۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۰۷۶۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۵-۰۱-۱۳۹۱
کد ۲۰۷۶۶۵
انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۵-۰۱-۱۳۹۱

فرهاد دانشجو حقوق 14 میلیونی مهدی هاشمی را تکذیب کرد

نامه‌ای از دولت انگلیس دریافت شده بود که حساب آنجا هم باید بسته شود و الا در تحریم‌ها دچار مشکل می‌شود؛ کلا واحد آکسفورد معلق شد و مأموریت همه افرادی که آنجا بودند لغو شده و به ایران بر می‌گردند.
فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی که برای دیدار مراجع تقلید به قم آمده بود، به سؤالات خبرنگاران پیرامون قطع شدن حقوق مهدی هاشمی، نحوه فعالیت سیاسی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در دوران مدیریتش بر این دانشگاه و... پاسخ داد.

به گزارش ایلنا، فرهاد دانشجو رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی، عصر امروز در حاشیه دیدار با آیت الله سبحانی از مراجع تقلید شیعه در قم، در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سؤال خبرنگار ایلنا مبنی بر اینکه آیا قطع شدن حقوق مهدی هاشمی صحت دارد یا خیر؟ اظهار داشت: «واحد دانشگاه آزاد اسلامی در آکسفورد واحدی است که نه دانشجویی داشته نه فعالیتی انجام می‌داد. فقط ۳۰ کارمند محلی و ۵ الی ۶ نفر از ایران از جمله آقای مهدی هاشمی در آنجا فعالیت داشتند و مأمور به آنجا بودند. نامه‌ای از دولت انگلیس دریافت شده بود که حساب آنجا هم باید بسته شود و الا در تحریم‌ها دچار مشکل می‌شود؛ کلا واحد آکسفورد معلق شد و مأموریت همه افرادی که آنجا بودند لغو شده و به ایران بر می‌گردند».
(پیشتر برخی رسانه ها این ماجرا را این گونه روایت کرده بودند که مهدی هاشمی ماهانه 14 میلیون تومان از دانشگاه آزاد حقوق می گرفته که دانشجو آن را قطع کرده است.)

رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سؤال خبرنگار دیگری مبنی بر اینکه اکثریت دانشجویان دانشگاه آزاد معتقدند که یکی از نقاط مثبت مدیریت آقای جاسبی در دانشگاه آزاد اسلامی، فعالیت آزادانه سیاسی دانشجویان بود؛ آیا این امر با توجه به نگرانی‌های دانشجویان در خصوص انتصاب شما به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد، در دوران مدیریت شما استمرار دارد؟ گفت: «من با تشکل‌ها جلسات زیادی داشتم و یکی از مسائل مهمی که مطرح می‌کردند و می‌گفتند این بود که اجازه ابراز عقاید مختلف نیست و از ما می‌خواستند که اجازه این فعالیت‌ها داده شود و به این جهت من سخن شما را اصلاح می‌کنم، چرا که تا آن زمان که من نیامده بودم آن طور نبود که امکان فعالیت آزادانه سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی بوده باشد».

وی افزود: «نظام جمهوری اسلامی به برکت خون شهدا، نظام مستقلی است که به آزادی اعتقاد دارد و چارچوب آن هم اسلام و قانون و مقررات است و ما سعی داریم که اتحادیه‌های دانشجویی در این چارچوب با رعایت قوانین حرکت کنند».

دانشجو گفت: «حتما تشویق و ترغیب می‌کنیم که فعالیت‌های سیاسی در دانشگاه آزاد اسلامی شکل گیرد چون در تضارب آرا و فضای بدون ترس است که انسان پخته می‌شود و دانشجو فرصت دارد که یک دانشجوی باتجربه و پخته در مسائل سیاسی شود».

دانشجو در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا از تجربیات آقای جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد اسلامی در دوران مدیریت خود استفاده خواهید کرد، گفت: «عقل حکم می‌کند که آدمیزاد از تجربیات آدم‌های دیگر استفاده کند و ما از تمام تجربیات استفاده می‌کنیم. البته ممکن است برخی تجربیات منفی باشد که ما آن‌ها را کنار می‌گذاریم و برخی تجربیات مثبت است که آن‌ها را ادامه می‌دهیم».

وی در پاسخ به این سؤال که نحوه تعامل شما به عنوان رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی با نمایندگان مجلس چگونه خواهد بود؟ اظهار داشت: «نمایندگان مجلس ممکن است سؤالاتی داشته باشند، چون نمایندگان مردم‌اند و از این جهت تعامل سازنده با آن‌ها ضرورت دارد».

وی افزود: «البته بنده اجازه سیاسی کاری در دانشگاه آزاد اسلامی را نخواهم داد، چون بنده یک مدیر آکادمیک هستم و از این جهت با نمایندگان مجلس تعامل خواهم داشت».

وی در پاسخ به این سؤال که اقدامات شما برای رفع دغدغه‌های مراجع تقلید در خصوص معضلات فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی چیست؟ اظهار داشت: «مسائل فرهنگی، مسائلی است که با فکر و ذهن و عقل و عالم و... سر و کار دارد و به این دلیل پیچیدگی‌های خود را دارد».

وی افزود: «از این جهت نمی‌توان به کسی که تا کنون مسائل اسلامی را رعایت نمی‌کرده گفت که از این به بعد مسائل اسلامی را رعایت کن و این کار هم بشود؛ این یک مسیر می‌خواهد و ما باید مسیری را تبیین کنیم تا معرفت و شناخت آدم‌ها نسبت به اصل ولایت فقیه، اصل تشیع و اسلام روشن شود وقتی هم که شناخت درست شد آدم‌ها راه درست را انتخاب می‌کنند. در چنین شرایطی است که دانشجوی ما به خواست خود حجاب را رعایت می‌کند».

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اضافه کرد: «کارهای اجرایی هم باید انجام شود؛ این‌ها شاخص‌هایی دارد یکی محتوای کتاب هاست یکی اساتید و یکی فضاهایی است که ما باید در مدیریت دانشگاه آزاد ایجاد کنیم».

وی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص اقدامات مدیریت دانشگاه آزاد در خصوص تحقق شعار مقام معظم رهبری برای سال ۹۱ مبنی بر حمایت از تولید ملی چیست؟ گفت: «حمایت از تولید ملی زیر ساخت‌هایی دارد و هر بخشی وظایفی دارد؛ ما هم باید فعالیت‌هایی کنیم که واحدهای تولیدی از نتیجه فعالیت‌های تحقیقات دکترای دانشگاه آزاد اسلامی نتیجه بگیرند، که چه کار کنند تا کیفیت محصولاتشان ارتقاء پیدا کنند».

دانشجو افزود: «کار دیگر ما تلاش برای رسیدن به تکنولوژی‌های بیشتر است که امیدواریم با همراهی دانشجویان و اساتید به این مهم برسیم.»

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پاسخ به سؤالی در خصوص واحدهای علوم، تحقیقات و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «از میان ۵۲ واحد علوم، تحقیقات و فن آوری تنها ۷ واحد کسب مجوز کرده‌اند و بر این اساس تا این مشکل حل نشود، حتی اگر دانشجویان آن واحد‌ها مدرکی هم از ما بگیرند، زمانی که بخواهند در جایی مشغول به کار شوند و استعلامی از مدرک آن‌ها صورت گیرد، جواب آن استعلام منفی خواهد بود».

وی افزود: «بر اساس اینکه کار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی این است که ارزش مدارک دانشجویان خود را بالا ببرد، سعی داریم که این مشکل حل شود؛ البته در حال حاضر در بهترین وضعیت هستیم که این مشکل را حل کنیم، چون دو دانشجو در رأس دانشگاه آزاد اسلامی و همچنین در رأس وزارت علوم و تحقیقات و فن آوری هستیم».

وی در پاسخ به سؤال دیگری در خصوص انتصاب آقای خسرو دانشجو به سمت رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی گفت: «آقای دکتر خسرو دانشجو ۱۲ سال از مدیران دانشگاه آزاد اسلامی بوده و رییس واحد غرب دانشگاه آزاد اسلامی بوده است. انتصاب ایشان به سمت رئیس واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در شرایطی است که آقای جاسبی رئیس سابق دانشگاه آزاد این سمت را به همراه سمت ریاست دانشگاه داشت».

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی افزود: «فضای کاری در دانشگاه آزاد میان دانشجو‌ها و کارمندان دانشگاه آزاد اسلامی فضای شادابی است و سعی ما بر این خواهد بود که این فضای شاداب ادامه پیدا کند».
ارسال به دوستان
وبگردی