۳۱ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۴:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۳۱۶۵
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۳-۰۹-۱۳۹۷
کد ۶۴۳۱۶۵
انتشار: ۲۳:۰۵ - ۱۳-۰۹-۱۳۹۷

رئیس ستاد مبارزه با قاچاق: 2000 پرونده تخلفات اقتصادی معطل مانده

ارزش این پرونده‌ها که عمدتا مربوط به دانه درشت‌ها و سرشبکه‌ها است به بیش از دو هزار میلیارد تومان می‌رسد.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور گفت: ۲۰۰۰ پرونده تخلفات اقتصادی که ارزش آنها حدود دو هزار میلیارد تومان است، سال‌هاست معطل مانده است.

به گزارش ایسنا، سردار علی مویدی در کرمانشاه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه انتظار این است وقتی پرونده‌ای در مسیر قضایی قرار می‌گیرد زودتر آثارش در جامعه مشخص شود، اظهار کرد: در بررسی که با همکاری دوستان قضایی انجام دادیم به این نتیجه رسیدیم که بخش اعظم پرونده‌های ما که قطعیت پیدا می‌کند و باید اجرایی شود، وقتی در اختیار اجرای احکام دادسراها قرار می گیرد، به عللی متوقف می‌شود.

وی با اعلام اینکه بیش از دو هزار پرونده شناسایی کرده‌ایم که از هشت سال پیش تاکنون معطل مانده، گفت: ارزش این پرونده‌ها که عمدتا مربوط به دانه درشت‌ها و سرشبکه‌ها است به بیش از دو هزار میلیارد تومان می‌رسد.

وی گفت: اگر نبود امکانات یا تجهیزات دلیل معطل ماندن این پرونده‌ها است، آمادگی داریم کمک کنیم.

مویدی با بیان اینکه این جمع‌بندی با همکاری دوستان قوه قضاییه صورت گرفته و نماینده قوه قضاییه در ستاد در این خصوص با ما همکاری داشته، گفت: گزارش این موضوع را به دادستان کشور هم ارائه داده‌ایم.

وی با بیان اینکه در آینده عملکرد دستگاه‌های دیگر در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز را اعلام خواهم کرد، گفت: اگر می‌خواهیم آثار مبارزه با قاچاق کالا و ارز را در کشور ببینیم، باید هر دستگاهی مروری بر عملکردش داشته باشد و کارهای معطل مانده را به روز کند.

مویدی درخصوص قاچاق کالاهای اساسی به خارج از کشور در پی افزایش نرخ دلار نیز گفت: یکی از پیش‌بینی‌ها در آغاز تحریم‌ها این بود که با توجه به اینکه دولت به کالاهای اساسی یارانه می‌دهد، احتمال خروج این کالاها به خارج از کشور وجود داشت و پیش‌بینی‌های لازم در جهت پر کردن خلاءها را داشتیم و مصوبه‌ای در دولت به تصویب رسید و به استانداران ابلاغ شد و امروز بخش‌های مبارزه‌کننده آگاهی کافی جهت چگونگی مهار کردن خروج کالاهای اساسی به خارج از کشور را دارند.

وی با بیان اینکه برآورد دقیقی از میزان خروج کالاهای اساسی به خارج از کشور وجود ندارد، گفت: خروج کالاهای اساسی رو به کاهش است، البته همچنان این آسیب را داریم، اما امیدواریم گام به گام خلاء‌های موجود را پر کنیم و قاچاق کالا به خارج از کشور به حداقل برسد.

وی درخصوص قاچاق سوخت از استان‌های مرزی به خارج از کشور نیز گفت: مطمئنا با احیای کارت‌های سوخت می‌توانیم مدیریت بهتری در جدار مرزها درخصوص قاچاق سوخت شاهد باشیم.

رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز کشور درخصوص کوله‌بری نیز گفت: امسال کاری هدفمند و همه جانبه درخصوص کوله‌بری صورت گرفت و در بسته تدوین شده هم حق کوله‌بران، هم حق تجار و هم حق دولت دیده شده و با عملیاتی شدن این بسته کوله بران به حقوقشان خواهند رسید.

مویدی در ادامه استان‌های مرزی را از اولویت‌های ستاد در بحث مبارزه با قاچاق کالا و ارز دانست و گفت: در بازدیدی که از مرزهای استان کرمانشاه داشتم به وضوح دیدم که در استان توفیقات قابل قبولی چه به لحاظ کمی و چه کیفی در این ستان صورت گرفته است.

برچسب ها: پرونده اقتصادی
ارسال به دوستان
وبگردی