیست دقیقه تلاش در ضربات پنالتی به اروگوئه واگذار کند. البته در بازی نیمه نهایی اروگوئه تاوان نبود مهاجم آژاکس را داد و به هلند باخت.

7- کارل هاینس اشنلینگر (آلمان غربی)- اروگوئه، 1966

تیم آمریکای جنوبی به وسیله نایب قهرمان شکست تحقیرآمیز 4-صفر را متحمل شد اما با دقت که نگاه می‌کنید این بازی پر بود از جنجال. اروگوئه اول بازی سر بود و داشت جلو می‌افتاد که دفاع آلمان، اشنلینگر توپ را با دست از دروازه بیرون کشید. داور انگلیسی، جیم فینی دستور به ادامه بازی داد. هلموت هالر آلمان را پیش انداخت اما فینی دو بازیکن اروگوئه را در نیمه دوم اخراج کرد. آلمان بعد سه گل دیگر زد. نکته جالب اینکه در دیدار انگلیس- آلمان جام جهانی 2010 که گل لمپارد پذیرفته نشد، داور اهل اروگوئه بود، شاید می‌خواسته تلافی کند!

8- ژالما سانتوز (برزیل)- چکسلواکی، 1962

خیلی‌ها از این هند اصلا خبر ندارند؛ بهترین مدافع راست تاریخ فوتبال برزیل، سانتوز در حالی که تیمش 2-یک جلو بود، با دست در محوطه جریمه توپ را دفع کرد اما داور توجهی نکرد و تیم حریف که اعصابش خرد شده بود، گل سوم را هم خورد. اگر آن پنالتی گرفته می‌شد شاید چکسلواکی یک قهرمانی جهان در کارنامه اش بود.

9- تیری آنری (فرانسه)- ایرلند، 2009

درباره بازی پلی آف صعود به جام جهانی امسال آنقدر گفته اند و شنیده ایم که شاید نیازی به تکرار نباشد.

10- دیگو مارادونا (آرژانتین) – انگلیس، 1986

شاید آوردن این هند در زمره خطاهای نفرت انگیز به مذاق خیلی از هواداران آرژانتین خوش نیاید اما واقعیت چیز دیگری است. در ششمین دقیقه نیمه دوم همچنان بازی یک چهارم نهایی بدون گل مساوی بود تا اینکه کاپیتان کوتاه قد آرژانتین از پرش بی فایده استیو هاج استفاده کرد و بالاتر از دستان پیتر شیلتون،‌ دروازه بان انگلیس با دست توپ را وارد دروازه کرد. البته دقایقی بعد مارادونا «گل قرن» را هم زد. مارادونا خودش گفت این دست خدا بوده اما سر بابی رابسون مربی فقید انگلیس که آن موقع روی نیمکت این تیم بود، گفت فقط دست یک آدم رذل بوده و هیچ ربطی به خدا ندارد!

ارسال به دوستان
یارانه کمک معیشتی فروردین‌ ماه واریز شد سردار حاجی زاده: با تسلیحات قدیمی و توان حداقلی بر ظرفیت حداکثری اسراییل و جبهه غربی غلبه کردیم سپاه حفاظت هسته‌ای: درصورت تهدید دشمن، ممکن است در دکترین هسته ای کشور تجدید نظر کنیم درس مهم برنامه اسکار مهران مدیری ؛ فیلترینگ شبکه‌های اجتماعی هیچ کاربردی ندارد...  رسانه امریکایی: لغو حمله فوری اسرائیل به ایران بعد از تماس تلفنی جو بایدن - نتانیاهو اسباب بازی نیست! (عکس) جای خالی شیر مدارس در بودجه ۱۴۰۳ ! تصاویر منتشر شده در رسانه ها از وضعیت خیابان ها در شهر مکلا در جنوب یمن در پی وقوع سیل دستگیری متهمان سایبری کنکور/ دریافت بالغ بر ۱۰۰ هزار «تتر» از داوطلبان روزنامه اسرائیلی : موشک ایران به تاسیسات اتمی اسرائیل اصابت کرد/ 84 درصد حملات ایران دفع شد نه 99 % دوباره گشت ارشاد؛ جلوی بن‌شدادها و بن‌عامرها را بگیریم موشک «بالستیک» چیست و چه فرقی با موشک کروز دارد؟ (+عکس) یک عکس متفاوت و عجیب از «درویش‌های ایرانی» در زمان قاجار جدال بر سر تعطیلی شنبه‌ ها/ از بخش خصوصی اصرار؛ از مجلس انکار! پاسخ اسراییل را نمی دادیم تجاوزاتش گسترده می شد/ جنگ کلاسیکی شکل نمی گیرد/ اگر اتفاقی بیفتد به سطح گروه‌های نیابتی ما در منطقه برمی گردد/ در شرایطی که نیاز به اجماع داریم چه دلیلی دارد طرح حجاب را اجرا کنیم 
وبگردی