۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۶۱۶۲۷
تعداد نظرات: ۵۷ نظر
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۱-۰۷-۱۳۹۶
کد ۵۶۱۶۲۷
انتشار: ۱۳:۳۴ - ۰۱-۰۷-۱۳۹۶

10 پیشنهاد به پدر و مادرهایی که فرزند دانش آموز دارند

10 پیشنهاد به پدر و مادرهایی که فرزند دانش آموز دارند
هیچ اشکالی ندارد در طول سال، گاهی به بچه هایتان اجازه دهید مدرسه نروند؛ مثلاً یک بار صبحی که خیلی خسته اند و یک بار هم زمانی که امتحان کلاسی دارند و درس شان را نخوانده اند. باور کنید آسیب اضطرابی که متحمل می شوند، بیشتر از نرفتن شان به مدرسه است؛ البته که قرار نیست این پیشنهاد به یک رویه دائمی تبدیل شود. نکته مهم این است که آنها باید با شما احساس راحتی کنند، حتی در نرفتن به مدرسه.

*این مطلب در سال 1396 در عصر ایران منتشر شده و اینک به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، بازنشر می شود. لطفا به خاطر بچه هایتان بخوانید و عمل کنید.

عصر ایران ؛ جعفر محمدی - با آغاز سال تحصیلی، بی مناسبت نیست بدون هیچ مقدمه ای، چند پیشنهاد را با پدر و مادرها در میان بگذاریم:

1 - بهترین راه برای درس خوان و مهم تر از آن، کتاب خوان شدن فرزندان تان این است که خودتان هم کتاب بخوانید.
همه مطالعات روانشناسی و حتی تجربیات فردی نشان می دهند که کودکان بیشتر از رفتارهای شما الگوبرداری می کنند تا از حرف ها و امر و نهی های شما.

حتی اگر اهل مطالعه نیستید، می توانید کتابی را در دست بگیرید و تظاهر به مطالعه کنید. این کار به ویژه برای کودکان پیش دبستانی بسیار اثرگذار است.

2 - از باورهای قدیمی دست بکشید. زمانی تمام خوشبختی فرزندان در این تعریف می شد که حتما به دانشگاه بروند و سپس با مدرکی که می گیرند، در یک جای خوب استخدام شوند.

اما امروز این الگو دیگر جواب نمی دهد. اولاً دانشگاه رفتن بسیار آسان تر از قبل شده و ثانیاً دانشگاه تضمین کننده آینده نیست.
بسیاری از افراد موفق در ایران و جهان، یا دانشگاه نرفته اند، یا دانشگاه را رها کرده اند یا در شغلی غیرمرتبط با رشته تحصیلی شان فعالیت کرده اند.

در آینده نیز اهمیت دانشگاه باز هم کمتر خواهد شد؛ بسیار کمتر از آنی فکرش را بکنید. استخدام ها و کارآفرینی ها، نه بر پایه مدرک تحصیلی که بر اساس مهارت های فردی خواهد بود کما این که هم اکنون نیز در بخش خصوصی، چنین روندی وجود دارد

با این الگوی فکری، دیگر به بچه هایتان برای کسب نمرات بالا فشار نیاورید؛ آینده بچه هایتان الزاماً از میان نمره های بالا نمی گذرد. بگذارید آنها در حد توان خود درس بخوانند و نمره بگیرند. در عوض آنها را با زندگی واقعی و مهارت های کاربردی بیشتر آشنا کنید.

3 - به جای فشار بر روی بچه ها برای کسب نمرات بهتر، آنها را به کوشش بیشتر تشویق کنید: "پسرم! دخترم! همین اندازه که می بینم تلاش می کنی برایم ارزشمند است. تو تلاشت را بکن، بعد از آن دیگر مهم نیست چه نمره ای می گیری."
فرزند شما نباید احساس کند دوست داشته شدنش، تابعی از نمراتی است که در مدرسه می گیرد.

4 - اگر فرزندتان در امتحانی مثلاً 12 (یا حتی نمره کمتر)گرفت، این ادبیات پیشنهاد می شود:
خب! تو در 12 بخش عملکرد خوبی داشتی؛ آفرین. آن 8 نمره ای که نگرفتی، دارند با تو حرف می زنند که نقطه ضعف کارت کجاست. بهتر است، روی این بخش ها بیشتر کار کنی؛ چه خوب شد که 12 گرفتی و فهمیدیم گیر کار کجاست؟ من هم در دوران دانش آموزی گاهی نمرات پایین می گرفتم؛ اشکالی ندارد.
ضمناً اگر بعضی درس ها را دوست نداری، طبیعی است؛ قرار نیست همه ما همه درس ها را دوست داشته باشیم. پس اگر در بعضی درس ها نمره هایت پایین باشد اشکالی ندارد.

5 - بچه ها را هرگز و هرگز و هرگز با دیگران مقایسه نکنید. این کار تزریق سم در روح آنهاست.
بچه ها را با خودشان مقایسه کنید: "تو نسبت به قبل، تلاش کمتری داشتی، یا بیشتر تلاش کردی."

6 - هیچ اشکالی ندارد در طول سال، گاهی به بچه هایتان اجازه دهید مدرسه نروند؛ مثلاً یک بار صبحی که خیلی خسته اند و یک بار هم زمانی که امتحان کلاسی دارند و درس شان را نخوانده اند. باور کنید آسیب اضطرابی که متحمل می شوند، بیشتر از نرفتن شان به مدرسه است؛ البته که قرار نیست این پیشنهاد به یک رویه دائمی تبدیل شود. نکته مهم این است که آنها باید با شما احساس راحتی کنند، حتی در نرفتن به مدرسه.

7 -
در انجمن اولیا و مربیان مصوب کنید که از معلمان، به ویژه در مقطع ابتدایی خواسته شود تا حد امکان از دادن تکلیف شب خودداری کنند یا به حداقل بسنده کنند. همچنین برای روزهای تعطیل تکلیف ندهند. کودکان در ساعات غیر مدرسه، باید بیشتر بازی کنند یا به ارتباطات خانوادگی و اجتماعی بپردازند تا تکرار آنچه در مدرسه آموخته اند.

8 - کیف بچه ها را تا حد امکان سبک کنید. حتی اگر لازم باشد، کتاب های قطور را به دو یا سه قسمت تقسیم و جدا جدا سیمی کنید. به ستون فقرات بچه ها رحم کنید.

9 - بچه ها به ویژه در فصل های مدرسه، بیشتر تحت فشار هستند؛ بنابر این به همدلی و همراهی والدین نیاز بیشتری دارند تا استرس های مدرسه را تخلیه کنند. برایشان وقت بگذارید، حرف بزنید، شوخی کنید و گاهی با هم بیرون بروید. بچه ها باید بدانند که شما پناهگاه شان هستید.

10 - و مهم از همه: کودکی و نوجوانی، شادترین دوران زندگی هر انسان است که دیگر تکرار نمی شود؛ هر کاری که می کنید، ملاک تان این باشد که شادی کودکی و نوجوانی را تباه نکنید. این سخن، به معنای ولنگاری تربیتی نیست؛ اتفاقاً تأکید بر تربیت اصولی کودکان و نوجوانان است زیرا تربیتی که شادی را از دوران کودکی و نوجوانی بزداید، اساساً تربیت نیست، بلکه نابودی امروز و فردای آنهاست.

هیچ کس حق ندارد شادی را از ساحت کودکی و نوجوانی بزداید، حتی پدر و مادرها و معلمان ، حتی پدر و مادرها و معلمان، حتی پدر و مادرها و معلمان.


ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۵۷
در انتظار بررسی: ۲۰
غیر قابل انتشار: ۰
علی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۵۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
76
13
بعضی پیشنهادها بسیار سازنده و بعضی دارای نقص هایی بودند.
پیشنهاد 6 هم فوق العاده مزخرف بود
پاسخ ها
ناشناس
| Canada |
۲۳:۳۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
خب ماجرا اینه که قراره این تفکر عوض بشه.
مطمئنا پیشنهاد حذف تنبیه بدنی هم اولش به نظر خیلی ها مزخرف بوده
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۰۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
لطفاً در خصوص بند شش بگيد اگه درس نخوند بعد مدرسه نرفت به مدرسه در خصوص علت نرفتنش چي بگيم ، بگيم درس نخوند نفرستاديم كه مدرسه نمره نميده بگيم مريض بوده كه دروغ گفتن به بچه ياد داديم ..... واقعا از پيشنهاد ارائه شده تشكر ميكنم .
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
کجاش مزخرف بود؟
به نظر من بهترین بند همین بند 6 بود. اضطراب و استرس بین مردم ما ریشه در کودکی داره که متاسفانه یه عده ای نمی خوان بفهمن.
همه پیشنهادات عالی بودن و بنده حتما بهشون عمل می کنم. شما هم یه نگاه به منفی هایی که خوردی بکن.
ساناز
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۰:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
مورد 6 به نظرم یاد دادن فرار بچه از صورت مسئله است. ما چه بخواهیم و چه نخواهیم در زندگی شرایط سخت و استرس زا وجود دارد. بهتر است بچه هم از بچگی این شرایط را درک کند و راه مقابله با آن را یاد بگیرد تا اینکه همه چیز به یزرگسالی موکول شود زمانی که هیچ کسی حتی پدر و مادر هم نیستند تا همدلی کنند و از مشکلات هم نمی توان مانند نرفتن به مدرسه بخاطر درس نخواندن عبور کرد.
علیرضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۵۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
بنده سالهاست که این بند را عملی کرده ام و خیلی هم موفق و کارساز بوده است.
پیشنهاد می کنم که جناب علی آقا! کمی مطالعه بفرمایند.
خبازي مقدم خوي
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۰۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
3
32
برروي كاغذ گفته هاي شما صحيح وقابل پياده كردن است ولي قبول كنيم چند سال است كه جامعه ودنياي مجازي كودكان ما را از ما گرفته اند
ناشناس
Armenia
۱۴:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
3
71
کاش بچگی های ما این پیشنهادها رو داده بودن گند زدن به زندگیمون هی تانژانت کتانژانت کردیم آخر نفهمیدیم به چه دردمون خورد
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۷:۴۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
بیچاره ما دهه پنجاهی ها به قول شما این تانژانت کتانژانتها از کودکی ما جذر گرفتند شرایط زمانی خاص و نظام آموزشی ماها رو داغون کرد
مظلوم
Netherlands
۱۴:۲۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
45
12
عصری جون

همینطوری نصف سال تعطیله ، چند روز که بجه های به دلایل مختلف نمیرن ، چند روز هم که معلم نمی یاد
شما الان سطح سواد بچه ها را نگاه کن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
بدنیست به مشکلات روانی هم به اندازه سوادحساس باشیم
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
الان که تو این مملکت همه دکتر و مهندس شدن کجا رو گرفتیم؟؟؟
سواد بچه ها چشه؟
یه مشت مزخرف با حجم بالا به خورد بچه ها میدن؟
شما هم اگه اطلاع نداری اظهار نظر نکن.
بهترین سیستم آموزشی دنیا رو فنلاند داره که می تونی بری و ببینی چجوری تدریس میکننن. آمریکا هم میخواد از این سیستم آموزشی استفاده کنه.
بنده هم جهت اطلاع رتبه زیر 150کنکور سراسری شدم بعدشم رفتم یکی از دانشگاه های خوب کشور که اسمشو نمیارم ولی هیچ فرقی با دبیرستان نداشت همه مطالب مجددا تئوریک و کسل کننده بودن. بعدشم که اومدم تو صنعت فهمیدم هیچ آمادگی جهت شروع به کار در صنعت ندارم و اصلا در این راستا از نظر آموزشی تربیت نشده بودم.
ساختار آموزشی ایران پر از ایرادهای بزرگ و ریشه ایه که یکیش همین حجم بالای کتب درسیه.
یادمون نره که انگلیسی ها هندی های مستعمره رو وادار به حفظ جدول لگاریتمی می کردن!!! شبه علم!!!
دوست عزیز با قد بازی و صحبت کردن های نا آگاهانه سیستم آموزشی اصلاح نمیشه.
هموطن
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
0
38
"هیچ کس حق ندارد شادی را از ساحت کودکی و نوجوانی بزداید، حتی پدر و مادرها و معلمان ، . . ." كاملا" موافقم! فرزندانم پيش از آنكه فرزندانم باشند انسانند ، اميد آنكه شاد رشد كنند تا شادي را به آيندگانشان نيز هديه دهند.
حسین احمدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۲۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
0
32
احسنت .احسنت. بسیار عالی بود کاش از یک رسانه عمومی مثل رادیو تلویزیون پخش میشد که هم والدین بیشتر در جریان قرار میگرفتند و هم مسئولین آموزش و پرورش و معلمین عزیز و زحمتکش مطلع میشدند .
حمزه لوئي
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
2
21
ممنون عالي بود
بابک نور
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
2
17
عالی عصر ایران
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
2
21
چه عجب! بالاخره رسانه ها هم دارن واقع بینانه با مسائل روبرو میشن

باید روش های اموزش و پرورش در جامعه بروز رسانی بشه
ناهید
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
31
8
یک وقت النگو های دانش اموزان نسل جدید نشکند!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
1
17
ایوول ایووول گل گفتی
الف. میم
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۵۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
2
22
سلام
من دانش آموخته رشته مدیریت آموزشی هستم و بنا به ضرورت رشته تحصیلی ام به خوبی به اهمیت آموزش در سرنوشت کشور و کم و کیف آن آگاهم. خوشحالم که می بینم اراده ای قابل تحسین در سایت شما برای بهبود اوضاع عرصه آموزش وجود دارد. مقالات خوب آقایان محمدی و نظری، و اخیرا دکتر رنانی مقدمه ای برای آگاهی بخشی و شروع یک مسیر متفاوتند.
امیدوارم در آینده شاهد اتفاقات مثبتی باشیم.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
0
9
با سلام مقالات خوبي در روزنامه ها و نشريات كشور در خصوص نظام اموزش و پروش كشور چاپ مي گردد اما متاسفانه بازخوري در بدنه سياست گذار و تصميم ساز مشاهده نمي كنيم در طي سالهايي كه از پيروزي انقلاب مي گذرد به كرات شاهد تغيير نظام اموزشي كشور بوده ايم البته تغيير چيز بدي نيست اما زماني تاثير مخرب دارد كه اين تغييرات مكمل هم نباشند گويي سكان پرورش آينده سازان كشور در دريايي متلاطم را هرروز دست ناخدايي بسپاري كه خود نيز نمي داند مقصد و مقصودش كجاست ،تصميمات خلق الساعه بدون كارشناسي و يا بهتر بگويم كارشناسي شده توسط افراد غير كارشناس و اهل فن اين كشتي را به گل نشانده و بيچاره كودكاني كه در دام نظام آموزشي ناكارآمد گرفتار آمده و بايستي هر روز پاسخگوي پدران و مادراني باشند كه خود دست پروده همچين نظام آموزشي هستند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
1
2
خدا یا توبه!
ناشناس
France
۱۵:۴۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
1
29
من هیچوقت در زندگی شاد نبوده ام ! البته در بیشتر درسها مانند ادبیات و زبان خارجه و ریاضی و فیزیک خیلی خوب بودم ولی از مدرسه بیزار بودم! محیط مدرسه بسیار خشک و بد بود طوریکه در یازده سالگی در صندوق پیشنهادات مدرسه نامه ای به مدیر و ناظم نوشتم که البته بعدش بازخواست شدم و پدرم به مدرسه آمد و پدرم را درآوردند اما به دلیل شاگرد اول بودن اخراج نشدم! به من از بچگی مهندس میگفتند سرم لای کتابهای عزیز نسین و صادق هدایت و جان استاین بک و ژول ورن و روزنامه های سیاسی اطلاعات و مجله دانشمند و پازلهای شطرنج بود! در واقع من هیچوقت بچگی نکردم ! الان سالها از آنزمان میگذرد و من در آستانهُ چهل و شش سالگی هستم و حس میکنم بچگی مرا دزدیده اند و من همچنان در پی کودکی ای هستم که از من گرفته شد !
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۰۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
25
9
این نظرات فقط مال ادم های تنبل دوران مدرسه هست. وگرنه کدوم کنکوری رتبه یک رو دیدید که از نظام اموزشی بناله؟
اینا همون افرادی بودن که طرح توصیفی رو به جای نمره دادن به بهانه این که روحیه دانش اموز خراب میشه راه انداختن و گند زدن به سواد ملت...
پس بین دانش اموز خوب و خراب چطور فرق ایجاد بشه و خوبه چه انگیزه ای داشته باشه؟؟؟؟/
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
دانش آموز خوب و خراب نداریم! فقط رشته و درس مناسب این دانش آموز و نامناسب آن دانش آموز داریم. اگر بخاهیم استعداد ماهی رو در بالا رفتن از درخت بسنجیم و سعی کنیم تا بتونه از درخت بره بالا، یک عمر هم خودمون رو مسخره کردیم و هم عمر ماهی بیچاره هدر شده برای کاری که براش ساخته نشده. رتبه اول کنکور بودن هم معیار مناسبی برای اندازه گیری موفقیت یا عدم موفقیت نیست. البته قبول دارم که آموزش و پرورش یک سیستم هست که همه اجزاش باید با هم هماهنگ باشند و تا وقتی تفکری مثل تفکر شما بین معلمان و مدیران هست، همه این تغییرات در نظام آموزشی هیچ فایده ای نخواهد داشت.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
1
8
ممنون از سايت وزين عصر ايران
بسيار نكات به جا و صحيح بود . انشاالله والدين شادي را به فرزندانشان هديه دهند كه عواقب زندگي بدون شادي براي كودكان در زمان بزرگسالي غير قابل جبران است .
ناشناس
United States of America
۱۷:۱۵ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
17
7
ببخشید ولی پیشنهادهای شما باعث تنبل شدن بچه ها می شه. زمانی که ما درس می خوندیم نه لب تابی بود و نه گوشی هوشمندی. توی امتحانات ومسابقات مختلف شرکت می کردیم درعین حال به ورزش و فعالیتهای سرگرم کننده ی مفید زندگیمون هم می رسیدیم. چطور نسل جدید وقت کم میاره؟؟؟؟؟خب معلومه وقتی تمام مدت سرشون تو گوشی باشه همین می شه نتیجش. بهتر بود با رتبه های برتر کنکور و مدال آوران المپیاد مصاحبه می کردید تا راه وروش زندگی خوب ودرست رو به بچه های نسل جدید اموزش بدن به نظرم این کار علمی تر و بهتره.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
همه برای رتبه آوردن تو کنکور و مسابقه آفریده نشده اند. مثالش هم زیاده مثل بیل گیتس (بدون دیپلم) که تونست با تیمش دنیا رو به جلو هل بده با سایر افرادی که بدون داشتن تحصیلات دانشگاهی تونستند منشا اثر باشند تو دنیا.
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۸:۵۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
پیشنهاد های فوق باعث پرورش نسلی تنپرور و مسولیت ناپذیر می شه. احتمالا باید خدمتسربازی هم نرون کارهای سخت هم نکنن و تلاش مسمر هم کلا زیان آوره
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۹:۱۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
ای وای که دنیا رو محل مسابقه میبینی!
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
0
1
خیلی مانده تا یک آموزش و پرورش استاندارد، رفتار استاندارد در منزل و ....
علی
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۱۳ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۱
1
3
در مدرسه پسرم مادران دانش امزان از معلم خواهش میکنند تا انقدر مشق به بچه ها بدید که از جایشان بلند نشوند و ما اذیت نشویم ئاین است طرز فکر مادران کم سواد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۰:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
4
من خودم دبیر ریاضی در دبیرستان و مدرس دانشگاه هستم. و با دادن تکلیف های زیاد به فراگیران و به خصوص دانش آموزان مخالفم.
باعث بی علاقگی به درس میشود.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
3
اگر بچه های امروز دانشگاهی موقق نیستند چون اولا" تا سهمیه هست بچه ها با علم وارد دانشگاهی که جایگاه واقعی آنها هست وارد نمیشوند و بعد از دانشگاه با سواد خارج نمیشوند دانشگاهی که از روز جزوه نمره بگیری بار علمی نداری که بتونی از علمت استفاده کنی و آدم موفقی بشی لطفا" منتشر کن بدون سانسور
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
1
4
سلام عصر ایران . دلم میخواست صبح که پسر من میرفت مدرسه . کیفش رو میدی.
کلاس سوم ابتداییه ، ولی خدایی من که صبح کیفش رو بلند کردم که بهش بدم ، یه لحظه گذاشتم زمین ، دوباره بلند کردم . دیشب هم تا آخر شب مشق داشت . هنوز مدرسه ها شروع نشده بچه رو تحت فشار گذاشتن . دیشب میگفت کی میشه این مدرسه ها تموم بشه . متاسفانه مدیران مدارس (به خصوص غیر انتفاعی ها) برای ارتقا مدرسه خود بچه ها رو تحت فشار میذارن .
سهیل
Germany
۰۸:۵۲ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
2
1
خوشحالم از اینکه به فکر نظام آموزشی هستید اما به عنوان یک معلم عرض میکنم آنگونه که باید در جریان نیستید و فقط حرف های قشنگ میزنید. نظام آموزشی مشکلات فراوانی دارد ولی بچه های امروز ما اندازه کافی تنبل و درس نخوان هستند و لازم نیست شما دوباره تشویقشون کنید.

لطفا اجازه بدید کارشناسان خبره در این قسمت نظر دهند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
5
عالی بود ممنون به خصوص مورد 6 واقعا آسمون به زمین میاد ؟
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
5
چرا در هیچ موردی اراده ای وجود ندارد تا از الگوهای موفق جهان استفاده بشه؟! انسان انسان است و نیازهایشان یکسان! غربی و شرقی و شمالی و جنوبی ندارد! دو دو تا می شود چهار تا!
جواب: چون همانهایی که این نسخه ها ار برای ما می پیچند فرزندان خود را به ممالک پیشرو می فرستند تا با آن استانداردها رشد کنند! همانهایی که برای توده مردم پراید می سازند خودشان ماشین خارجی سوار می شوند! و ...
مهدی موسویان
United States of America
۰۹:۳۰ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
3
زمان ما مدرسه حکم پادگان رو داشت و روزهای تعطیل تکالیفمان هم دو سه برابر روزهای عادی بود
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۳۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
3
سلام مطلب شما درواقع درد دل همه ماست ولی باید به آن بیشتر پرداخته شود بعنوان مثال مهارت آموزی ازنکات بسیار مهمی است که درنظام آموزشی ما کاملا فراموش شده است اشتباه نشود منظور ازمهارت فقط زمینه کار وشغل نیست این مقوله میتواند مهارت دریادگیری زبانهای خارجی- موسیقی - ورزش-مدیریت مالی-رفتارهای اجتماعی و...غیره باشد که البته میتوان به آن مهارت های شغلی را هم اضافه نمود و متاسفانه چون درسنین پایین به این مسائل نمیپردازیم مطمئن باشید درسنین بالاتر همانند کوبیدن میخ دریک تخته سنگ خواهد بود وبسختی امکان پذیر میشود ویا اصلا نمیشود./با تشکر
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
1
آقای محمدی آفرین
دیگه آش اینقدر شور شده جناب روحانی دیروز دادش درامد که بعد دوازده سال فقط یه کاغذ به بچه ها میدیم .همین
مرضیه
Germany
۰۹:۵۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
0
من با خیلی از پیشنهاداتتون موافقم ولی چه کنیم با جو مسخره مدارس و سطح فرهنگ پایین معلم و مدرسه که با نمره کم بچه یا مشکلات درسی کوچیک مثل ضعف در املا و ... که خیلی از آنها ارثی هستن کلی اونا را سرخورده میکنن و روحیه اشون رو خراب میکنن ؟؟؟
ندا
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۶ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
2
با يلام به عزيزان و مادران و پدران گرامي
ما ياد گرفتيم تا مقاله اي ميخونيم فقط جنبه منفي رو در نظر بگيريم ، پدر و مادر عزيز خوب اگر شما تبلت و تلفن همراه براي فرزندتون تهيه نكنيد ، اين اتفاقات كمتر بروز ميكنه ، ما والدين براي از زير كار در رفتن و اينكه يه جوري بخوايم مسئوليت كمتري داشته باشيم در حق بچه هامون ظلم ميكنيم و اونا را با اين چيزا سرگرم ميكنيم . وگرنه هرجاي دنيا كه نيگاه كنيد نظام آموزشي خيلي قشنگتر و آرومتر و شادتر برنامه ريزي شده و انسان هاي موفق تري هم هستند . در كشور ما نظام آموزشي خيلي بي برنامه هست و هيچ تضميني براي آينده فرزندامون نداره ، فقط شده رقابت رقابت رقابت
از ارل سال بچه ها با استرس و سيصد مدل كتاب كمك آموزشي ميرن مدرسه در آخر هم هيچي . توي اين كتابا انسانيت و اخلاق و روابط اجتماعي جايگاهي نداره ، پس بنابراين ما خودمون بايد سعي كنيم اين مسائل رو راحتر بگيريم كه نسل آيندمون انسانهاي مهربان و خوبي بشن ، نه يه مشتي آدمايي كه از درون خالي
داوود
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۳۹ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
1
1
اینکه بچه ها باید شادی کنند درسته ولی وقتی شادیشون تو این هست که بشینن کارتن از تلویزیون ببینند باید این شادی رو گاهی ازشون بگیریم یا نه؟! واقعا با کارتن دیدن شاد هستند اینقد شاد که جلو تلویزیون بالا و پایین میپرن!
علیرضا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۷ - ۱۳۹۶/۰۷/۰۲
0
0
با سلام
مطالب بسیار مفیدی هستند سعی میکنیم رعایت کنیم .بسیار متشکریم.
پروین
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۱ - ۱۳۹۶/۰۷/۲۱
0
0
من در دوران مدرسه هروقت مانند بند 6 نمیخواستم برم مادرم اجازه میداد .
در عوض هیچوقت اضطراب نداشتم وهمیشه موفق بودم .
عالی نبودم ولی خیلی خوب بودم. بعد هم دانشگاه دولتی پذیرفته شدم . که دیگه حالا نه رشته ونه دانشگاه باعث موفقیت نیستند .
من هم حالا هر وقت بچه هام مشکلی دارن اجازه میدم مدرسه نروند .
مایار
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۰۳
0
0
من با بندهای اعلام شده موافقم .و بند 6 رو هم رو دخترم اجرا میکنم.تا الان که کلاس بنجمه شده گاهی بگه خیلی خسته ام میگم امروز بمون خونه استراحت کن.و خیلی هم راضی هستیم و از درس دخترم هم راضیم.نه شاگرد اوله نه تنبل. معمولیه و بازم خسته باشه میگم بخواب استراحت کن. این سیستم اموزشی معیوب و معلمهای تبعیض کار بین بچه هایی که ریاضیشون خیلی خوبه با بقیه بچه ها.\س خودم به بچم استراحت میدم.نوش جونش
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۴:۴۳ - ۱۳۹۸/۰۱/۲۵
0
0
با سلام خیلی عالی شما کاملا درست می فرمایید ولی همسرم با اینکه از لحاظ تجربی در رشته خودش که برق صنعتی است باور کنید از ده تا مهندس کار بلدتر است ولی چون حقوقها روی مدرک تحصیلی پرداخت میکنند همسر من یک چهارم مهندسها حقوق دریافت میکنه
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۰۵ - ۱۳۹۸/۰۷/۰۲
0
0
بیچاره بچه هامون !!!!!
کاوه
Iran (Islamic Republic of)
۰۵:۵۵ - ۱۳۹۸/۱۱/۱۹
0
0
سلام بنده به عنوان یک عضو انجمن و اولیا در مدرسه که هفتمین سال هست که رییس انجمن و اولیا ی مدرسه فرزندم هستم با اغماض از شغلم که تدریس است ،عرض می کنم ، تا چندی که مسئولین محترم از بالا بالاهاکه وزارتش باشه تا پایین که مدرسه شه، در مقابل نظرات و پیشنهادات والدین و افراد برون سازمانی جبهه گیری نکنند ، هیچ مشکلی از مشکلات عدیده فرزندان ما حل نخواهد شد .
هستی
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۵۴ - ۱۳۹۹/۰۲/۰۷
0
0
سلام بچه ها باید در کار هاشون بیشتر استراحت کنن نمیشه که همش سرشون توی تلفن همراه باشه اینجوری مشکلات روحی و روانی میگیرن و تنبل میشن
میم
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۵۵ - ۱۳۹۹/۰۲/۲۵
0
0
سلام .من هم موافقم .ولی در هیچ کاری نباید افراط و تفریط کرد.
بهلول
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۲۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
0
0
باید از کودکی به بچه یه فن ، هنر و مهارت رو یاد داد
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۵۴ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
0
0
من از سال 96 که این مطلب رو بار اول منتشر کردید، دیدگاهم تغییر کرده و خیلی به به بچه هام سختگیری نمی کنم. اما معتقدم برای تقویت سواد بچه ها (که از نظر من خواندن و نوشتن فارسی مهمترین وجه سواد هست) باید بچه های دوره ابتدایی و مقطع اول دبیرستان حتما مشق رونویسی فارسی داشته باشند. الان در محیط کارم تحصیل کرده های فوق لیسانس و دکترا رو می بینم که یه نامه ساده اداری یا یه گزارش تحلیلی نمی تونن بنویسن
Saman
Iran (Islamic Republic of)
۱۰:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
0
1
پیشنهاد ۶ خیلی عالیه چون من در موقعیتش قرار گرفتم بعضی موقع ها تکلیفمو یادم میرفت انجام بدم میدونستم اگر برم با شلنگ تنبیهم می‌کنن به خانوادم میگفتم نمیرم مدرسه حالا معلم میزنتم میگفتن نه باید بری بزور میرفتم و تنبیه میشدم و روز بعدش از شدت ترس مریض میشدم تب لرز میگرفتم و الان که ۲۳ساله که از این موضوع گذشته هنوز خواب تنبیه‌ها رو میبینم و باز هم تب میکنم
برزگر
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۰۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
0
0
مدارس این روزها با مدارس 40سال پیش بسیار متفاوت اند
الان دختر من کل تابستان منتظر باز شدن مدرسه بود ! چون خانه ما آپارتمانی است و فضای کافی برای جنب و جوش وبازی و شادی ایشان نداریم !
گاهی به سفر می خواهیم برویم برای یک زنگ آخر مرخصی گرفتن کلی با دخترم دعوا داریم و ایشان حاضر نیست زنگ آخر را مرخصی بگیرد چه برسد به یک روز مرخصی گرفتن !
تا راهنمایی عملا امتحانی گرفته نمی شود که ما بخواهیم نگران نمره باشیم تا به آن گیر بدهیم یا ندهیم !
یادش بخیر قبلا که می گفتن معلم نیومده یک زنگ زودتر بخانه بروید چقدر خوشحال می شدیم ! نامردا همین خوشی ساده را هم از بچه های ما گرفته اند :))
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۲/۰۷/۰۸
0
0
دقیقا با 7 مشکل دارم یعنی زمان بیشتر در نابودی مغز بچه ها با استفاده از فضای مجازی بهشون بدهیم؟!!
خودروهای مشهور با فروش غافلگیرکننده، از بیتل تا ماتیز و پژو 206 (+عکس) رگبار شدید باران از فردا شروع می شود اطلاعیه مرزبانی درباره مشکل پیش آمده برای ۶ مرزبان در مرز افغانستان کاخ سفید: هنوز در خصوص دیدار بایدن و اردوغان برنامه‌ریزی نشده است انگلیس درصدد راه اندازی گنبد آهنین روسیه: هر سلاح اتمی‌ای وارد لهستان شود، آن را هدف مشروع تلقی می کنیم تسلیت سید محمد خاتمی به سید حسین خمینی در پی درگذشت همسر شهید آیت‌الله سیدمصطفی خمینی دیدار مردم جنوب غرب تهران با رییسی (عکس) استعفای دیپلمات آمریکایی در اعتراض به جنگ غزه رئیسی: عملیات وعده صادق برای دوستان انقلاب اسلامی پیام همبستگی و برای دشمنان پیام مقاومت داشت فوتبال سری آ ایتالیا؛ برتری رم در یک دیدار عجیب دستگیری بیش از ۱۰۰ دانشجوی دانشگاه امرسون؛ حذف تصاویر حمله پلیس آمریکا به دانشجویان منابع عبری: اسرائیل با آتش بس چند هفته ای موافقت خواهد کرد آزادی ۶ مرزبان ایرانی بازداشت شده توسط طالبان «پوتین» ماه می به چین سفر می کند
وبگردی