۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۵۹۳۲۶
تعداد نظرات: ۱۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۱۵-۰۷-۱۳۹۳
کد ۳۵۹۳۲۶
انتشار: ۲۳:۳۱ - ۱۵-۰۷-۱۳۹۳

ناجا: سالانه 18 هزار ایرانی در تصادفات رانندگی کشته‌ می‌شوند

وی بیان داشت: باید حوادث رانندگی به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های کشور و در سطح ملی تلقی شود تا جامعه نسبت به آن حساسیت پیدا کند.
موسی امیری گفت: سالانه 18 هزار نفر از هموطنان ما در تصادفات رانندگی جان خود را از دست می‌دهند.
 
به گزارش فارس، سردار موسی امیری جانشین پلیس راهور ناجا عصر امروز در همایش راهوران محله و تجلیل از دست‌اندرکاران ترافیک در اسلام‌شهر اظهار داشت: در کشور ما سالانه 18 هزار نفر در اثر وقوع تصادفات رانندگی در جاده‌ها جان خود را از دست می‌دهند.
 
امیری افزود: بر اساس آمار موجود در سال 84 قریب به 28 هزار نفر از هموطنان ما در تصادفات رانندگی کشته شدند که با تلاش‌ها و دلسوزی‌های همه مردم و مسئولین دستگاه‌های اجرایی کشور خوشبختانه در سال 92 این میزان تلفات به 18 هزار نفر رسید.
 
وی بیان داشت: باید حوادث رانندگی به عنوان یکی از مهمترین دغدغه‌های کشور و در سطح ملی تلقی شود تا جامعه نسبت به آن حساسیت پیدا کند.
 
امیری با اشاره به دغدغه مقام معظم رهبری نسبت به وقوع تصادفات و تلفات جاده‌ای تصریح کرد: کسانی که در این قبیل حوادث کشته شدند جمعیت مولد و تاثیرگذار جامعه بودند که متاسفانه از بین رفتند و ضایعه‌ای بر خانواده‌ها و جامعه به وجود آمد.
 
وی گفت: مطالعات و تحقیقات میدانی ما نشان می‌دهد که می‌توان با استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور در امر کاهش تصادفات بهره‌مند شویم که متاسفانه این امر تاکنون محقق نشده و روزانه شاهد وقوع حوادث رانندگی زیادی در راه‌ها هستیم.
 
جانشین پلیس راهور ناجا با اشاره به آمار تلفات در کشور بیان داشت: در کشور ما روزانه به طور متوسط 50 نفر در اثر تصادفات رانندگی می‌میرند که این یک مرگ خاموش است و باید به عنوان یک درد ملی و دغدغه مهم در کشور به آن نگریست.
 
وی با انتقاد از عدم وجود یک مدیریت واحد در حوادث جاده‌ای بیان داشت: ‌ما هنوز نتوانستیم در کشور یک مدیریت واحد برای رسیدگی به حوادث جاده‌ای به وجود آوریم و به همین علت با وجود تاکید قانون توسعه کشور مبنی بر کاهش حداقل 10 درصدی تصادفات در سال، ما سالانه 4 تا 5 درصد کاهش تصادفات را شاهد هستیم.
 
سردار امیری تصریح کرد: باید با برنامه‌ریزی منسجم و متحد و آموزش اقشار جامعه و استانداردسازی و افزایش ایمنی راه‌ها و خودروها به سوی کاهش تصادفات و تلفات حوادث رانندگی حرکت کنیم و از هرگونه موازی‌کاری و انجام برنامه‌های غیرهدفمند و ناکارآمد جلوگیری به عمل آید. در بررسی صحنه تصادف هنوز دستگاه‌های ذی‌ربط با هم هماهنگ نیستند و هر کدام بر اساس وظایف ذاتی و سازمانی خودشان عمل می‌کنند. شیوه‌نامه همکاری مشترک برنامه‌های مانور و تمرین مشترک، سیستم sos و اطلاع‌رسانی واحد وجود ندارد و این یک معضل مهم است.
 
وی با اشاره به اینکه در صحنه تصادفات 51 درصد کشته داریم و خارج از صحنه 49 درصد، افزود: عدم وجود یک سیستم جامع امداد و نجات در تصادفات جاده‌ای مانع از خدمات‌رسانی و امدادرسانی سریع‌تر به مجروحین شده است که با وجود قانون و راهکار، متاسفانه به علت عدم وجود الزامات قانونی برای اطفای حریق در جاده‌ها و جمع‌آوری کشته‌ها شاهد افزایش تلفات هستیم.
 
سردار امیری بیان داشت: سالانه بالغ بر 800 هزار نفر در حوادث رانندگی مجروح می‌شوند و تاسف‌بارتر از آن این است که هیچ خدمات حمایتی، درمانی و توانبخشی برای معلولین این قبیل حوادث وجود ندارد. بیمه‌ها و دستگاه‌های حمایتی هیچ خدماتی ارائه نمی‌کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: درست است که وظیفه صد درصدی پلیس رسیدگی به تصادفات است، اما کافی نیست و باید همه دستگاه‌ها از جمله اورژانس، هلال‌احمر و آتش‌نشانی به کمک پلیس بیاید و همکاری لازم را در جهت ایجاد جاده امن در جاده داشته باشند.
 
لازم به ذکر است همایش راهوران محله و تجلیل از دست‌اندرکاران ترافیک به مناسبت گرامیداشت هفته ناجا از سوی فرماندهی پلیس راهور غرب تهران با همکاری فرمانداری اسلام‌شهر در محل سالن همایش‌های این فرمانداری برگزار و تعدادی افراد تاثیرگذار در بخش کاهش مشکلات ترافیکی راه‌های ارتباطی شهرستان‌های غرب استان تهران تجلیل به عمل آمد.
برچسب ها: ناجا ، تصادف رانندگی
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۱۱
در انتظار بررسی: ۷
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۵
5
12
مرگ بر خودرو سازی
پاسخ ها
رامین
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
سلام
چرا در موضوع تصادف یا هر موضوع دیگری همیشه یک بعدی نگری می شه،برای برچیده شدن تلفات تصادفات لازمه همه زمینه های مرتبط درنظر گرفته بشه، بهینه تر شدن خودرو ها نیز فقط یکی از این موارده.
حسین
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
آقای روحانی که با رأی ما مردم رئیسمون شدی و به قول خودت متخصص در امنیت ملی هستی این موضوع خودروهای بدرد نخور تولید داخل هم کم از امنیت ملی نداره
این خودرو های مرگ هم امنیت کشور و جاده ها و ... رو گرفته
لطفاً یه فکری بکن
محمد آب پیکر
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
0
6
18 هزار نفر کشته در سال مانند این هست که جمعیت یک شهر کوچک نابود شوند یا معادل تعداد کشته های 30 سال جنگ فلسطین و اسرائیل ، ایرانی کشته شود تا زمانی که قانون تغییر نکند و براحتی بهای خون کشته شدگان ( دیه ) پرداخت شود و متخلفین به پشتوانه قانون دیه و بیمه شخص ثالث به سرعت آزاد گردند این مشکل ادامه خواهد داشت البته نباید استاندارد نبودن جاده های کشور و استفاده از ایجاد دست انداز جهت مدیریت بر جاده ها و کیفیت فوق العاده پایین خودروهای تولیدی را فراموش کرد . اصلا همه چی ایراد داره
عادل صابری
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۱۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
0
6
یعنی روزانه حدود 50 نفر کشته می شن
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
0
7
بنا بر آماری که ویکی پدیا منتشر کرده است از سال 1336 تا 1393 مجموعا 25 سانحه ی هوایی در ایران رخ داده است که مجموع کشته شدگان این سوانح 1864 نفر بوده است .
بنا بر آماری که اینک ناجا منتشر کرده است ، گویا هر دوروز یک بار به میزان تلفات هواپیمایی در جاده ها کشته می دهیم.
نمایندگان مجلس و سایر مسئولان پس از هر سانحه ی هوایی ، بسیار به جا و مسئولانه ، موضع می گیرند تا مقصران حادثه شناسایی شوند . اما چرا در این باره اقدامی نمی کنند؟
برای سوانح هوایی عزای عمومی اعلام می شود ، که بسیار کار پسندیده ای است ولی با این استدلال باید هر روز برای این میزان تلفات عزای عمومی اعلام شود .
سخن من فقط متوجه ی خودرو سازان نیست . بلکه راه سازی و سایر موارد نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
0
3
داعش با آن همه وحشیگری هنوز خیلی مانده تا کشتهایش به آمار کشتهای سالانه در جاده های ایران بیافتد.ماشینهای بدون کیفیت و ایمنی و جاده های!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
1
5
درسته خودروها امنیت کافی ندارند. ولی همین خودروها زمانی استاندارد اروپا رو داشتند و توی جاده های اروپا و سایر کشورها هم از اینا استفاده می‌شد و شاید الان هم استفاده میشه. پس تنها دلیلش خودرو نیست. اگه نگاهی به رانندگی خودمان بیندازیم متوجه میشیم که 90 درصد تصادفات از بد رانندگی کردنه...
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
1
4
بابا شما هم خیلی بزرگش کردین مگه چیه
فدای یه تار موی خودروسازان و مدیرانی و نمایندگان بهترین راه کار اینه که جریمه ها رو افزایش بدن تا بودجه کسری نداشته باشه ........ 
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
0
6
هر روز 50 نفر يعني هر روز يك هواپيماي آنتونوف سقوط ميكند.نه پرونده اي و نه پيگيري...سهم خودروسازان و وزارت راه و صنايع در اين تلفات روزانه چقدر است؟بي شك بيشتر از داعش است!!!!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۱۶
2
1
مشكل اصلي از فرهنگ بد رانندگي است
دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان منابع عبری: اسرائیل با آتش بس چند هفته ای موافقت خواهد کرد ۶ مرزبان ایرانی دقایقی قبل آزاد شدند «پوتین» ماه می به چین سفر می کند کاخ سفید و سازمان ملل خواستار تحقیقات درباره گورهای دسته جمعی در غزه شدند آتش سوزی حوالی بیمارستان هفت تیر مربوط به انبار کارتن بود سازمان ملل: نگران چرخه خطرناک و در حال افزایش خشونت در خاورمیانه هستیم دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند به بهانه کاهش نرخ زاد و ولد در ایران/ چرا زنان ایرانی میلی به فرزندآوری ندارند؟ آتش سوزی در انبار کالا در جنوب تهران حمله پهپادی به خودروی تروریست ها اطراف زاهدان/ ۲ تروریست کشته شدند پاکبان زنجانی با کیف پر از دلار و مدارک چه کرد؟ تصادف مرگبار در محور دره شهر-بدره استان ایلام با ۴ فوتی شناسایی و دستگیری داوطلبان متخلف آزمون های روز اول کنکور ۱۴۰۳ وزارت خارجه هند: خدمه هندی کشتی توقیف شده توسط ایران با انجام تعهدات آزاد می شوند
وبگردی