۲۳ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۳ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۱
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۱-۰۹-۱۳۹۷
کد ۶۴۴۳۵۶
انتشار: ۱۱:۰۴ - ۲۱-۰۹-۱۳۹۷
ابوالفضل کدخدا زاده بابیان مطلب فوق به «صما» گفت: از دهه 80 تولید سازه‌های فلزی به میزان قابل‌توجه افزایش یافت؛ و این افزایش ظرفیت باعث شده ما رقیب تولیدات و محصولات خارجی باشیم.

رئیس هیئت‌مدیره تسفا در حاشیه نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی سازه و فولاد بابیان اینکه کشور ایران یکی از ۱۵ کشور برتر جهان در تولید سازه‌های فولادی است گفت: محصولات فولادی ایرانی در منطقه دارای ارج‌وقرب بسیاری بوده و برندهای ایرانی در این صنعت جز بهترین محصولات کشورهای حاشیه‌ای ایران محسوب می‌شود.

سید شمس‌الدین سید صدر بابیان مطلب فوق به صما گفت: زمان آن فرارسیده که سازه‌های فولادی نیز در کنار زعفران، فرش و خشکبار به نماد محصولات صادراتی ایران مبدل شود. البته برای رسیدن به این امر مهم نیاز است زیرساخت‌های صادراتی توسعه پیدا کند.

سید صدر بابیان اینکه بحران فعلی ارز در کشور می‌تواند به فرصت ارزآوری تبدیل شود تا کید کرد: دولت می‌تواند با سهل سازی، کوتاه کردن پرسه صادرات و کاهش بروکراسی‌های اداری گام‌های مؤثری برای حمایت از صادرکنندگان سازه‌های فولادی داشته باشد.

وی گفت: برخی از محصولات کاملاً ایرانی می‌تواند در کاهش تنش‌های تحریم‌ها اثربخش باشد و سازه‌های فولادی یکی از بهترین محصولات برای کاهش بحران‌های اقتصادی است.

مدیرعامل شرکت پایور سازه بابیان اینکه ارزآوری توسط سازه‌های فولادی رقم کوچکی نیست گفت: اگر بتوانیم در مسیر صادرات و تولید باکیفیت سازه‌های فولادی گام‌های برداریم می‌توانیم فروش نفت را به حداقل برسانیم.

سید صدر در ادامه افزود: به‌هرروی برای ارتقای یا حفظ جایگاه صنعت فولادی ایران باید تولیدکنندگان در همه حال به کیفیت توجه داشته باشند.

5 مزیت صادراتی سازه‌های فلزی

در ادامه نائب رئیس هیئت‌مدیره تسفا بابیان اینکه صادرات سازه‌های فولادی دارای ۵ مزیت است. گفت: داشتن نیروی کار باصرفه، انرژی ارزان، مواد اولیه داخلی، دانش فنی بالا در تولید و اجرا و همچنین موقعیت استراتژیک جغرافیای ایران باعث شده صادرات صنایع فولادی برای کشور ما منفعت زا باشد.

ابوالفضل کدخدا زاده بابیان مطلب فوق به «صما» گفت: از دهه 80 تولید سازه‌های فلزی به میزان قابل‌توجه افزایش یافت؛ و این افزایش ظرفیت باعث شده ما رقیب تولیدات و محصولات خارجی باشیم.

وی گفت: در حاضر کشور ما در خصوص تولید ورق‌ها، مقاطع فولادی و همچنین مواد اولیه تولید سازه فولادی به هیچ کشور وابسته نیست...

به گفته کدخدا زاده جنگ باعث تخریب زیرساخت‌های کشورهایی مانند عراق و سوریه شده و این کشورهای برای احیا و ایجاد نیازهای خود وابستگی زیادی به تولیدات سازه فولادی ایران دارند؛ و ازآنجایی‌که سازه‌های فلزی در اکثر واحدهای مسکونی، اداری، هتل‌های، بیمارستان‌ها، کارخانه‌ها، صنایع نفت و پتروشیمی، فرودگاه‌ها و صدتا مکان دیگر، به‌عنوان زیرساخت محسوب می‌شود این مقاصد می‌تواند برای صادرات محصولات سازه های فلزی دارای اهمیت باشد.

نائب رئیس هیئت‌مدیره تسفا بابیان اینکه ظرفیت‌های تولید محصولات فلزی و همچنین نیازهای کشورهای مجاور دلایل محکم برای ورود ایران به بخش صادرات محصولات است گفت: صادرات سازه‌های فلزی می‌تواند وضعیت صنعت ساخت‌وساز را بهبود ببخشد. و رکود حاکم در این بخش را از بین ببرد.

وی در توضیح بهبود ساخت‌وساز بعد از رونق احداث سازه فلزی خاطرنشان کرد: بعد از برپایی سازه‌های فلزی تکمیل این سازه‌ها نیازمند صنایع دیگر مانند کاشی، سرامیک، محصولات دکوراسیونی، محصولات فونداسیون هستند که این موارد به‌واسطه رونق سازه‌های فلزی وارد چرخه تولید و مصرف می‌شوند.

کدخدا زاده درنهایت گفت: دولت باید حامی تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات سازه‌های فلزی باشد چراکه این صنعت می‌تواند در اشتغال، رونق ساخت‌وساز و ارزآوری مؤثر باشد.

یاد آور می شود نهمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین‌المللی سازه و فولاد را در روزهای ۲۰ و ۲۱ آذرماه سال ۱۳۹۷ در مرکز همایش‌های بین‌المللی هتل المپیک تهران در بخش‌های مختلف شامل ارائه مقالات علمی، سخنرانی‌های کلیدی با حضور اساتید برجسته، انتخاب طرح‌های برتر سازه‌های فولادی سال کشور، انتخاب پایان‌نامه برتر سال کشور درزمینهٔ سازه‌های فولادی و مسابقات دانشجویی ساخت پل فولادی با حضور جمعی از اساتید و نخبگان داخلی و خارجی دانش و صنعت فولاد و سازه‌های فولادی در بخش‌های مختلف، برگزار شد.

ارسال به دوستان
وبگردی