۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۶
فیلم بیشتر »»
کد ۲۴۹۱۲۰

حضور بانوان در ورزشگاه ها نیاز به قانون دارد

معاون فرهنگی وزیر ورزش وجوانان گفت:حضور بانوان در ورزشگاه ها به عنوان تماشاگر مسابقات نیاز به قانونی شدن این موضوع در مجلس شورای اسلامی دارد.
ایرنا - باقر پیشنمازی درباره حضور زنان در ورزشگاه ها گفت:‌ما تابع قانون هستیم و باید نمایندگان مجلس در این خصوص تصمیم گیری کنند.

وی افزود:‌ این موضوع به سیاست های کلان کشور باز می گردد بنابراین باید در شورای عالی انقلاب فرهنگی یا مجلس شورای اسلامی در خصوص آن تصمیم گیری شود.

پیشنمازی در واکنش به این پرسش که نظر معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان در خصوص حضور بانوان در ورزشگاه ها به عنوان تماشاگر چیست؟ گفت:‌ اگر این طرح به شکلی سالم مطرح و مدیریت شود و هیچ گونه آسیب فرهنگی متوجه جامعه نگردد قابل اجرا است.

وی افزود:‌ اما اگر با این کار آسیب هایی متوجه جامعه شود وزارت ورزش و جوانان نیز با آن مخالف خواهد بود.


معاون فرهنگی وزیر ورزش درباره دغدغه های وزیر ورزش درخصوص مسائل فرهنگی در فوتبال و کارهای وزارت ورزش گفت:‌ باید واقع بین باشیم، فوتبال زیر نظر دستگاه مستقلی با عنوان فدراسیون فوتبال است.

وی افزود:‌از طرفی ورزشگاه های کشور همچون ورزشگاه 100 هزار نفری آزادی زیر نظر سازمان مستقلی همچون شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی است.

پیشنمازی اظهار داشت:‌با این وجود کمیته فرهنگی فدراسیون فوتبال همکاری لازم را با وزارت ورزش و جوانان داشته است و حتی فعالتر از کمیته فرهنگی سایر فدراسیون ها عمل کرده است و عضو کمیته مسابقات وزارتخانه نیز است.

وی گفت:هم اکنون در ورزشگاهها بسته های فرهنگی توزیع می شود، زمینه بهتری برای اقامه نماز جماعت فراهم شده است اما همچنان با فضای مطلوب و مدنظر فاصله زیادی داریم.

پیشنمازی گفت:‌ برای نخستین بار مسوولان فرهنگی هیات های فوتبال سراسر کشور در همایشی در تهران گرد هم آمدند تا در خصوص اقدامات فرهنگی در ورزشگاه ها تبادل نظر شود.

وی افزود: توزیع پرچم و سربندهای منقش به نام رسول اکرم در مسابقات فوتبال، برگزاری مسابقات پیامکی از طریق اسکوربرد ورزشگاه آزادی وطرح همخوانی تماشاگران در زمان پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران از جمله اقدامات اخیر است.

وی گفت:‌ روحانیون ورزشکار در چهار نوبت در ورزشگاه ها حضور پیدا کرده اند و فرصت های خوبی برای گفت وگوی جوانان با آنان در ورزشگاه ها فراهم شده است.

به گفته وی، ایستگاه های مشاوره ازدواج، تحکیم خانواده، سبک زندگی و پرسش و پاسخ های دینی نیز درورزشگاه آزادی فراهم شده است که در ادامه تداوم خواهد داشت.

معاون فرهنگی وزیر ورزش و جوانان گفت:‌ با برگزاری مسابقات پیامکی، بانک اطلاعاتی گسترده ای در اختیار ما قرار گرفته است که می توانیم از طریق آن طرح تماشاگران فضای مجازی را راه اندازی کنیم.

وی گفت:‌ با انجام طرح همخوانی با سرود ملی، در بازی ایران و کره 70 درصد جمعیت همخوانی کردند و در بازی ایران و ازبسکتان، 100 درصد هواداران با سرود ملی همخوانی کردند.

پیشنمازی در ادامه گفت:‌ امیدواریم در ادامه با تامین اعتبارات لازم طرح های بزرگتری اجرا شود.

وی در واکشن به این پرسش که بزرگترین دستاورد فرهنگی دولت دهم در حوزه ورزش چه بوده است، گفت:‌ تشکیل معاونتی به عنوان تربیتی و فرهنگی در وزارت ورزش بزرگترین دستاورد است.

پیشنمازی گفت:‌ با تغییر ساختار فرهنگی ورزش، توجه بیشتری به مسائل فرهنگی در حوزه ورزش و جوانان صورت گرفته است و از آنجا که محل اجتماع جوانان ورزشگاهها است، ما تلاش کرده ایم در ورزشگاه ها حضور پررنگ تری داشته باشیم.

وی به طرح مربی محوری در ورزش کشور اشاره کرد و گفت:‌معتقدیم مربیان بیشترین نقش را در تربیت ورزشکاران دارند بنابراین باید بیش از پیش به این قشر از جامعه ورزش توجه شود.

پیشنمازی اظهار داشت:‌ برنامه های کوتاه مدت و دراز مدت متعددی در معاونت فرهنگی وزارت ورزش و جوانان برای توسعه فرهنگی جامعه ورزش در نظر گرفته شده است.

   
ارسال به دوستان
وبگردی