۰۹ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۸۳۳۷۰
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۲-۱۰-۱۳۹۶
کد ۵۸۳۳۷۰
انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۲-۱۰-۱۳۹۶
در صورت استمرار فیلتر تلگرام و اینستاگرام
این روزها با محدود شدن تلگرام و اینستاگرام این نگرانی به وجود آمده که در آینده چه بر سر کسب و کارهای وابسته به این دو شبکه اجتماعی می آید؟ آیا این محدودیت باعث ورشکستی کسب و کار های مجازی می شود؟

عصر ایران؛ حمید حقیقی- جمعیت حاضر در اینترنت، هر روز افزایش می یابد و دلیل آن هم این است که انسان ها به دنبال ساده ترین و آسان ترین راه هستند که با یکدیگر ارتباط برقرار کنند و یا اینکه کارهای روزانه خود را از این طریق انجام دهند. به همین خاطر نرم افزارهای خدماتی و شبکه های اجتماعی گسترش یافتند و امروز بیش از پیش با یکدیگر رقابت می کنند.

در ایران تعداد افرادی که از اینترنت استفاده می کنند به بیش از 41 میلیون نفر رسیده اند که درصد بالایی از این جمعیت در نرم افزارهای خدماتی و شبکه های اجتماعی عضو هستند و این نشان می دهد مردم ایران هم تمایل دارند بیشتر کارهای روزانه خود را از طریق اینترنت انجام دهند یا با هم ارتباط برقرار کنند.

افزایش کاربران اینترنت و کسانی که از نرم افزارهای خدماتی و شبکه های اجتماعی استفاده می کنند باعث شده است که شرکت های بزرگ و برند های معروف، از این جمعیت غافل نشوند و محصولات خود را با روش های مختلف تبلیغاتی به آنها ارائه کنند.

استقبال جمعیت حاضر در اینترنت از فروشگاه های اینترنتی موجبات بوجود آمدن فروشگاه های کوچک را نیز فراهم کرده است و در میان آنها کسب و کارهایی دیده می شود که یک جوان 18 یا 20 سال آنرا اداره می کند. در واقع تبادلاتی که در فضای اینترنت انجام می شود، تمام کاربران را درگیر خود کرده است.

چه بر سر کسب و کار اینترنتی می آید؟

ما در شبکه های اجتماعی، صفحه هایی را می بینیم که توسط چند جوان و دانشجو اداره می شود که با ساخت ویدئو کلیپ هایی در زمینه های علمی، اجتماعی، طنز و ... هر روز فالوورهای خود را افزایش می دهند و از راه تبلیغات، برای خود کسب و کاری راه اندازی کرده اند.

امروز دیگر اینترنت یک صفحه برای خواندن مطالب علمی و تاریخی و یا دانلود پروژه و مقاله نیست بلکه تبدیل به یک نیاز شده است و اگر نباشد و یا محدود شود، می تواند آسیب جدی به جامعه وارد کند.

تلگرام با 40 میلیون کاربر ایرانی و اینستاگرام با 35 میلیون کاربر ایرانی، دو شبکه اجتماعی محبوب در ایران هستند که این روزها به صورت موقت از دسترس کاربران خارج شده اند.

به گفته نایب رییس کمیسیون کسب و کارهای نوین اتاق ایران بین ١٠ تا ١۵ هزار کسب و کار در ایران به صورت کاملا مجازی اداره می‌شوند که این روزها با محدود شدن تلگرام و اینستاگرام این نگرانی به وجود آمده که در آینده چه بر سر کسب و کارهای وابسته به این دو شبکه اجتماعی می آید؟ آیا این محدودیت باعث ورشکستی کسب و کار های مجازی می شود؟ آیا سرمایه گذاران متضرر می شوند؟

باید به یک نکته مهم در این خصوص اشاره کرد که بیشتر کسانی که این بازار بزرگ را مدیریت می کنند، بیشتر از قشر جوان جامعه هستند که با ایده های نو و خلاقیت و تخصص خود و با سرمایه خیلی کم، این کسب و کارهای مجازی را به وجود آورده اند و خود را از جامعه بیکاران خارج کرده اند.

بی شک ادامه محدودیت در فضای اینترنت، درصد بیکاری را افزایش می دهد و باعث ناامیدی و سرخوردگی جوانان می شود و نارضایتی عمومی به وجود می آورد، در واقع آنها می گویند برای ما شغل ایجاد نکردید، بلکه کسب و کار خودمان را هم نابود کردید!

یکی دیگر از آسیب های این محدودیت، از بین رفتن اعتماد است و اگر در آینده افرادی بخواهند چنین سرمایه گذاری داشته باشند، قطعا به خاطر سابقه کسب و کارهای اینترنتی در ایران، از سرمایه گذاری خود پشیمان می شوند.

برچسب ها: کسب و کار ، اینترنت
ارسال به دوستان
وبگردی