۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۸۷۵۳۵
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۷-۰۵-۱۳۹۵
کد ۴۸۷۵۳۵
انتشار: ۲۰:۰۴ - ۲۷-۰۵-۱۳۹۵

هرمزگان رتبه دوم عقرب گزیدگی

عقرب گزیدگی به دلیل گرما و شرجی هوا در هرمزگان و دیگر مناطق جنوبی کشور بیشتر از دیگر مناطق روی می‌دهد که در صورت جدی نگرفتن آن حتی می‌تواند منجر به مرگ شود و به همین دلیل کارشناسان بر اقدام درمانی درست و سریع دراین‌باره تأکیددارند؛ با گرم شدن هوا در فصل‌های بهار و تابستان فعالیت عقرب‌ها افزایش می‌یابد.

به گزارش ایسنا، از حدود 200 گونه متفاوت عقرب که در سراسر دنیا پراکنده است، تنها حدود 20 گونه آن‌ها سمی هستند؛ در بین آن‌ها گونه Mesobuthus Tamulus  که نوعی عقرب قرمز هندی است، کشنده‌ترین گونه است که میزان کشندگی آن در ایالت‌های هند بین 40 تا 30 درصد گزارش‌شده است.

کارشناس  ارشد حشره‌شناسی پزشکی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، گفت: کژدم‌ها در کشور ما هرساله تعداد زیادی از افراد را در مناطق مختلف کشور و از جمله استان‌های گرمسیر مثل استان هرمزگان مصدوم می‌کنند.

مهران شاهی بابیان این‌که استان هرمزگان معمولاً رتبه دوم میزان عقرب گزیدگی در کشور را دارد و هرساله بیش از 10 مورد مرگ ناشی از عقرب گزیدگی گزارش می‌شود، افزود: درمجموع 818  نمونه کژدم از شش شهرستان بندرعباس، پارسیان، میناب، حاجی‌آباد، خمیر و بستک صید شد که از این تعداد  440 نمونه یعنی 53.8  درصد ماده و 378 نمونه یعنی 46.2‌ درصد نر بودند.
برچسب ها: هرمزگان ، عقرب
ارسال به دوستان
وبگردی