۲۸ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۸ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۵۹۷۹۶۲
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۹-۱۲-۱۳۹۶
کد ۵۹۷۹۶۲
انتشار: ۱۵:۵۹ - ۱۹-۱۲-۱۳۹۶
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی گفت: در جهت گسترش پوشش بیمه ای جدید برای 9 گروه شغلی در فضای کسب و کار مجازی و مشاغل نوپا (استارت آپ ها) به صورت بیمه توافقی مذاکراتی در حال انجام است.

برنامه تامین اجتماعی برای بیمه شدن شاغلان در فضای مجازیمعاون بیمه ای سازمان تامین اجتماعی گفت: درصدد گسترش پوشش بیمه ای جدید برای ٩ گروه شغلی در فضای کسب و کار مجازی و مشاغل نوپا (استارت آپ ها) هستیم.

به گزارش عصرایران به نقل از سازمان تامین اجتماعی، محمدحسن زدا در کارگاه آموزشی و بازآموزی مسئولان و کارشناسان ارشد حوزه وصول حق بیمه سراسر کشور در شیراز ، با بیان اینکه ورودی سازمان تامین اجتماعی هر ماه ٥ هزار میلیارد تومان است، افزود: این در حالی است که خروجی ماهیانه این سازمان حدود ٦٢٠٠ میلیارد تومان است.
معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه وصولی های سازمان در سال ٩٦ مبلغ ٦٠ هزار میلیارد تومان بوده است، اظهار داشت: سال ٩٦ با برنامه شروع شده و با برنامه‌ریزی نیز تمام می‌شود .

زدا در ادامه ضمن تشریح عملکرد معاونت بیمه ای، حرکت به سمت تامین اجتماعی الکترونیک را امری اجتناب ناپذیر و ضروری بر شمرد و گفت: در راستای توسعه پرونده الکترونیک ، عملیات تصویر برداری از مستندات پرونده های بیمه شدگان در استان مرکزی به طور ١٠٠ درصد ، در شعب استان تهران به میزان ٨٠ درصد ، در استان های سمنان و خراسان شمالی به میزان ٥٠ درصد صورت پذیرفته و در آینده نزدیک نیز در سایر استان ها عملی خواهد شد.

وی با اشاره به فراهم آمدن زمینه های ساختاری ادارات بازرسی از دفاتر قانونی در ادارات کل استانی گفت: به محض فراهم شدن نرم‌افزار ، کار بازرسی از دفاتر قانونی را توسط همکاران این اداره کل آغاز می‌کنیم و در مدت کوتاهی شاهد تحول عظیمی در این زمینه خواهیم بود.

زدا گفت : کار تلخیص و تنقیح بخشنامه‌های بیمه ای در دستور کار قراردارد و با این امر بخشنامه‌های چندین صفحه‌ای در یک یا ٢ صفحه تلخیص می شود و برای دسترسی همکاران ، مردم و مخاطبین برروی سایت معاونت بیمه ای قرار خواهد گرفت.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی تعمیم و گسترش پوشش بیمه ای به گروه های شغلی فاقد بیمه و توسعه بیمه صاحبان حرف و مشاغل آزاد و اختیاری را از دیگر اقدامات این معاونت برشمرد و گفت: در جهت گسترش پوشش بیمه ای جدید برای ٩ گروه شغلی در فضای کسب و کار مجازی و مشاغل نوپا (استارت آپ ها) به صورت بیمه توافقی مذاکراتی در حال انجام است.

زدا از تکمیل و بهبود سامانه متمرکز بررسی و اطلاع‌رسانی سوابق تامین اجتماعی خبر داد و افزود: ایجاد ارتباط غیر حضوری ، اطلاع بیمه شدگان از ارسال لیست ماهانه توسط کارفرمایان ، رسیدگی به اعتراضات بیمه شدگان و رفع مشکلات سوابق آنان ، عدم نیاز به جمع‌آوری سوابق از شعب مختلف و نهایتا جلب رضایتمندی شرکای اجتماعی از مزایای این امر است.

وی به طرح جامع بازرسی کارگاهی به صورت الکترونیکی و توسعه بازرسی‌ها اشاره و بیان کرد: در آذر ماه سال جاری این طرح تکمیل و به کلیه شعب سراسر کشور تعمیم یافت . در این طرح هر فرد شاغل با استفاده از یک اپلیکیشن می تواند با ارایه مشخصات خود به سیستم هوشمند بازرسی الکترونیک متصل شود و درخواست بازرسی از کارگاه محل کار خود کند.

زدا در ادامه تشریح فعالیت های معاونت بیمه ای افزود: طراحی و اجرای طرح متمرکز واحد اجراییات الکترونیک و همچنین ایجاد سامانه متمرکز برقراری مستمری با هدف مدیریت بهینه نقدینگی و پرداختها از برنامه های آتی این معاونت است .

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه طرح‌های مختلف به صورت پایلوت در حال برگزار شدن است که در راستای الکترونیکی شدن امور است، اظهار داشت: یکی از این موارد تعهدات کوتاه مدت است که سرویس‌هایی برای آن در سامانه ایجاد شده و در حال حاضر در ٨ شعبه تهران انجام می‌شود.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی همچنین از طراحی « اپلیکیشن تلفن همراه من » در راستای ارایه خدمات غیرحضوری خبر داد و گفت : در راستای الکترونیکی شدن خدمات و بهره برداری مخاطبین، نرم افزار« تلفن همراه من» در قالب اندروید و IOS و سایر سیستم های عامل ها طراحی و در سایت سازمان قابل دریافت است.

زدا در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به حادثه پلاسکو ، معدن یورت و زلزله کرمانشاه گفت: در این بحران ها، سازمان تامین اجتماعی به سرعت وبه موقع و حتی فراتر از آن وارد عملیات شد وتنها چند روز پس از بحران ، مقرری بیمه بیکاری و احکام مستمری بازماندگان حادثه صادر شد و این امر نشان می دهد که این سازمان منعطف و خدمات آن به روزتر شده است.

ارسال به دوستان
وبگردی