۳۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۹۷۴۷۲
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۳ - ۱۷-۱۲-۱۳۹۶
کد ۵۹۷۴۷۲
انتشار: ۰۷:۵۳ - ۱۷-۱۲-۱۳۹۶

افزایش 28 درصدی پرونده‌های قاچاق/ واردات قانونی موبایل افزایش یافت

یکی از بهترین اقداماتی که ستاد به کمک سایر دستگاه ها انجام داد، طرح رجیستری موبایل است. آمارها و اطلاعات حکایت از این دارد که واردات قانونی گوشی های تلفن همراه افزایش یافته است

رییس سازمان تعزیرات حکومتی در نشست خبری پیش از ظهر  چهارشنبه 16 اسفندماه با اشاره به اهداف سازمان تعزیرات گفت: اولین اولویت ما شفاف سازی فرآیندها و پس از آن رسیدگی به حقوق شهروندان و بعد از آن بازبینی ساختارهای سازمانی و روزآمدی آنها است.

جمال انصاری رییس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: 90 درصد پرونده های قاچاق به تعزیرات می رسد و این آمار بیانگر افزایش 28 درصدی پرونده‌های قاچاق کالا و ارز در 11 ماه سال جاری است.

افزایش گشت ها در نوروز به بیش از 15 هزار گشت

انصاری گفت: اقدامات ما بیش از دو ماه است که برای تعمیق فعالیت‌های مرتبط با روزهای پایان سال آغاز شده است. از 15 اسفند سال جاری تا 15 فروردین ماه سال 97 گشت‌های مرتبط با ایام نوروز آغاز به کار کرده و می‌کنند.

وی با اشاره به ضرورت توجه به استان های پرتردد گفت: در شرایط معمول در کنار دستگاه های دیگر بیش از 7 هزار گشت مشترک در سراسر کشور داریم و در ایام نوروز این تعداد به بیش از ۱۵ هزار گشت می‌رسد.

رئیس سازمان تعزیرات درخصوص مصوبه دیوان عدالت اداری در خصوص دستور موقت توقف افزایش تعرفه خودروهای وارداتی و ورود سازمان تعزیرات به این موضوع گفت: اخیرا با افزایش هیجانی خودرو مواجه بودیم و مواردی از اعلام تخلف داشتیم اما به لحاظ پراکندگی کار سازمان یافته ای در این حوزه انجام نشده است.

انصاری در خصوص احتکار خودرو و گرانفروشی گفت: خودرو به عنوان کالای احتکار شناخته نمی‌شود اما اتحادیه و سازمان‌های ذیربط، با متخلفان و گران فروشان برخورد لازم را انجام می دهد.
وی یادآور شد: در همه دنیا نظارت بر بازار را به اتحادیه‌ها و صنوف سپرده اند و البته این به معنای بی‌تکلیفی دولت‌ها نیست.
رییس سازمان تعزیرات حکومتی گفت: خودمان به روند برخی نرخ‌گذاری‌ها از سوی اتحادیه‌ها ایراد وارد می‌دانیم اما فعلا باید بر اساس قانون عمل کنیم و قانون این اختیار را به اتحادیه‌ها داده است.


وی در پاسخ به پرسش خبرنگاری درباره اینکه سازمان تعزیرات چه برنامه ای درباره اموالی که در این سازمان وجود دارد و منتظر تعیین تکلیف است، گفت: باید در رسیدگی به پرونده های قاچاق، تأخیرها را به حداقل برسانیم چرا که تأخیر ما ضایع شدن حق مردم خواهد بود. 

در پرونده های سازمان تعزیرات، به مصداق سهیم بودن یک مقام یا فرد نزدیک به مقام دولتی نرسیدیم

رییس سازمان تعزیرات حکومتی در پاسخ به سوالی درباره اظهارات دادستان کل مبنی بر سهیم بودن برخی مسئولان یا فرزندان و بستگانشگان در قاچاق کالا و اینکه آیا تعزیرات چنین موضوعی را تایید می کند یا خیر، اظهار کرد: ما در سازمان تعزیرات اقدامات پرونده ای را انجام می دهیم. 

دادستان کل نظارت عالیه بر دادسراهای کشور و ارتباطاتی با مراجع امنیتی دارند. در پرونده های تعزیرات، به مصداق اینگونه برخورد نکردیم که یک مقام یا یک فرد نزدیک به یک مقام دولتی در پرونده‌ها مداخله داشته باشد و من در جریان نیستیم. البته ممکن است دادستان کل به واسطه ارتباطاتی که با مراجع امنیتی دارد، گزارشاتی دریافت کرده باشد اما من در جریان نیستم.


واردات قانونی گوشی های تلفن همراه افزایش یافته است

انصاری در پاسخ به سوال دیگری درباره اجرای طرح رجیستری و تاثیر آن در کاهش پرونده های قاچاق گوشی تلفن همراه گفت: یکی از بهترین اقداماتی که ستاد به کمک سایر دستگاه ها انجام داد، طرح رجیستری موبایل است. آمارها و اطلاعات حکایت از این دارد که واردات قانونی گوشی های تلفن همراه افزایش یافته است و شاید نتوانیم الان بگوییم که در کاهش پرونده های قاچاق موبایل چقدر تاثیر داشته است.


انصاری در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت خودروهای لوکس قاچاق و امحاء این خودروها اظهار کرد: آنچه در مسائل حاکمیتی و اجرایی، فصل الخطاب است، فرمایش مقام معظم رهبری است و مقاماتی که متولی این موضوع هستند، حتما باید باز هم نظر معظم له را تبیین و اجرا کنند و شاید توقف فعلی در حوزه فروش اموال قاچاق به همین دلیل است.

اگر تخفیفات فروشگاه‌های زنجیره‌ای مشکلاتی به وجود آورد، برخورد می‌کنیم

انصاری در پاسخ به سوالی درباره تخفیفات بالای فروشگاه های زنجیره ای که منطبق بر واقعیت نیست، گفت: سامانه ١٢٤ سازمان صنعت، معدن، تجارت دریافت شکایات را بر عهده دارد البته سامانه ١٣٥ تعزیرات هم در این خصوص وجود دارد و مسیر برای ارائه گزارشات مشخص است.
وی ادامه‌ داد: در این خصوص بارها شکایت‌های مردمی به سازمان تعزیرات رسیده است و در این زمینه پرونده‌ها رسیدگی شده است.
وی ادامه داد: اگر تخفیفات فروشگاه‌های زنجیره‌ای از کیفیت کالا کم کند و یا در روند قیمت‌گذاری مشکلاتی به وجود آورد، برخورد می‌کنیم. 

پرونده های زیادی از افرادی بازداشت شده در موضوع ارز به تعزیرات ارجاع شده است 

معاون وزیر دادگستری در پاسخ به سوال درباره گران فروشی ارز اظهار کرد: در ماه های اخیر دلار و ارز پر فراز و نشیب بوده است و پرونده های زیادی از افرادی بازداشت شده به تعزیرات ارجاع شده است که برخی هنوز بازداشت هستند و برخی نیز با قید وثیقه آزاد شدند همچنین اقدامات دیگری مانند مسدود کردن حساب ها انجام شده است و تعزیرات در مصادیق اجرایی و تشدید حکمی ورود و اقدام می کند.

استقرار تعزیرات در پایانه‌ها و فرودگاه ها جزء الزامات‌ این سازمان نیست

معاون وزیر دادگستری درمورد استقرار تعزیرات در پایانه‌ها و فرودگاه ها، اظهار کرد: اگرچه این موضوع جزء الزامات‌ تعزیرات نیست اما از اختیارات تعزیرات محسوب می شود و علاقمندیم با حضور در این مکان ها بتوانیم اقدام به موقع و سریع انجام دهیم.

برچسب ها: قاچاق
ارسال به دوستان
دستمزد نجومی بازیگران تلویزیون؛ شایعه یا واقعیت؟ درخواست روسیه از شورای امنیت برای بررسی فوری تحریم اسرائیل کارشناسان آمریکایی: اوکراین و اسراییل تبدیل به آزمایشگاه های جنگی روسیه و ایران شده اند ارتباط حمید نوری با خانواده اش بار دیگر قطع شد چه کسانی حق ارشاد ندارند؟ علی علیه السلام پاسخ می دهند استاندار تهران : ​دستگاه‌ ها در حوزه عفاف و حجاب از موازی کاری بپرهیزند یونیسف : از آغاز جنگ تاکنون حدود ۱۴۰۰۰ کودک در غزه جان باخته‌اند توالت هوشمند ۱٫۵ میلیارد تومانی در هفته طراحی میلان به‌نمایش درآمد(+عکس) اژه ای خطاب به مسئولان قضائی : تلاش خود را در جهت امنیت روان ، جان و مال مردم معطوف دارید سرانجام لایحه حجاب و عفاف چه شد؟ توزیع اسکناس درشت، با اقتصاد ایران چه می‌کند؟ مراقب مسمومیت با این نوع هندوانه‌ها باشید/ چطور هندوانه غیرسالم را تشخیص بدهیم؟ کاروان جدید ماهواره های « استارلینک » به مدار زمین رفتند چطور از تلگرام بیزنس درآمدزایی کنیم؟ واکنش آذری جهرمی ، به بازگشت گشت ارشاد به خیابان ها
وبگردی