۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۱۵۱۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۵-۱۰-۱۳۹۲
کد ۳۱۵۱۹۳
انتشار: ۰۹:۰۸ - ۲۵-۱۰-۱۳۹۲

پرواز ماهی‌ها برای شکار پرندگان! (+فیلم)

با این حال محققان در طول دوره حضور خود در کنار دریاچه، روزانه شاهد تقریبا 20 مورد حمله موفق این ماهی‌ها برای گرفتن پرستوها بودند. این حملات از تعقیب کردن پرستو توسط ماهی در سطح آب و بعد پرش به سوی پرستو گرفته تا حملات مستقیم از آب‌های عمیق‌تر را شامل می‌شدند.
خبرانلاین:  آب‌های این دریاچه در آفریقا به نظر آرام می‌رسند. پرستوهای مهاجر هم دارند نزدیک سطح آب دریاچه پرواز می‌کنند، که ناگهان یک ماهی از زیر سطح آب به هوا می‌پرد، و یک پرستو را (که خود یکی از سریع‌ترین پرندگان است) از هوا می‌قاپد.

نیکو اسمیت، رئیس بخش علوم محیط زیست دانشگاه نورث وست در پوچفستروم آفریقای جنوبی می‌گوید: «کل فرایند پریدن و گرفتن این پرنده در حال پرواز آن چنان سریع اتفاق افتاد که  مدتی طول کشید تا بتوانیم چیزی را که دیده‌ بودیم، درک کنیم».

وی می‌افزاید که پس از این که توانستند چیزی را که دیده بودند، خوب هضم کنند «اولین واکنش ما خوشی ناب بود، زیرا شاهد چیزی بودیم که واقعا باورنکردنی و منحصر به فرد بود».

این اولین بار است که دیده می‌شود یک ماهی آب شیرین، پرندگان را در حین پرواز به عنوان طعمه صید می‌کند. از دهه 1940/1320 شایعاتی در مورد رفتارهای باور نکردنی ماهی‌های ببری افریقایی که بعضا طولشان به یک متر هم می‌رسد، وجود داشت،. اما اسمیت می‌گوید که گروه او هیچ گاه این حرف‌ها را باور نکرده بودند. در نتیجه وقتی که شروع به تحقیق درباره زندگی و مهاجرت این حیوانات به دریاچه آفریقای جنوبی در پارک ملی ماپانگیوبو کردند، قطعا انتطار دیدن ماهی‌هایی که از آب به بیرون پرواز می‌کنند را هم نداشتند.

با این حال محققان در طول دوره حضور خود در کنار دریاچه، روزانه شاهد تقریبا 20 مورد حمله موفق این ماهی‌ها برای گرفتن پرستوها بودند. این حملات از تعقیب کردن پرستو توسط ماهی در سطح آب و بعد پرش به سوی پرستو گرفته تا حملات مستقیم از آب‌های عمیق‌تر را شامل می‌شدند.

به گفته اسمیت علت این که این رفتار جالب توجه، تاکنون نادیده مانده بود این است که تحقیق روی ماهی‌های آب شیرین در آفریقا محدودیت‌های بسیاری به همراه دارد. او می‌افزاید «امیدواریم که یافته‌های ما واقعا منجر به جلب توجه دیگران به اهمیت پژوهش‌های بنیادین آب شیرین و به ویژه رفتار ماهی‌ها شود».


ارسال به دوستان
فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت) کشف اسکلت‌های 5 هزارساله که به شیوۀ «مافیا» قربانی شده بودند (+عکس) ۳ مورد از شگفت انگیزترین اکتشافات مصر باستان؛ از شهر طلایی تا مقبره نفرین‌ شده (+عکس) بمب منفجرنشده‌ای که 100 سال زینت‌بخش یک باغچه بود! (+عکس) فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت) 130 سال قبل چه اتفاقی افتاد که «گوسفندها» دیوانه شدند؟! تخت ‌جمشید دوم ایران کجاست؟ تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟ 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس) فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت) این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»! نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس) ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند چرا بخشیدن پدر و مادرمان تا این اندازه دشوار است؟
وبگردی