۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۱۷۶۷۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۶-۰۳-۱۳۹۱
کد ۲۱۷۶۷۴
انتشار: ۰۹:۵۷ - ۱۶-۰۳-۱۳۹۱

رویترز : شرکت ام تی ان تحریم ها را دور می زند

رویترز در ادامه می نویسد سندی از شرکت ام تی ان ایرانسل در اختیار دارد که نشان می دهد این کنسرسیوم به طور خاصی علاقه مند به دستیابی به اقلام تحریمی است.
خبرگزاری رویترز در گزارشی نوشت که کنسرسیوم "ام تی ان ایرانسل " دومین اپراتوربزرگ تلفن همراه در ایران توانسته علی رغم تحریم های آمریکا به پیچیده ترین و جدید ترین تجهیزات کامپیوتری آمریکا در عرصه صنایع تلفن همراه دست یابد.

به گزارش عصر ایران خبرگزاری رویترز در این گزارش در مصاحبه با برخی افراد مطلع و مدیران سابق کنسرسیوم " ام تی ان – ایرانسل " نوشت که این کنسرسیوم تجهیزات کامپیوتری پیشرفته تلفن همراه را از شرکت های "هيولت پاکارد " ، "سیسکو سیستم" و "مایکرو سیستم" به دست آورده است.

رویترز به نقل از کریس کیل وان مدیر اجرایی شرکت ام تی ان در ایران در فاصله سال های 2004 تا 2007 می نویسد که تقریبا چیزی در آمریکا و یا دبی وجود ندارد که در ایران قابل دسترس نباشد.

بنا به گفته این مدیر سابق شرکت "ام تی ان " این شرکت آفریقای جنوبی تامین کننده اصلی قطعات آمریکایی مورد نیاز کنسرسیوم ام تی ان ایرانسل بوده است و این کار از طریق تاسیس شرکت های سایه انجام می شده است.

رویترز در ادامه می نویسد سندی از شرکت ام تی ان ایرانسل در اختیار دارد که نشان می دهد این کنسرسیوم به طور خاصی علاقه مند به دستیابی به اقلام تحریمی است.

بر اساس گزارش رویترز این سند 89 صفحه ای که متعلق به سال 2008 است حاوی فهرستی از اقلام تجهیزات شبکه از جمله سرور های سان ، روترهای سیسکو و محصولات کمپانی آمریکایی اچ پی است .  
 
در واکنش به این گزارش رویترز مسئولان شرکت ام تی ان آفریقای جنوبی با رد تلاش های خود برای در اختیار قرار دادن تکنولوژی و تجهیزات تلفن همراه گفته است که به تحریم های آمریکا علیه ایران پای بند است.

 پل نورمن، مدير امور گروه  "ام تی ان " با صدور بيانيه ای اعلام کرد که هيچيک از کارمندان یا مدیران این شرکت به طورمستقيم يا غير مستقيم نقشی در تهيه تجهیزات برای عمليات ايرانسل از طريق دور زدن تحريم های آمريکا نداشته اند.

این مدیر ام تی ان افزوده است که شرکت متبوعش 49 درصد سهام کنسرسیوم ام تی ان ایرانسل را در اختیار دارد و از این حیث نمی تواند نقشی در کنترل و مدیریت کنسرسیوم داشته باشد.

ام تی ان استناد گزارش رویترز به اظهارات کریس کیل وان را رد کرده و گفته است که اظهارات این مدیر ناراضی که از شرکت خارج شده قابل استناد نیست.      

گفتنی است شرکت ام تی ان شریک اصلی دومین اپراتور بزرگ تلفن همراه در ایران در سال 2004 جایگزین شرکت ترک سل شد.

شرکت ترک سل که از مناقصه اپراتور تلفن همراه ایران کنار گذاشته شد شکایتی را تنظیم  کرده و علیه شرکت ام تی ان در دادگاه های آمریکا اقامه دعوا کرده است.

ترک سل مدعی است شرکت ام تی ان برای دست یابی به اپراتوری تلفن همراه از روش های غیر قانونی از جمله پرداخت رشوه استفاده کرده است . شرکت ام تی ان این ادعاها را رد کرده است.


ارسال به دوستان
آتش بازی دمبله و امباپه در لوشامپیونه؛ پاریس به قهرمانی نزدیک و نزدیک ‌تر شد معاون وزیر دفاع روسیه به اتهام دریافت رشوه برکنار شد کاخ سفید : ارسال سلاح به ایران و کره شمالی از سوی روسیه منجر به بی ثباتی منطقه می شود عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد استعفای فرمانده یگان ویژه ارتش اسرائیل رکورد گلزنی در لیگ برتر انگلیس شکسته شد حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت سروده علیرضا قزوه در استقبال از غزل رهبر معظم انقلاب ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟ «ژاوی» در بارسلونا ماندنی شد روسیه : توافقنامه‌ های امنیتی با ایران و ۳ کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌شوند تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد حیرت نیمار از عجیب ترین موقعیت سوزی سال (+عکس)
وبگردی