۱۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۳۴۶۹۲
تاریخ انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۷-۰۲-۱۳۹۳
کد ۳۳۴۶۹۲
انتشار: ۱۱:۱۴ - ۱۷-۰۲-۱۳۹۳
 یک متخصص پوست و مو با بیان اینکه 10 درصد از بیماری‌های پوستی به مشکلات ناخن مرتبط است، گفت: تورم، قرمزی و درد در چین‌های پوستی اطراف ناخن علامت بروز عفونت میکروبی در ناخن است.
 
دکتر حسین طباطبایی در گفت وگو با ایسنا ، با اشاره به اینکه ناخن‌ها به علت محل قرار گرفتنشان همواره در معرض آسیب هستند، گفت: بیماری‌های ناخن حدود 10 درصد از کل بیماری‌های پوست را شامل می‌شوند.
 
وی با تاکید بر اینکه اکثر جراحات کوچک بدون نیاز به هیچ نوع درمانی با گذشت زمان بهبود می‌یابند، گفت: به علت سرعت کند رشد ناخن‌ها ممکن است این بهبودی مدت زیادی طول بکشد ولی درمان جراحات و آسیب‌های شدیدتر و حادتر ممکن است نیاز به مداخله تخصصی داشته باشد.
 
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران یادآور شد: علائم هشدار دهنده بیماری ناخن‌ شامل تغییر در رنگ و شکل ناخن، تورم پوست اطراف ناخن و درد است.
 
طباطبایی افزود: در صورت مشاهده هر گونه تغییر رنگ و شکل، باقی ماندن خطوط سفید بر روی ناخن و موج‌دار یا شکننده شدن آنها باید با پزشک متخصص پوست و مو مشورت شود.
 
وی بروز تورم، قرمزی و درد در چین‌های پوستی اطراف ناخن را علامت بروز عفونت میکروبی عنوان کرد و افزود: شایع‌ترین دلیل بروز عفونت‌های میکروبی اطراف ناخن، ضربه و آسیب به ناخن و پوست اطراف آن و یا تماس مداوم و مکرر با آب و مواد شیمیایی است.
 
این متخصص پوست و مو خاطرنشان کرد: کودکانی که انگشت خود را می‌مکند، به دلیل وجود کاندیدا در بزاق و اینکه بزاق تحریک کننده‌تر از آب است، ممکن است پارونیشی (تورم و قرمزی پوست اطراف ناخن) پیدا کنند. افرادی که به پسوریازیس یا دیابت مبتلا هستند نیز شانس بیشتری برای ابتلا به عقربک (پارونیشی) مزمن دارند.
 
عفونت‌های قارچی نیمی از بیماری‌های ناخن را تشکیل می‌دهند
 
طباطبایی گفت: عفونت‌های قارچی ناخن حدود 50 درصد کل بیماری‌های ناخن را تشکیل می‌دهند و درمان آنها ممکن است بسیار مشکل باشد. این عفونت‌ها که در ناخن‌ها‌ی انگشتان پا شایع‌تر از دست هستند، اغلب موجب جدا شدن انتهای ناخن از بستر آن می‌شوند.
 
وی افزود: هنگام بروز این مشکل، مواد زائد به رنگ سفید، سبز، زرد یا سیاه ممکن است در زیر بستر ناخن تجمع یافته و رنگ ناخن را تغییر دهند. نوک ناخن یا پوست قاعده ناخن هم می‌تواند توسط قارچ مورد تهاجم قرار گیرد.
 
این متخصص پوست و مو با تاکید بر اینکه درمان عفونت‌های قارچی ناخن بسیار طولانی است، گفت: ناخن‌های پا به علت قرار داشتن در فضای گرم و مرطوب کفش، بیشتر از ناخن‌های دست مستعد ابتلا به عفونت‌های قارچی هستند. کشیدن ناخن بدون استفاده از داروهای ضد قارچ مفید نیست و با عود بیماری همراه است.
 

برچسب ها: بیماری ، ناخن
ارسال به دوستان
معنای واقعی زندگی روستایی در روستای یاستی‌قلعه ماهنشان (+عکس) گوشت این پرنده برای مصرف روزانه هیچ هورمون خطرناکی ندارد / شش برابر میگو هم فسفر دارد تمام اقداماتی که قبل سفر با خودرو شخصی باید انجام دهید واکنش یک روحانی به دعوت از "کاظم صدیقی" برای سخنرانی در مراسم شب قدر دانشگاه امام صادق (ع): دهن‌کجی به مردم عاقبت خوشی ندارد! انتخابات آمریکا و یک بازی خراب کن جدی به نام "رابرت کِنِدی" و معاونش خانم شاناهان! (+عکس) امام جمعه سابق لواسان: ساخت مسجد کار شهرداری نیست؛ شهرداری به وظایف اصلی خود بپردازد که درباره آن‌ها به غایت کم کاری می‌کند قتل ۲ نفر در آرامستان یاسوج/ دادستان: علت درگیری اختلاف شخصی دو خانواده بود حمله موشکی حزب الله لبنان به مواضع نظامیان اسرائیل پارک قیطریه و مساجد اطراف (نقشه) آمریکا : به روسیه در رابطه با احتمال وقوع حمله تروریستی هشدار داده بودیم واکنش عجیب دختران بعد از دیدن شهاب حسینی (فیلم) کاظم صدیقی سخنران مراسم شب قدر دانشگاه امام صادق خواهد بود زاکانی مشکلات تهران را حل کرد و فقط مانده مسجدسازی در پارک ها / اگر در بوستان قیطریه فضای خالی دارید درخت بکارید سختگوی وزارت بهداشت : علت مرگ دکتر بخشی هنوز مشخص نیست یک شرکت در لرستان محکوم به استرداد ۵۷۲ هزار یورو شد
وبگردی