۲۹ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۲۹ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۵۱۸۱
تاریخ انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۷
کد ۶۴۵۱۸۱
انتشار: ۱۹:۰۵ - ۲۶-۰۹-۱۳۹۷

شهردار ماهنشان: نه مرجع و نه دادگاه هستید که به شما پاسخگو باشم!

ه گفته اهالی منطقه، بولدوزر فعال در محل روزها در قسمت پایینی زمین وشب‌ها در قسمتی که مجسمه‌های اوغلان قیز در آنجا بوده کار می‌کرده و حتی شهردار و دو عضو شورا وپیمانکار نیز در آن شب‌هایی که بولدوزر کار می‌کرده در کنار آن می‌ایستادند.

حساسیت منابع طبیعی بر عرصه‌های ملی بر کسی پوشیده نیست و وجود پرونده‌های انبوه چندین ساله در این سازمان گواه این موضوع است، چند روز پیش نیز خبری مبنی بر دستگیری عوامل زمین خواری 63 هکتاری در طارم که مربوط به عرصه‌های ملی بود در تیتر خبرها قرار گرفت. ولی از قرار معلوم برخی از افراد و یا نهادها از این حساسیت‌ها و سخت‌گیری‌ها مستثنی بوده و به راحتی می‌توانند عرصه‌های ملی را بدون مجوز از منابع طبیعی مورد خاکبرداری قرار دهند.

به گزارش عصر ایران، قضیه از اینجا آغاز شد که در تماس با روزنامه صدای زنجان مشخص شد شهردار ماهنشان بدون انجام تشریفات قانونی و برگزاری مناقصه، قراردادی را با یک پیمانکار مبنی بر «خاکبرداری از کوه جلوت» منعقد کرده که طبق آن پیمانکار موظف به خاکبرداری از یک هکتار از زمین شده و در قبال آن نیز شهرداری موظف به واگذاری ۳۰ درصد از زمین ایجاد شده به پیمانکار است در حالی که در عمل به جای یک هکتار، سه هکتار زمین تسطیع شده و بغل‌تراشی کوه جلوت نیز انجام گرفته است.

حال طبق استعلامات انجام شده، این زمین در منطقه جلوت جزو اراضی ملی بوده و منابع طبیعی نیز این موضوع را در حالی تأیید می‌کند که هیچ پیگیری قضایی علیه شهردار در مورد تصرف اراضی ملی انجام نداده است چرا که به گفته مسئولی که نخواست نامی از وی برده شود این پرونده از سوی برخی از نهادها سفارش شده و تأکید بر بسته شدن پرونده و عدم پیگیری موضوع دارند.

شهردار ماهنشان: نه مرجع و نه دادگاه هستید که به شما پاسخگو باشم!

در این بین برخی از اعضای شورا نیز سخن از بی‌اطلاعی ملی بودن زمین داشته در حالی که رئیس شورا مدعی است که طبق استعلام شهرداری و پاسخ منابع طبیعی این زمین جزو اراضی ملی نیست.

به گفته اهالی کوهی به نام جلوت jollot  که منطقه‌ای باستانی به نام اوغلان قیز( پسر ودختر) را در خود جای داده قبلاً دارای دو مجسمه پسر و دختر بوده که به صورت عریان مقابل هم نشسته بودند که حدود سه دهه پیش آن دو مجسمه به سرقت رفته است. شایعات زیادی در باب این منطقه مبنی بر این‌که در این محدوده معروف اجناس قدیمی با حجم زیادی یافت شده است که ادعای وجود اسناد و حتی فیلم را در این زمینه دارند.

به گفته اهالی منطقه، بولدوزر فعال در محل روزها در قسمت پایینی زمین وشب‌ها در قسمتی که مجسمه‌های اوغلان قیز در آنجا بوده کار می‌کرده و حتی شهردار و دو عضو شورا وپیمانکار نیز در آن شب‌هایی که بولدوزر کار می‌کرده در کنار آن می‌ایستادند.

موضوع دیگری که از سوی اهالی مطرح بود این‌که چرا پیمانکار طبق قرارداد پس از تسطیح یک هکتار زمین مد نظر به کار پایان نداده و بغل‌تراشی کوه را تا منطقه اوغلان قیز ادامه دادند به طوری که اکنون پیمانکار زمینی به وسعت بالغ بر سه ونیم هکتار را تسطیح و کوه تراشی کرده و دره‌های اطراف را پر نموده است. بدون اینکه قراردادی داشته باشد ویا در تعهدش باشد علت این‌که کار را دوماه ادامه داده و هزینه‌های بیشتر متحمل شده چیست؟ و چرا شهردار مدام پیگیر بوده و حتی در روزهای کار بولدوزر، مدیران را به بازدید برده و معمولاً بعدازظهر بولدوزر غیرفعال بوده و شب‌ها با حضور شهردار کار می‌کرده است؟

برای بررسی‌ شایعات و شفاف‌سازیبه سراغ مسئولان مربوطه در شورای شهر ماهنشان، منابع طبیعی شهرستان و میراث فرهنگی رفته و پیگیر موضوع شدیم که در ادامه می‌خوانید:

بررسی وجود آثار باستانی در منطقه جلوت

وجود آثار باستانی در منطقه مورد نظر به سبب وجود مجسمه‌های (اوغلان قیز ) در گذشته موضوعی بود که برخی شنیده‌ها حاکی از کشف و به سرقت رفتن آثار باستانی در جریان خاکبرداری از محل بوده است.

برای شفاف‌سازی موضوع مطرح و این‌که آیا منطقه جلوت جزو مناطق حفاظت شده و آثار باستانی به شمار می‌رود یا خیر به سراغ مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان رفته و موضوع را پیگیر شدیم.

رحمتی، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان که ابتد در جریان موضوع قرار نداشت برای دریافت اطلاعات دقیق‌تر تماسی با صفایی‌نسب، رئیس اداره میراث فرهنگی شهرستان ماهنشان گرفته و موضوع را از وی جویا شد.

مجسمه (اوغلان قیز) در ییلاقات ماهنشان است نه در محدوده کوه جلوت

صفایی‌نسب در ابتدا از وجود منطقه‌ای به نام جلوت در ماهنشان اظهار بی‌اطلاعی کرده و وجود این مکان را در این شهر منکر شد و در ادامه در مورد قرارگیری مجسمه اوغلان قیز نیز عنوان کرد که این مجسمه‌ها در گذشته در ییلاقات ماهنشان که بر اثر فرسایش خاک به وجود آمده‌اند واقع شده و در محدوده شهر ماهنشان نیست ولی این مقام مسئول پس از بررسی‌های انجام شده متوجه منطقه مورد نظر در این گزارش شد.

جلوت منطقه باستانی نیست

این مسئول در مورد خاکبرداری منطقه جلوت و وجود آثار باستانی در این محدوده نیز خاطرنشان کرد: به هیچ عنوان این منطقه جزو مناطق باستانی معرفی شده نیست، شخصاً چندین بار بازرسی حضوری از محل خاکبرداری شده انجام داده‌ام و موردی مشاهده نشده است.

در ادامه مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان در ارائه توضیحات تکمیلی این‌گونه عنوان کرد که اختلافاتی که بهره‌برداران دارند در برخی از جاها که زورشان به همدیگر نمی‌رسد سازمانی همانند میراث فرهنگی را وارد موضوع می‌کنند که با استفاده از نردبان ما بالا رفته و به هدفشان برسند که این موضوع منطقه جلوت نیز ممکن است از این موارد باشد چرا که منطقه کلوخی بوده و امکان این‌که آثاری وجود داشته باشد نیست ولی با این وجود در اولین فرصت از محل بازدید کرده و در جریان قرار خواهم گرفت.

تأیید ملی بودن منطقه جلوت توسط منابع طبیعی

طبق پیگیری‌های انجام شده،ملی بودن منطقه جلوت را مسئولان منابع طبیعی ماهنشان تأیید کرده و عنوان می‌‌کنند که منطقه معروف به جلوت جزو اراضی منابع طبیعی است ولی با این‌که هنوز این عرصه‌ها به مسکن و شهرسازی واگذار نشده است ولی منابع طبیعی ماهنشان با شهرداری به توافقاتی مبنی بر ایجاد فضای سبز در آن منطقه رسیده‌اند.

ابراهیم ملکی، معاون منابع طبیعی شهرستان ماهنشان در پاسخ به صدای زنجان، ملی بودن منطقه جلوت را تأیید کرده و عنوان می‌کند: شهرداری استعلامی از منابع طبیعی در مورد زمین منطقه جلوت که در حال حاضر توسط پیمانکار شهرداری تسطیح شده است انجام نداده و از همین رو تمامی زمین‌های تسطیح شده جزو اراضی ملی محسوب می‌شود.

ملکی در مورد چرایی عدم اقدام منابع طبیعی برای جلوگیری از فعالیت شهرداری در عرصه ملی این‌گونه توضیح می‌دهد: منابع طبیعی ماهنشان علیه پیمانکار شهرداری که عملیات خاکبرداری را در منطقه انجام می‌دهد شکایت خود را به محاکم قضایی ارائه داد و رأی به نفع منابع طبیعی صادر شد، در این بین پیمانکار مدعی شد که این فعالیت‌ها برای شهرداری بوده و شهرداری از ویخواسته‌ که عملیات خاکبرداری را انجام دهد که به همین دلیل دادگاه رأی منع تعقیب پیمانکار را صادر کرد.

 برهمین اساس برای ادامه رسیدگی به پرونده باید علیه شهرداری در دادگستری استان اعلام دعوی می‌شد که به گفته ملکی بنا به دلایلی این امر صورت نگرفته است در حالی که قانوناً باید ادامه روند موضوع از سوی منابع طبیعی دنبال  و علیه شهرداری شکایت صورت می‌گرفت چرا که در قانون مسئولیت حفاظت از اراضی ملی تا زمانی که در اختیار مسکن و شهرسازی قرار نگرفته باشد بر عهده منابع طبیعی گذاشته شده است و این زمین تسطیح شده نیز فعلاً به صورت رسمی در اختیار مسکن و شهرسازی گذاشته نشده است.

معاون منابع طبیعی شهرستان ماهنشان به کوتاهی‌های صورت گرفته در این زمینه از سوی منابع طبیعی اشاره دارد و عنوان می‌کند که جلسه رسمی با شهردار و اعضای شورای ماهنشان در این زمینه برگزار نشده است فقط به صورت غیررسمی از شهردار ماهنشان خواسته شده تا برای انجام هر فعالیتی در عرصه‌ ملی به دنبال کسب مجوز باشند.

از قرار معلوم شهردار ماهنشان پس از انجام عملیات خاکبرداری در ماه‌های گذشته اخیراً نامه‌ای به منابع طبیعی در مورد واگذاری این زمین‌ها به شهرداری ارسال کرده است که به گفته معاون منابع طبیعی ماهنشان این اراضی قابل واگذاری به شهرداری نبوده چرا که اراضی ملی را نمی‌توان به هر نهادی برای انجام هر طرحی واگذار کرد هر چند در محدوده شهر باشد چرا که در این صورت طبق قانون باید به مسکن و شهرسازی واگذار شده و پس از آن در اختیار شهرداری قرار داده می‌شد. گفتنی است اراضی ملی واقع در محدوده شهرها به مسکن و شهرسازی و در روستاها به بنیاد مسکن واگذار می‌شود.

قرار است فضای سبز ایجاد کنند

سوالی که در این مطرح می‌شود این‌که چه اهرم فشاری بر منابع طبیعی شهرستان ماهنشان وارد است که از ادامه روند رسیدگی به موضوع و شکایت علیه شهرداری خودداری می‌کند؟ چرا که حساسیت این نهاد بر عرصه‌های ملی بر کسی پوشیده نیست و وجود پرونده‌های بی‌شمار که به دلیل تصرف چند متر عرصه ملی پس از سال‌ها نتوانسته‌اند از چنگال منابع طبیعی رهایی پیدا کنند مهر تأییدی بر این ادعاست. موضوعی که حتی چند روز گذشته نیز از سوی مسئول حوزه‌ نمایندگی ولی فقیه در سازمان‌ جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور نیز مطرح شد.

از سوی دیگر موضوع مهمی که در وجود اهرم فشار بر منابع طبیعی در عدم پیگیری موضوع مطرح است این‌که مصوبه خاکبرداری و تسطیح زمین منطقه جلوت در کمیته تطبیق با حضورنماینده‌اداره کل دادگستری شهرستان، فرماندار و نیز یکی از اعضای شورا نیز مورد تصویب قرار گرفته است.

ملکی، رئیس منابع طبیعی ماهنشان نیز در حالی مدعی است زمینی که شهرداری آن را تسطیح کرده جزو عرصه‌های ملی بوده و با شهرداری توافق کرده‌اند که فضای سبز و پارک در قالب طرح هوای پاک در این مکان ایجاد شود، با شهردار قبلی نیز توافقاتی در این زمینه بوده ولی عملیاتی نشد و شهردار فعلی نیز با استناد به آن موافقت‌نامه عملیات خاکبرداری را انجام داد.

در مصوبه‌ای که شهردار به شورای شهر ماهنشان ارائه و مورد تصویب قرار گرفته زمین متعلق به شهرداری قید شده است در حالی که ملکی  این موضوع را رد کرده و تأکید دارد که مالکیت زمین فعلاً با منابع طبیعی بوده و تنها بهره‌بردار آن شهرداری است همانند پارک جنگلی ماهنشان.

منطقه جلوت هنوز به مسکن و شهرسازی واگذار نشده است

بنا به گفته رئیس منابع طبیعی ماهنشان زمین منطقه جلوت که توسط شهرداری خاکبرداری شده در محدوده شهر است به همین دلیل در آینده نزدیک به مسکن و شهرسازی واگذار می‌شود، این اظهارات به این معنی است که شهرداری عرصه ملی را تصرف و مورد خاکبرداری قرار داده است.

وی در پاسخ به این سوال که چرا موضوع شکایت از شهرداری را در تصرف اراضی ملی مورد پیگیری قرار نداده‌اند، گفت: «آن موضوع حل و فصل شد، چون توافق شد تا سند این قسمت از زمین به نام مسکن و شهرسازی منتقل شده و شهرداری نیز از طریق مسکن و شهرسازی موضوع واگذاری را پیگیری ‌کند.

این مسئول در واکنش به این سوال که آیا قانوناٌ سازمان و یا فرد حقیقی بدون کسب مجوز از منابع طبیعی می‌تواند عرصه‌ ملی را تصاحب و عملیات خاکبرداری و تسطیح را انجام داده و پس از آن اقدام به اخذ مجوز کرده و یا توافقاتی فی ما بین حاصل شود، گفت: « در واقعیت آن زمین در محدوده شهری بوده و حفاظت عرصه‌ها بر عهده منابع طبیعی است و زمین مد نظر نیز در اصل باید در اختیار مسکن و شهرسازی قرار داده شود و از سوی دیگر قانوناً امکان واگذاری به اداره و یا نهاد دیگری را نداریم و در صورت واگذاری نیز باید در ابتدا سند به نام مسکن و شهرسازی انتقال داده شود و پس از آن واگذاری به سایر ارگان‌ها صورت گیرد.»

وی در پاسخ به این سوال که منابع طبیعی به چه نحوی با شهرداری به توافق رسیده در حالی که زمین واقع در منطقه جلوت به مسکن و شهرسازی واگذار نشده و هچنان جزو عرصه‌های ملی است، افزود: « در آن منطقه در قالب هوای پاکو ایجاد کمربند سبز در جنوب ماهنشان و استناد به قوانین مربوطه به تفاهم رسیدیم».

به گفته اهالی زمین تسطیح شده در حدود 3 هکتار بوده و بغل تراشی تپه واقع در محل نیز انجام شده ولی رئیس منابع طبیعی ماهنشان میزان مساحت زمین مورد توافق با شهرداری را حدود یک هکتار عنوان کرده و ضمن رد این موضوع  می‌افزاید: قسمت کوچکی را می‌خواستند خاکبرداری کنند که منابع طبیعی مانع ادامه روند خاکبرداری شده است.

شرط منابع طبیعی احداث کمربند سبز در منطقه است

ملکی در پاسخ به این سوال که اگر منابع طبیعی با شهرداری در مورد زمین مورد نظر به توافق رسیده بود چرا از پیمانکارشکایت صورت گرفته است، خاطرنشان کرد: « در ابتدا شهرداری نسبت به خواسته‌ها و شروط منابع طبیعی تمکین نمی‌کرد و به اجبار عملیات مورد نظر را پیش می‌برد ولی در نهایت که منابع طبیعی مانع شده و علیه پیمانکار شکایت کرد مجبور به مذاکره شد و قضیه را حل و فصل کردیم که اصلی‌ترین شرط ما اجرای طرح در قالب هوای پاک و احداث کمربند سبز در منطقه است.»

رئیس منابع طبیعی ماهنشان در زمینه شکایت از پیمانکار به جای شهرداری نیز این‌گونه عنوان کرد: «برای رسیدگی سریع موضوع به جای شهرداری از پیمانکار شکایت کردیم چرا که برای شکایت از شهردار و رسیدگی به موضوع باید به دادگستری زنجان ارجاع مراجعه می‌کردیم.»

سعادتی، رئیس شورای شهر ماهنشان نیز در گفت‌وگو با صدای زنجان در پاسخ به این ابهامات که آیا شورا از ملی بودن زمین مورد نظر آگاهی داشته یا خیر و چرایی عدم برگزاری مناقصه برای واگذاری عملیات خاکبرداری به پیمانکار این‌گونه عنوان کرد:« اگر فرض را بر این بگذاریم که اعضای شورا با آگاهی و یا بدون اطلاع مصوبه‌ای را خلاف قانون به تصویب رسانده باشد فرمانداری باید مصوبه را رد کند و مجدد به شورا ارسال نماید چرا که تمامی مصوبات تصویب شده در شورای شهر به فرمانداری برای تأیید ارسال می‌شود از سوی دیگر در کمیته تطبیق رئیس دادگستری ماهنشان، فرماندار و عضو شورا حضور داشته و مصوبات را تأیید یا رد می‌کنند از همین رو وقتی مصوبه مورد تأیید قرار گرفته به این معنی است که تخلفی رخ نداده است.»

شهردار هیچ تخلفی نکرده است

وی در واکنش به این موضوع که وظیفه شورای شهر جلوگیری از تخلفات شهرداری است، گفت: شهرداری هیچ تخلفی نکرده است، مصوبه‌ای را به شورا ارائه داده و مورد تصویب اعضا نیز قرار گرفته و در کمیته تطبیق و فرمانداری نیز مورد تأیید قرار گرفته است.

رئیس شورای شهر ماهنشان در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا اعضای شورا در جریان ملی بودن زمین مورد نظر در منطقه جلوت بودند یا خیر تصریح کرد: «شهردار پیش از ارائه مصوبه، استعلامات لازم را از تمامی ادارات به ویژه منابع طبیعی انجام داده و منابع طبیعی نیز پاسخ استعلام را مبنی بر این‌که جزو اراضی ملی نیست، ارائه داده است از همین رو تمامی مراحل به صورت قانونی انجام شده است».

این موضوع که شهرداری استعلام کرده و پاسخ آن ملی نبودن اراضی مد نظر در منطقه جلوت از سوی رئیس شورای شهر ماهنشان با نظرات منابع طبیعی در تناقض است.

برخی از اعضای شورای شهر ماهنشان نیز در گفت‌وگو با صدای زنجان بر عدم اطلاع از ملی بودن زمین‌مورد نظر اشاره داشتند در حالی که رئیس شورای شهر ماهنشان بر این باور است که اگر آن عضو شورا بی‌اطلاع از ملی بودن زمین بوده باید از شهردار در این مورد سوال می‌کرد، چرا به مصوبه شهرداری بدون اطلاع موثق رأی موافق داده و صورت‌جلسه را امضا کرده است؟ چرا که مصوبه مذکور با رأی اکثریت آرا به تصویب رسیده است.

وی افزود: من به عنوان رئیس شورا که مصوبه و صورتجلسه را امضا کرده‌ام از ملی نبودن زمین اطلاع داشتم چرا که شهرداری استعلامات لازم را انجام داده بود و منابع طبیعی نیز عنوان کرده که زمین مورد نظر فضای سبز بوده و مانعی برای عملیات خاکبرداری ندارد، چرا که در محدوده شهر بوده و نمی‌تواند جزو عرصه‌های منابع طبیعی باشد.

از ملی بودن زمین جلوت بی‌اطلاع بودم

حسینی عضو شورای شهر ماهنشان نیز از ملی بودن زمین خاکبرداری شده در منطقه جلوت اظهار بی‌اطلاعی کرده و عنوان می‌کند که در حدود 4 ماه در محل خاکبرداری انجام شد اگر جزو عرصه‌های ملی بود چرا منابع طبیعی دستور توقف کار را صادر نکرد؟ ماهنشان شهر بزرگی نیست و اداره منابع طبیعی این شهرستان نیز تنها 500 متر با محل خاکبرداری شده فاصله دارد.

این عضو شورا ضمن تأیید این موضوع که زمین تسطیح شده به مساحت حدود 3 هکتار است در حالی که در مصوبه شهرداری که در شورا نیز به تأیید رسیده خاکبرداری از یک هکتار زمین قید شده است، یادآور شد: باید این موضوع را نیز مد نظر قرار داد که بخشی از زمین تسطیح شده باید برای ایجاد جاده مدنظر قرار گیرد چرا که بخشی از جاده شهری مورد نظر از تپه جلوت می‌گذشت که آن بخش نیز تسطیح شده است که در این صورت کمتر از دو هکتار باقی می‌ماند.

وی در پاسخ به عدم حساسیت و تذکر شورا به برگزار نشدن مناقصه برای انجام عملیات خاکبرداری و ارائه آن به پیمانکار مشخص گفت: در صورتی که آن زمین به مناقصه گذاشته می‌شد هر پیمانکاری حاضر به فعالیت در منطقه مورد نظر نمی‌شد در حال حاضر که کار به اتمام رسیده همه گمان می‌کنند که کار خاکبرداری راحت بوده است از سوی دیگر در صورت بروز تخلف نیز فرمانداری و اعضای کمیته تطبیق باید در زمینه چرایی تأیید آن پاسخگو باشند.

از آنجایی که در قرارداد عنوان شده که 30 درصد از زمین مورد نظر به پیمانکار واگذار می‌شود، حسینی در این زمینه تصریح کرد: ارائه 30 از زمین در قبال فعالیت پیمانکار چیزی نیست چرا که با فرض تعیین کاربری مسکونی برای آن فضا هم بخش قابل توجهی به خیابان و فضای سبز و غیره تعلق می‌گیرد.

در طی تماسی با حسن ملکی، شهردار ماهنشان برای بررسی موضوع استعلام شهرداری از منابع طبیعی و صحت و سقم آن، موفق به دریافت پاسخی قانع‌کننده از سوی شهردار در این زمینه نشدیم.

این مسئول در پاسخ به صدای زنجان در این زمینه که آیا شهرداری پیش از خاکبرداری از منطقه جلوت استعلام از منابع طبیعی انجام داده بود یا خیر؟ عنوان کرد: «رئیس شورای شهر ماهنشان در این زمینه با شما مصاحبه کرده و حرف من هم همانی است که او عنوان کرده است. موضوع استعلامات جزو کارهای اداری شهرداری بوده و نمی‌توانم به شما در این زمینه اطلاعاتی بدهم و لزومی هم نمی‌بینم که به شما توضیحی ارائه کنم، مگر شما در چه جایگاهی هستید که من بخواهم به شما توضیح دهم؟ من در مورد کارهای اداری فقط به اداره پاسخگو هستم.»

ملکی در ادامه پاسخ به سوال صدای زنجان مبنی بر این‌که آیا نمی‌خواهید به عنوان شهردار ماهنشان پاسخی به موضوع استعلام بدهید، گفت: «شما باید به صورت کتبی از استانداری و یا فرمانداری پاسخ سوالات خود را درخواست کنید ما نیز به صورت کتبی پاسخ آن را ارائه کنیم. چون شما در جایگاهی قرار ندارید که از من سوال کنید ...»

وی در واکنش به این سوال که آیا رسانه از دیدگاه شما هیچ جایگاهی ندارد؟ بیان کرد: «رسانه با شما فرق می‌کند، شما روزنامه‌چی هستید!»

شهردار ماهنشان در پاسخ به این سوال که آیا از دید شما روزنامه جزو رسانه‌ها محسوب نمی‌شود، گفت: «رسانه باید از مسائل عمومی و مشکلات مردم سخن بگوید نه این‌که در پی مسائل داخلی ادارات باشد.»

شما نه مرجع و نه دادگاه هستید که به شما پاسخگو باشم

صدای زنجان در ادامه با طرح این موضوع که "وظیفه ذاتی روزنامه ایجاب می‌کند که پیرامون مسائل مطرح در زمینه خاکبرداری از منطقه جلوت توسط شهرداری با شهردار تماس حاصل کرده و نظر او را نیز عنوان کنیم و یک طرفه به قاضی نرویم، اگر شما نمی‌خواهید از این فرصت استفاده کرده و نظر خود را عنوان کنید موضوع دیگری است"، که شهردار ماهنشان در پاسخ تصریح کرد: «در صورتی که مشکل اداری باشد من در مراجع پاسخگو هستم، شما نه مرجع و نه دادگاه هستید که به شما پاسخگو باشم، شما فقط می‌توانید مشکلات مردم را ارائه کنید نه این‌که در مسائل اداری دخالت کنید!»

وی خاطرنشان کرد: «هر آنچه از جانب من به دروغ عنوان کنید علیه شما شکایت می‌کنم.»

صدای زنجان ضمن ارائه این توضیح که "ما نمی‌خواهیم به دروغ موضوعی را مطرح کنیم به همین دلیل با شما تماس گرفتیم و می‌خواهیم توضیحات شما را نیز از زبان خودتان بشنویم"، این تهدید را از سوی شهردار ماهنشان دریافت کرد: «چه لزومی دارد که من به شما بگویم استعلام کردم یا نکردم، مگر شما مراجع قضایی هستید، از طرفی اگر از جانب من چیزی منتشر کنید از شما شکایت می‌کنم!»

پاسخ شهردار ماهنشان به سؤال‌های خبرنگار صدای زنجان در حالی است که استاندار جدید زنجان در نخستین نشست خود با اصحاب رسانه استان تأکید کرد مدیرانی را که پاسخگوی رسانه‌ها نیستند معرفی و با آن‌ها برخورد می‌‌کند.

برچسب ها: ماهنشان
ارسال به دوستان
وبگردی