۰۹ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۳۴۸۱۷
تعداد نظرات: ۵ نظر
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۳۱-۰۱-۱۳۹۶
کد ۵۳۴۸۱۷
انتشار: ۱۰:۲۷ - ۳۱-۰۱-۱۳۹۶
نامه نیوز نوشت: با حضورش در انتخابات 92 و نوع مواضعش در مناظرات انتخاباتی نگاه های زیادی را به سمت خودش جلب کرد، او حالا باز هم کاندیدای ریاست جمهوری شده است. وزیر اسبق نفت و ارتباطات در 76 سالگی همچنان عزم پاستور دارد.

بخشی از گفتگو با سیدمحمد غرضی  را در ادامه بخوانید؛

آقای هاشمی وقتی سال 92 به صحنه انتخابات ریاست جمهوری آمد و ثبت نام کرد 78 سال سن داشت اما شورای نگهبان او را به دلیل کهولت سن و عدم توانمندی ردصلاحیت کرد شما الان 76 سال دارید فکر نمی کنید همان اتفاقی که برای آقای هاشمی افتاد برای شما نیز تکرار شود، یعنی به دلیل کهولت سن ردصلاحیت شوید؟

بله، چه اشکالی دارد. بالاخره شورای نگهبان است و تشخیصی دارد. اتفاقا پیش بینی شورای نگهبان درست از آب درآمد و آقای هاشمی ماها را تنها گذاشت. من ثبت نام کردم تکلیف خودم را انجام دادم. اعضای شورای نگهبان هم تکلیف خودشان را انجام دهند چه اشکالی دارد

شما همچون دوره گذشته خیلی از مسئولیت های رسانه ای و هماهنگی های اجرایی ستاد انتخابات خود را به عهده پسران تان قرار دادید اگر رئیس جمهور شوید مسئولیتی را در دولت به پسرانتان خواهید داد؟

خیر، علت آنکه این کارها را در درون خانواده خودم انجام می دهم چون حزب و دستگاه و تشکیلات دیگری ندارم. فرزندانم همه تخصص این امور را دارند مثلا زهیر رفته دکترای رسانه بگیرد یا طاها کار دیگری می کند و این در مجموعه خودمان می گنجد. معتقدم کسانی که سمت دارند حق آنکه از همسر، برادر، خواهر و فرزند خود در دستگاه تحت مسئولیت استفاده کنند ندارند من این کار را حرام می دانم.

یعنی حتی مقام مشاور رئیس جمهور نیز به پسران تان نمی دهید؟

ابدا. جمهوریت مفهومش اجماع است، اجماع باید در کشور تعریف شود. اجماع خویش و قومی به ضرر است.

سال 92 هزینه ستاد انتخابات شما 59 میلیون تومان شد. این دوره فکر می کنید چقدر هزینه ستاد انتخابات شما شود؟

این دوره مقداری هزینه چاپ کتاب و مسافرت ها شاید بیشتر شود. حالا به اندازه ای که داشته باشم هزینه می کنم.

آیا اسپانسر هم گرفتید؟

ابدا، گرفتن اسپانسر را حرام می دانم. آن دوره هم گفتند دولت وام می دهد بروید بگیرید، گفتم حرام است نگرفتم. این دفعه نیز یکسری حرفهایی می زنند. اصل مطلب این است که حاکمیت سیاسی قابل واگذاری نیست یعنی نمی شود آن را خرید و فروش کرد.

کسی که اسپانسر می گیرد خودش را متعهد می کند و بعد از پیروزی باید بخشی از قدرت سیاسی را به او واگذار کند. در یک دوره، یک نفری به من گفت «غرضی نون من توی روغن است» گفتم «چه طور» گفت «به این ستاد 100 میلیون و به آن ستاد 100 میلیون دادم بنابراین هر کس برنده شود نان من توی روغن است». وقتی نظام جمهوری اسلامی را در معرض دیدگاه سیاسی اروپایی-آمریکایی قرار دهیم می بازیم. اینکه ما در سال 58 آرای 98.2 درصد مردم را به دست آوردیم با این روش ها نبود. به جان خودم جانماز آب نمی کشم اما به لحاظ اعتقادی این کار را حرام می دانم که بروم یار بگیرم و بعد به هم بزنم.

76 سال دارم بنابراین فرصت آنکه بخواهم یارگیری کنم و اسپانسر بگیرم ندارم. هیچ گاه خودم را با این روش ها عادت نمی دهم در کل شاید مخالف داشته باشم اما طلبکار ندارم.
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۱۳
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۱:۱۴ - ۱۳۹۶/۰۱/۳۱
10
5
جوک قرن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۱۶ - ۱۳۹۶/۰۱/۳۱
7
1
شما در زمانی که مخابرات بودید برای پرسنل چکار کردید؟؟؟
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۱/۳۱
2
9
عزیز شما به پسرت یا هرکی خواستی مسئولیت بده ولی جان خودت مملکت رو درست اداره کن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۴۰ - ۱۳۹۶/۰۱/۳۱
4
6
ملت فرمايشات شما را قبول نداره ما عادت كرديم به اقازاده ها لطفا قاعده بازي را عوض نكن
ناشناس
Iran, Islamic Republic of
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۶/۰۱/۳۱
2
10
تنها كسي كه در دوره قبل وعده هاي تخيلي نداد و حرفهاي درست زد ايشان بود
وبگردی