۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۷:۲۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۲۳۶۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۵-۱۱-۱۳۹۵
کد ۵۲۳۶۸۷
انتشار: ۱۹:۰۸ - ۲۵-۱۱-۱۳۹۵

تولید روزانه 2000 تن زباله در مشهد

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به اینکه یکی از دغدغه‌های شهرهای بزرگ رفع معضلات زیست محیطی است، گفت: روزانه 2000 تن زباله در شهر مشهد تولید می‌شود که این حجم زباله باید مدیریت شود.

به گزارش ایسنا، عبدالامیر بخشی‌زاده در آیین بهره‌برداری از مجموعه 1000 تنی پذیرش و پردازش پسماند مشهد با بیان اینکه مجموعه صنعتی شماره دو مدیریت پسماند دارای 6 فاز است، اظهار کرد: امروز فاز اول این مجموعه در زمینی به مساحت 497 هکتار افتتاح می‌شود، این سایت روزانه 1000 تن زباله را در دو خط و در دو نوبت کاری می‌تواند دریافت کند.

وی با اشاره به اینکه اعتبار پروژه هفت میلیارد تومان است، ادامه داد: دو میلیارد تومان برای ساخت ماشین‌آلات و پنج میلیارد تومان هم برای ساخت ابنیه هزینه شده است، در این پروژه 120 کارگر مشغول کار خواهند شد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: فاز دوم مجموعه، طرح بیوگاز است که پیش‌بینی می‌کنیم این طرح تا پایان سال 96 به بهره‌برداری برسد.

بخشی‌زاده افزود: در فاز سوم بحث دایجستر و در فاز چهارم زباله‌سوز را خواهیم داشت که در این زمینه‌ها با شرکت‌های داخلی و خارجی مذاکرات انجام شده است، این پروژه‌ها نیاز به سرمایه‌گذاری زیادی دارند، زباله‌سوز نیاز به 250 تا 1100 میلیارد تومان سرمایه‌گذاری دارد.

وی با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری برای سرمایه‌گذار باید توجیه اقتصادی داشته باشد، اضافه کرد: بیشترین مشکل ما مشخص شدن تعرفه نرخ خرید برق است، وزارت نیرو باید در این زمینه به ما کمک و نرخی را مصوب کند که برای سرمایه‌گذار توجیه داشته باشد.

مدیرعامل سازمان پسماند شهرداری مشهد با اشاره به اینکه سایت استحصال برق و در نهایت بازیافت مواد فازهای دیگر مجموعه هستند، گفت: با اجرایی شدن تمام فازها می‌توانیم در هر ساعت 30 مگاوات برق تولید کنیم، این موضوع می‌تواند برای محیط زیست بسیار مفید باشد.

وی با بیان اینکه حل مسائل زیست محیطی از عهده یک سازمان خارج است، ادامه داد: وارد شدن به بحث مخاطرات زیست محیطی نیاز به عزم ملی دارد و تمام سازمان‌ها باید وارد این موضوع شوند.

بخشی‌زاده گفت: در تغییر فرهنگ الگوی مصرف همچنین تفکیک زباله از مبدا باید آموزش و پرورش ورود کند و قسمتی از درس‌ها به این موضوعات اختصاص دهد.

وی با اشاره به اینکه تبدیل مواد عالی به کود کمپوست را انجام می‌دهیم، عنوان کرد: باید استفاده از کود کمپوست به جای کود شیمیایی ترویج پیدا کند.
برچسب ها: تولید ، زباله ، مشهد
ارسال به دوستان
وبگردی