۳۱ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۳:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۹۲۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۰-۰۶-۱۳۹۵
کد ۴۹۲۸۶۱
انتشار: ۱۴:۰۹ - ۲۰-۰۶-۱۳۹۵

موتور جستجوگر ملی؛ بزرگترین جویشگر موسیقی فارسی‌زبانان

این سرویس با پوشش انبوهی از فایل‌های صوتی قادر است در کمترین زمان، آهنگ مورد نظر را در اختیار کاربر قرار دهد بی‌آنکه جستجوکننده درگیر صفحات و تبلیغات مزاحم شود.
موتور جستجوگر ملی با گذشتن از خزش دو میلیون فایل صوتی در فضای وب به بزرگترین جستجوگر این حوزه در بین کشورهای فارسی زبان دنیا مبدل شد.

به گزارش روابط عمومی پروژه موتور جستجوگر ملی (پارسی جو)، مدیر این طرح با اعلام این خبر افزود: با راه اندازی سرویس آوا و آغاز خزش فایل های موسیقی فارسی، این جویشگر هوشمند بومی موفق شد از مرز دو میلیون موسیقی بگذرد تا بدین ترتیب به کامل ترین جویشگر صوتی ایران و کشورهای فارسی زبان تبدیل شود.

علی‌محمد زارع بیدکی تصریح کرد: سرویس "آوا" با پوشش انبوهی از فایل‌های صوتی قادر است در کمترین زمان، آهنگ مورد نظر را در اختیار کاربر قرار دهد بی‌آنکه جستجوکننده درگیر صفحات و تبلیغات مزاحم شود.

وی ادامه داد: به روز بودن موزیک ها، انتخاب کیفیت های پخش، جستجو بر اساس نام، خواننده، متن موزیک و نام آلبوم و ساختن لیست موزیک های مورد علاقه از جمله ویژگی‌های این سرویس جستجوگر است، که همین امر مبین توانمندی متخصصان کشورمان در طراحی و پیاده سازی موتور پارسی جو است.

وی با بیان اینکه فرآیند خزش در جستجوگر به نحوی است که در هر ساعت به منابع تازه ای از فایل های صوتی دسترسی پیدا می کند، افزود: باتوجه به هوشمندی موتور جستجوگر پارسی‌جو پیش بینی می شود تا پایان سال جاری بالغ بر سیصد هزار فایل صوتی دیگر به این سرویس افزوده شود.

زارع بیدکی تاکید کرد: سرویس "آوا" به‌طور کامل با جستجوگر پارسی‌جو یکپارچه شده به طوری که اگر کاربر در خود جستجوگر نیز به‌دنبال موسیقی مورد نظر خود باشد، در صفحه نتایج، علاوه بر نمایش سایت‌، لینک پخش و دانلود آن موسیقی در باکس مجزایی نمایش داده می‌شود.

مدیر طرح موتور جستجوگر بومی افزود: با گستردگی دنیای وب به نظر می‌رسد که برای یافتن و یا دانلود موسیقی و فایل صوتی چندان کار دشواری پیش رو نیست اما هرگاه که کاربر برای یافتن موزیک مورد نظر خود تلاش می‌کند با انبوهی از نتایج نامرتبط و سایت‌های تبلیغاتی روبه‌رو می‌شود که زمان و انرژی زیادی می‌گیرد به همین دلیل تلاش شده با خزش های هوشمند این نقیصه در جستجوگر ملی به صفر برسد.

ارسال به دوستان
وبگردی