۱۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۷۱۵۹۳
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۴-۰۳-۱۳۹۸
کد ۶۷۱۵۹۳
انتشار: ۱۸:۰۱ - ۱۴-۰۳-۱۳۹۸
پژوهشگران در این بررسی، ابتدا اثر بالینی اپلیکیشن RELAXaHEAD را بر درمان میگرن ارزیابی کردند و استفاده از آن را با نظارت پزشک، به درمان‌های استاندارد میگرن افزودند.

پژوهشگران آمریکایی، نوعی اپلیکیشن طراحی کرده‌اند که می‌تواند تا حدودی به کاهش سردرد افراد مبتلا به میگرن کمک کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال‌اکسپرس، پژوهش جدید "دانشگاه نیویورک"(NYU) نشان می‌دهد افراد مبتلا به میگرن که حداقل دو بار در هفته از یک اپلیکیشن تلفن همراه استفاده کرده‌اند، توانسته‌اند سردرد خود را تا حدودی کاهش دهند.

این اپلیکشن موسوم به "RELAXaHEAD" که ابداع پژوهشگران دانشکده پزشکی دانشگاه نیویورک است، بیماران را با روش "آرمیدگی پیش‌رونده عضلانی"(PMR) راهنمایی می‌کند. آرمیدگی پیش‌رونده عضلانی، روشی غیر دارویی برای آرمیدگی عمیق عضلانی است که تنش عضلانی را واکنش روان‌شناختی بدن نسبت به اضطراب و افکار پریشان‌کننده می‌داند و باور دارد که تنش و اضطراب می‌تواند آرمیدگی عضلانی را از بین ببرد.

پژوهشگران در این بررسی، ابتدا اثر بالینی اپلیکیشن RELAXaHEAD را بر درمان میگرن ارزیابی کردند و استفاده از آن را با نظارت پزشک، به درمان‌های استاندارد میگرن افزودند.

"میا مینن"(Mia Minen)، متخصص علوم اعصاب دانشگاه نیویورک و پژوهشگر ارشد این پروژه گفت: پژوهش ما نشان می‌دهد شاید بیماران بتوانند خودشان رفتاردرمانی را در صورت امکان دنبال کنند و آن را انجام دهند. لازم است که پزشکان در روش‌های درمان میگرن، تجدید نظر داشته باشند زیرا بسیاری از درمان‌های تأیید شده کنونی، برای سبک‌های گوناگون زندگی پاسخگو نیستند.

وی افزود: نشانه‌های میگرن، از سطح متوسط تا شدید دسته‌بندی می‌شوند و سردرد همراه با تهوع و حساسیت به نور و صدا را در بر می‌گیرند. پزشکان معمولاً برای افراد مبتلا به میگرن، داروها و رفتار درمانی را تجویز می‌کنند اما بیماران اغلب به توصیه پزشک گوش نمی‌دهند و برنامه درمان خود را پیگیری نمی‌کنند.

پژوهشگران برای اطمینان از کارایی اپلیکیشن RELAXaHEAD پنجاه و یک فرد مبتلا به میگرن را مورد بررسی قرار دادند. آنها از شرکت‌کنندگان خواستند تا برای ۹۰ روز این اپلیکیشن را به کار ببرند و توالی و شدت سردردهای خود را نیز ثبت کنند. اپلیکیشن طی دوره آزمایشی، مدت زمان استفاده از روش آرمیدگی پیش‌رونده عضلانی را نیز در بیماران ردیابی کرد.

شرکت‌کنندگان به طور متوسط، ۱۳ روز در ماه سردرد داشتند. ۳۹ درصد آنها از اضطراب و ۳۰ درصد نیز از افسردگی رنج می‌بردند. آرمیدگی پیش‌رونده عضلانی با استفاده از اپلیکیشن توانست پس از شش هفته، سردرد شرکت‌کنندگان را تا ۵۱ درصد و پس از سه ماه تا ۲۹ درصد کاهش دهد.

پژوهشگران در حال حاضر قصد دارند روش‌هایی را ارائه دهند تا شرکت‌کنندگان را به شرکت در جلسات بیشتر تشویق کنند و اپلیکیشن را در آزمایش‌های بالینی به کار ببرند.

مینن ادامه داد: این پژوهش نشان می‌دهد که فناوری‌های مربوط به تلفن همراه می‌توانند نقش مؤثری در آموزش مهارت‌های مورد نیاز برای کاهش میگرن داشته باشند.

این پژوهش در مجله آنلاین "Nature Digital Medicine" منتشر شد.

برچسب ها: میگرن ، تلفن همراه
ارسال به دوستان
چند راهکار ساده برای ترک عادت ناخن جویدن سه چالش اساسی نظام در سال ۱۴۰۳ به روایت حسین علایی /حاکمیت باید یک تغییر معنادار در سیاست‌های اقتصادی و سیاسی خود ایجاد کند بازداشت فرزند حمید نوری توسط پلیس سوئد ملکه جنگنده‌ های F-35؛ زنی که صنایع نظامی را متحول کرد(+عکس) مجید انتظامی: از تلویزیون شکایت کردم گفتند موسیقی خوب نساز وقتی هر محله ای چند تا بدنساز داشته باشه! (عکس) صدیقی از سخنرانان شب قدر دانشگاه امام صادق حذف شد مرگ شبانه؛ چرا بعضی‌ها در خواب می‌میرند؟ بازگشت آزادی از نخستین تجربه ملی (+عکس) وجود ترکیبات شیمیایی در برخی دارو‌های مکمل و نیروزا دستگیری ۲ سارق زورگیر سابقه دار حین سرقت در فردیس نوروز ۱۴۰۳ زیر فشار کمرشکن گرانی /فقط رأی می‌خواهند،بعد یادشان می‌رود /هم خسته‌ایم، هم بریده‌ایم/فریادها به گوش دولت می‌رسد؟ اندیشه پویا؛ یاد شاهرخ مسکوب/ تبعیدی سرگردان توقیف محموله ۶ میلیاردی قاچاق در لرستان معاون سازمان انرژی اتمی: هیچ آلودگی پرتوی غیرعادی در رود ارس مشاهده نشده است
وبگردی