۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۶۹۰۶
تعداد نظرات: ۹ نظر
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۰-۱۰-۱۳۹۷
کد ۶۴۶۹۰۶
انتشار: ۱۵:۳۹ - ۱۰-۱۰-۱۳۹۷

یارانه ارزی برای مسموم سازی نظام آموزشی؟!

اگر واقعاً ارز دولتی گرفته اند و محصول را آزاد فروخته اند، آیا مانند برخوردی که با وارد کنندگان موبایل انجام شده، نباید با اینان شود؟

عصر ایران - «به برادر عزیزم مهندس رحمانی وزیر محترم صمت نیز اعلام کردم که از نظر وزارت آموزش و پرورش تخصیص ارز دولتی و حمایتی برای کاغذ کتب کمک درسی هیچ توجیهی ندارد و ارز مربوط صرف تامین سایر اقلام شود.»

این بخشی از سلسله توئیترهایی است که وزیر آموزش و پرورش درباره موسسات کنکور و کمک آموزشی منتشر کرده است.
یک بار دیگر متن را بخوانید: واقعاً برای تولید کتاب های به اصطلاح کمک  آموزشی ارز دولتی و حمایتی می دهند؟! این مثل آن می ماند که دولت برای تولید مواد غذایی یارانه دهد و عده ای نیز با همین یارانه مواد غذایی مسموم تولید کنند و بعد بگویند ما هم داریم غذا تولید می کنیم!
ارز دولتی کاغذ و یارانه نشر برای این است که ناشران در این وانفسای گرانی بتوانند سرپا بمانند و به تقویت دانش و فرهنگ کشور کمک کنند، نه این که کاسبان کنکور که روند تحصیلی دانش آموزان را به انحراف می کشند بتوانند از آن بهره مند شوند.

وانگهی، مگر نه این است که اگر یارانه می گیرند، باید به قیمت یارانه ای هم به مردم عرضه کنند؟ کدام یک از کتاب های کنکور و کمک آموزشی این گونه اند و به قیمت یارانه ای فروخته می شوند؟

اگر واقعاً ارز دولتی گرفته اند و محصول را آزاد فروخته اند، آیا مانند برخوردی که با وارد کنندگان موبایل انجام شده، نباید با اینان شود؟ مگر نه این است که اتهام تعدادی از وارد کنندگان موبایل که هم اکنون در حال محاکمه اند این است که موبایل را با ارز دولتی وارد کرده و به قیمت آزاد فروخته اند؟
یارانه ارزی برای مسموم سازی نظام آموزشی؟!
همان طور که وزیر آموزش و پرورش نیز نوشته است، باید به قید فوریت، مانع ارائه هر گونه تسهیلات مانند ارز دولتی و یارانه ای به موسسات کنکور و کمک آموزشی شد؛ همزمان از نهادهای نظارتی انتظار می رود به پرونده ارز دولتی این موسسات ورود کنند تا مشخص شود از این ارز چگونه استفاده کرده اند و آیا کتاب هایشان را نیز بر اساس همان ارز وارد بازار کرده اند؟

واقعاً حیرت انگیز است که از کجا به کجا رسیده ایم؟ زمانی بود که اگر دانش آموزی کتاب کمک درسی داشت، آن را مخفی می کرد تا معلم اش نبیند چرا که استفاده از این کتاب ها - که آن زمان به حل المسائل معروف بودند - گناهی نابخشودنی بود ولی اینک خبر می رسد که برای چاپ این کتاب ها، ارز دولتی هم می دهند و برخی از این موسسات، مدارس را نیز آلوده و نمک گیر خود کرده اند تا معلمان به دانش آموزان شان توصیه و حتی اجبار کنند که فلان کتاب کمک درسی را بخرید!

برچیدن امپراتوری موسسات کنکور و کمک آموزشی، نه فقط نجات دانش آموزان از انحراف تحصیلی است، که پاکسازی نظام آموزشی از فسادی است که برخی از این موسسات در بدنه آموزش و پرورش بدان دامن می زنند و منزه ترین سازمان کشور را می آلایند.

برچسب ها: کمک درسی ، ارز دولتی
ارسال به دوستان
انتشار یافته: ۹
در انتظار بررسی: ۲۱
غیر قابل انتشار: ۰
خويي
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
0
15
كدام برخورد قانوني همه دارند مردم را رنگ ميكنند
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۲۸ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
3
55
مساله کاملا مشخص است : دست گذاشتن بر روی نقطه ضعف خانواده ها و دانش آموزان یعنی قبولی حتمی در کنکور. غافل از این که هیچ تضمینی برای به دست آوردن شغلی مناسب بعد از پایان تحصیل وجود ندارد. اما در شرایط وانفسای فعلی بازار کار گویا خانواده ها راهی به غیر از دانشگاه برای فرزندان نمی بینند واین می تواند انگیزه قوی برای سودجویی مافیای آموزشی باشد. تا جایی که عده ای ازاین افراد حتی برای پیشبرد اهداف خود به قم رفته اند تا از دین و علما تمسک بجویند.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۳۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
3
39
احسنت کاملا درست است.
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۵ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
4
25
لایک
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۵۰ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
6
12
ایا در صورت حذف یارانه مربوطه عدالت آموزشی برقرار خواهد شد؟ یا باز هم درصد قبول شدگان کنکور سراسری با تمکن مالی بالاتر بیش از پیش خواهد شد؟
پاسخ ها
ناشناس
| United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland |
۲۰:۲۹ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
حذف اینگونه یارانه ها(رانتها)یک گام مثبت است .از هر گام مثبتی باید استقبال کرد،
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۰۲:۰۴ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
نه گلم با کتاب‌های کمک درسی که الان رایگان و برای رضای خدا توزیع میشه، الان عدالت آموزشی داریم.
دایی کریم
Iran (Islamic Republic of)
۲۰:۵۷ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۰
0
11
واقعا چه خبره تو این کشور
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۲ - ۱۳۹۷/۱۰/۱۱
0
6
با سلام . تا زمانی که نظام بانکی کشور ما اصلاح نشود امکان اینکه سرمایه های مردم به تولید هدایت شود خیلی دشوار است . چون در نظام بانکی کشور ما براحتی می توان وام دریافتی را در جای دیگر صرف کرد . این یک عرف و عادت و عمل پسندیده در میان مردم و بانک شده است .و بعضی مواقع خود بانکها ،مردم را هدایت می کنند که وام را در جای دیگر غیر از محل تعریف شده خرج کرد .می بینیم وام تولید در واردات . وام اشتغال در خرید . وام خودرو برای خرید لوازم خانگی و غیره و وام قرض الحسنه بعنوان پول توجیبی .
وبگردی