۳۱ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۳۱۳۰۴
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۲-۰۱-۱۳۹۶
کد ۵۳۱۳۰۴
انتشار: ۲۲:۰۰ - ۰۲-۰۱-۱۳۹۶

امپراطور رسانه‌ای شهردار دنبال شریک جرم است

عصر اقتصاد : سیصد و بیست و سومین جلسه شورای شهر به ریاست چمران با بحث‌ها و انتقادهای تند درباره حادثه ساختمان پلاسکو برگزار شد که از این میان واکنش جناح حاکم بر ریاست شورا بسیار قابل تامل بود.

برای بررسی ابعاد این التهابات به سراغ ولی الله شجاع پوریان رفتیم و علت درگیری های جلسه علنی روز گذشته شورا را از وی جستجو کردیو. این عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بنده بعد از جلسه نقطه نظرات دوستان را نیز در مورد این اتفاقات جویا شده ام گفت:امروز به نظر بنده دستور مناسبی برای جلسه ای که اولین جلسه علنی شورای شهر بعد از واقعه پلاسکو است انتخاب نشده بود زیرا مجموعه های مدیریت شهری که زیر نظارت  شورای شهر تهران در حال فعالیت هستند باید در صورت وقوع چنین اتفاقاتی به شورای شهر پاسخگو باشند و انتظار می رفت که هیات رئیسه شورا با دعوت از شهردار تهران، رئیس بنیاد مستضعفان و برخی از نهاد های درگیر در این مساله به واکاوی ابعاد مختلف آن بپردازند.

شجاع پوریان ادامه داد:ما در این جلسه انتظار یافتن مقصر را نداشتیم بلکه به دنبال آن بودیم که با دعوت از افراد بتوانیم علت وقوع این حوادث را بررسی کرده تا دیگر چننی اتفاقاتی در تهران رخ ندهد.

وی با اشاره به اینکه ریاست محترم شورا علاوه بر اینکه دستور کار این جلسه علنی  را درست انتخاب نکرده  بود گفت: متاسفانه مهدی چمران در ابتدای جلسه با بیان اینکه وقت لازم برای تذکر پیش از دستور وجود ندارد از ترس اینکه منتخبان مردم به بحث پلاسکو ورود پیدا کنند  در تلاش برای گرفتن حق قانونی اعضا شورا بود که آقای حافظی که از اعضای اصولگرا شورا نیز هست با اعتراض به این موضوع زمینه را برای تذکرات قانونی اعضا فراهم کرد.

این عضو شورای شهر ادامه داد:این بی تدبیری  باعث التهابات امروز جلسه در بهشت شد که با مدیریت رسانه ای همراه بود تا اعضا نتوانند موضوع صحبت خود را کاملا بست دهند.

وی در پاسخ به سئوال دیگر خبرنگار عصر اقتصاد مبنی بر صحبت های آقای حافظی و جواب هایی که دیگر اعضا به این صحبت ها دادند گفت: این داستان را بهتر از میان صحبت های جناب مسجد جامعی دنبال کنید زیرا که به نظر بنده نیز تسریع در برگزاری مراسم تششیع با وجود عدم پایان آواربرداری ها و شناسایی کامل جنازه ها مساله ای روشنی نیست

در این نشست؛ برخی اعضای شورای شهر خواستار تذکر درباره اتفاق اخیر در ساختمان پلاسکو شدند اما چمران قبول نکرد. در واکنش به این اتفاق؛ رحمت‌الله حافظی (عضو شورای شهر) گفت: ٢٠-٣٠ نفر در این حادثه کشته شده‌اند آن وقت شما آقایان نماینده می‌خواهید همین جا بنشینید و حرفی نزنید. او سپس وسایل خود را جمع کرد و در این لحظه دیگر اعضا نیز از وی حمایت کردند.

در واکنش به این ماجرا؛ سرانجام چمران قبول کرد که تذکرات مطرح شود اما هر نماینده بیش از ٣ دقیقه صحبت نکند.

رئیس شورای شهر گفت: جلسه قبلی همه به تذکر گذشت. آقایان دوربین و رسانه می‌خواهند؟

حافظی در پاسخ به وی گفت: بله باید رسانه‌ها بدانند چه اتفاقی افتاده است. اگر مشروح جلسه شنبه پخش می‌شود ما صحبتی نداریم.

در این لحظه بگو مگویی میان دبیر شورا و عباس جدیدی پیش آمد که جدیدی گفت: نمی‌دانم این صندلی داغ چه حکایتی دارد که هرکس رویش می‌نشیند جوگیر می‌شود؟!

با شدت گرفتن بحث‌ها؛ حبیب کاشانی به سمت عباس جدیدی رفت و وی را آرام کرد.

در میدان مین زندگی می‌کنیم

 

عباس جدیدی با بیان اینکه ضروری است بودجه به سمت بخش سرمایه برده شود، گفت: مهمترین اولویت‌های شهر تهران حمل و نقل ریلی، ایمن‌سازی و هوشمندسازی تهران است.

وی ادامه داد: با توجه به ناایمن بودن شهر تهران که در میدان مین زندگی می‌کنیم، هوشمندسازی تهران از اهمیت زیادی برخوردار است.

این عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه ضدانقلاب سعی می‌کند در وحدت مردم رخنه ایجاد کند، گفت: چند روز پیش رضا پهلوی برای شهدای آتش‌نشان ما از عنوان هلاکت استفاده کرد و نتانیاهو دم از رفاقت با مردم ایران زد. این درحالی‌ست که ما با رژیم کودک‌کش رفاقت نمی‌کنیم.

این عضو شورای شهر با اشاره به نزدیک شدن به انتخابات، اظهار کرد: باید اعضا گزارش عملکرد خود را ارائه دهند، تا مشخص شود در این چهار سال چه کسی برای خود کار کرده و چه کسی برای مردم؛ مردم از ما پاسخ می‌خواهند.

چرا شهرداری بودجه ٢٠ میلیاردی آتش‌نشانی را نداد؟

حافظی در ادامه این جلسه یادآور شد: روز پنجشنبه در تشییع شهدای آتش‌نشان، محاکمه مسببان را خواهیم خواست.

وی افزود: قوه قضائیه باید بدون ملاحظات سیاسی وارد بررسی حادثه پلاسکو شود. انحصار خبررسانی پلاسکو باید شکسته شود. بر چه اساسی خبرنگاران و عکاسان را از محوطه خارج می‌کنند؟ امکان دارد عکاسان برای برخی ملاحظات بهتر باشد؛ حضور نداشته باشند، این قابل قبول است اما برای چه خبرنگاران را بیرون می‌برید؟!

این عضو شورای شهر تصریح کرد: رسانه ملی به دور از جناح‌بندی‌های سیاسی؛ افرادی را دعوت کند که اولویت آنها مردم باشد نه افرادی که در این سال‌ها نشان دادند اولویت‌هایشان چیست.

وی یادآور شد: برای چه شهرداری بودجه ٢٠ میلیاردی را به آتش‌نشانی نداد؟ از ردیف بودجه آتش‌نشانی ٥٥ میلیارد محقق شد اما فقط ٢١ میلیارد آن داده شد.

عضو شورای شهر گفت: آقایان حقایق را کتمان نکنید. دروغ نگویید. نروید در رسانه بگویید ٤٥ میلیارد به آتش‌نشانی دادیم. هرکس سند دارد این رقم پرداخت شده؛ ما او را روی چشم می‌گذاریم.

وی افزود: از مدیرانی که خودشان بخشی از مساله هستند انتظار بیان حقایق را نداریم. صادق باشید.

وی در پایان گفت: مردم از ما انتظار دارند به این حادثه رسیدگی کنیم و شهرداری را مکلف کنیم به یگان هوایی مجهز شود و صداوسیما به‌جای این برنامه‌های بی‌محتوا، برنانامه‌های آموزشی برای مقابله با آتش پخش کند. قیمت یک هلی‌کوپتر آتش‌نشان 10 میلیارد است اما شهرداری آن را تهیه نکرد.

منتقدان اجازه اعتراض نیافتند

در ادامه جلسه؛ معاون شهردار در زمان بررسی بودجه از شهرداری تهران در حادثه پلاسکو دفاع کرد اما ریاست شورا اجازه اعتراض و صحبت به اعضای منتقد شورا را نداد.

در هنگام بررسی بودجه ناصر امانی (معاون برنامه‌ریزی شهرداری) با انتقاد از حملاتی که به شهرداری صورت گرفته گفت: آتش‌نشانی هیچ کمبودی ندارد و کاملا تجهیز است این بی‌انصافی است که درمورد شهرداری این جوسازی‌ها صورت می‌گیرد.

غلامرضا انصاری با صدای بلند خواهان قطع سخنان معاون شهرداری شد و به همراه وی حافظی و احمد حکیمی‌پور نیز به این روند اعتراض کردند.

انصاری خطاب به چمران گفت: اگر ایشان می‌خواهد در مورد پلاسکو حرف بزند باید به ما هم وقت بدهید اما با وجود این تذکرات چمران به امانی اجازه داد حرف بزند و نگذاشت منتقدین حادثه پلاسکو در این مورد صحبت کنند.

ارسال به دوستان
وبگردی