۳۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۲۴۶۵۰۷
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۷-۰۹-۱۳۹۱
کد ۲۴۶۵۰۷
انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۷-۰۹-۱۳۹۱

بازار داغ خرید مدیران بیمه ای

مسعود بادین، معاون فنی بیمه دی با تایید این مطلب اظهار کرد: « مدیران و پرسنل در این صنعت سرخورده هستند و توازن صحیحی در شرکت های بیمه ای در زمینه نیروهای انسانی وجود ندارد.»
صنعت بیمه:   نیروی انسانی در صنعت بیمه نقش سربازانی را دارد که برای پیشبرد اهداف مورد نظر به سوی شکست بحران های اقتصادی می تازند. نیروهای متخصص در حوزه بیمه این روزها  کیمیا شده اند و مدیران در این حوزه در طول مدت زمان کوتاهی در چندین شرکت بیمه ای بر سمت های مدیریتی تکیه می زنند. شرکت های بیمه ای برای مدیران مطرح و شناخته شده این صنعت، پیشنهادهای بسیاری بیان می کنند تا بلکه بتوانند از تجربیات افراد بهره گیری کنند.

بحث مدیریت بیمه و نیروهای انسانی در این صنعت را باید به صورت مجزا مورد ارزیابی قرار داد.

مسعود بادین، معاون فنی بیمه دی با تایید این مطلب اظهار کرد:« مدیران و پرسنل در این صنعت سرخورده هستند و توازن صحیحی در شرکت های بیمه ای در زمینه نیروهای انسانی وجود ندارد.»

وی افزود: «در برخی شرکت های بیمه ای به طور کلی افراد متخصص حضور ندارند و در چند شرکت بیمه ای خاص، از مدیران تا سایر کارمندان از میان حرفه ای های این صنعت انتخاب شده اند. اگر با دقت به سابقه مدیران بیمه ای نگاه کنیم، در می یابیم که تنها چهار شرکت بزرگ بیمه ای کشور به صادر کننده مدیر و پرسنل عالی رتبه تبدیل شده اند، مدیران عامل شرکت های خصوصی نیز سابقه سال ها همکاری با همین چند شرکت برتر را دارند.»

بادین تصریح کرد: «مدیران بیمه ای که سال ها در این حوزه تجربه کسب کرده اند و به بازار و مخاطب آشنا هستند، میان شرکت ها در حرکت هستند و پیشنهادهای هیات های مدیره شرکت های بیمه برای جذب فلان مدیر جای خود دارد.»

زمانی که میدان نبرد در اختیار کسب چند مدیر و پرسنل مطرح قرار می گیرد، می توان به پایان پویایی و رشد این صنعت اشاره کرد. صنعتی که تنها بر دوش چند نفر حمل شود و جوانان راهی برای نفوذ در چرخه مدیریتی نداشته باشند، هیچ گاه با آموزه های دنیای مدرن پیش نخواهد رفت.

بادین، معاون فنی بیمه دی در این زمینه اظهار کرد: « با برداشتی که از شرایط موجود در حلقه های مدیریتی صنعت بیمه کسب کردیم، تصمیم گرفتیم که با با برپایی دوره های آموزشی بر افزایش سطح علمی و مدیریتی پرسنل خود تاثیر داشته باشیم. چند ماهی است این دوره ها  را برای پرسنل ، مدیران و حتی نمایندگی ها برگزار کرده ایم و امید داریم این موضوع تداوم داشته باشد.»

بازاریابی نوین و گرایش جدید در صنعت بیمه تنها با آموزش نیروهای انسانی و پرورش مدیران جوان در تمامی سطوح تحقق می یابد.

دکتر ابراهیم کاردگر، مدیرعامل بیمه دانا نیز در این زمینه اظهار کرد:« باید اعتراف کرد که نیروی متخصص در صنعت بیمه کم است و تمامی شرکت های موجود و آنها که به این صنعت ورود پیدا کرده اند، از نیروهای یکدیگر بهره گیری می کنند و به نوعی با جابجایی مدیران در این صنعت روبرو هستیم.»

وی افزود:« مهندس کریمی، به عنوان رییس کل بیمه مرکزی ایران به موضوع پرورش نیروی انسانی متخصص تاکید داشته اند و این نکته به یکی از فاکتورهای ارزیابی شرکت های بیمه تبدیل شده است.»

به گفته کاردگر، نیروی انسانی را باید سرمایه انسانی نامید و در سالی که به عنوان حمایت از تولید ملی، کار و سرمایه ایرانی نامگذاری شده است، می توان با کمی درایت و توجه به پرسنل، آنها را به فعالیت بهتر ترغیب کرد.

وی تصرح کرد: بهره گیری از نیروهای تحصیل کرده در رشته های اقتصاد، مدیریت و بیمه باید در اولویت مدیران قرار بگیرد و سعی کنیم به سوی بیمه ای دانش محور حرکت کنیم. مدیران جوان تنها به وسیله همکاری با پیشکسوتان این رشته می توانند فردای این صنعت را دردست بگیرند.»

این روزها که حمایت از جوان و مدیران جوان به کلیشه های سخنرانی مدیران و مسوولان تبدیل شده است، صنعت بیمه کشور با حجم بالایی از تحصیل کرده هایی روبرو است که  با وجود دارا بودن مدارک تحصیلی عالی در جستجوی کار هستند و در این زمانه، مدیران بیمه ای با پیشنهادهای بالا دست به دست می شوند.

صنعتی که همواره با عنوان « مهجور مانده » مطرح بوده است، دویواری به وسعت مخاطبان خود پیرامون خود کشیده است و این دیوار روی باید به دست مدیران جوان فروریخته شود.

برچسب ها: مدیران ، بیمه ، بیمه دی
ارسال به دوستان
وبگردی