۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۳۸۷۰۹۱
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۶ - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳
کد ۳۸۷۰۹۱
انتشار: ۱۶:۲۶ - ۲۱-۱۲-۱۳۹۳

حمله سایبری به نیروگاه اتمی کره جنوبی

آنان اعلام کردند: فرد مورد نظر از دولت سئول در ازای منتشر نکردن اطلاعات سرقت شده، درخواست پول کرده است.
مسوولان نیروگاه های هسته ای کره جنوبی از حمله سایبری به سیستم رایانه ای یکی از نیروگاههای این کشور توسط فردی که پیشتر نیز به این کار مبادرت کرده بود، خبر دادند.

به گزارش ایرنا ، اوایل دی ماه سالجاری، سیستم های کامپیوتری شرکت نیروگاه های هسته ای و آبی کره جنوبی موسوم به KHNP که 23 نیروگاه اتمی این کشور را اداره می کند، تحت حمله سایبری قرار گرفت و بخش قابل توجهی از اطلاعات آن در فضای مجازی منتشر شد.

خبرگزاری یونهاپ روز پنجشنبه به نقل از مسوولان این نیروگاه گزارش داد: حمله به تاسیسات رایانه ای این نیروگاه توسط همان فردی صورت گرفته که پیشتر نیز به انجام آن مبادرت کرده است.

آنان اعلام کردند: فرد مورد نظر از دولت سئول در ازای منتشر نکردن اطلاعات سرقت شده، درخواست پول کرده است.

این نفوذگر ناشناس که این بار خود را «رئیس گروه ضد اتمی هاوایی»معرفی کرده، در حساب توئیتری خود نوشته است؛ اطلاعات محرمانه و مهمی را از رایانه های یکی از نیروگاه هسته ای کره جنوبی سرقت کرده که درصورت برآورده نشدن خواسته اش (دریافت پول) آنها را در اختیار کشور ثالث قرار می دهد.

وی حتی به منظور اثبات گفته های خود، بخش کمی از اطلاعات راکتور بومی و پیشرفته کره جنوبی را در فضای مجازی منتشر کرده است.

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی گزارش داد، این نفوذگر ناشناس از مبلغ مورد نیاز خود سخنی به میان نیاورده و تنها هشدار داده کره جنوبی در صورت تلاش برای صرفه جویی در مخارج چند صد میلیون دلاری، به مراتب چیزی بیش از آن را از دست خواهد داد.

در واکنش به تهدید این نفوذگر ناشناس، مقامات مسئول در شرکت آب و برق هسته ای کره جنوبی اعلام کردند که اسناد منتشر شده توسط این فرد به هیچ وجه حساس نیست و خطری نیروگاه اتمی کشور را تهدید نمی کند.

اوایل دی ماه سال جاری و اندکی پس از اتهام آمریکا به کره شمالی در رابطه با هک شدن شرکت فیلمسازی «سونی پیکچرز»، دولت کره جنوبی از هک شدن سیستم کامپیوتری یک نیروگاه اتمی در این کشور خبر داده بود.

در آن حمله سایبری، فرد نفوذ کننده خواستار تعطیلی نیروگاه های اتمی 'کوری' و 'وولسون' به مدت سه ماه در ازای منتشر نشدن حدود 100 صفحه اسناد و مدارک مهم مرتبط با فعالیت این نیروگاه ها شده بود.
ارسال به دوستان
وبگردی