۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۳:۲۸
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۶۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۴-۰۸-۱۳۹۸
کد ۶۹۶۸۹۳
انتشار: ۱۰:۴۴ - ۱۴-۰۸-۱۳۹۸

خسارت 84 میلیارد ریال در پی سرقت علائم ایمنی در جاده‌های سیستان و بلوچستان

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: سرقت علائم و تابلو‌های راهنمایی‌و رانندگی در جاده‌های این استان در ۷ ماه سالجاری خسارتی افزون بر ۸۴ میلیارد ریال برای استان به همراه داشته است.

به گزارش ایسنا، ایوب کرد در جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان افزود: تخریب و سرقت تابلو‌های هشدار دهنده رانندگی که همواره جان رانندگان و مسافران را در معرض خطر قرار می‌دهد به یکی از معضلات جاده‌های این استان تبدیل شده است.

وی افزود: این اداره‌کل به منظور افزایش ایمنی جاده‌ها با وجود مشکلات اعتباری بر حسب وظیفه عملکردی سریعا علائم و تابلو‌ها را جایگزین می‌کند.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: بر اساس اطلاعات دریافتی از پزشکی قانونی استان در سوانح رانندگی ۶ ماه سالجاری ۴ هزار و ۳۸ نفر مصدوم و ۴۹۸ نفر جان خود را از دست دادند.

کرد فاصله زیاد مراکز جمعیتی و کمبود مجتمع‌های خدمات رفاهی، افزایش تردد و سرعت غیرمجاز در محور‌های ارتباطی و همچنین تردد خودرو‌های حامل سوخت قاچاق و اتباع بیگانه در محور‌های مواصلاتی و تخریب سامانه‌های ثبت تخلف در محور‌های استان را از مهمترین عوامل دخیل در تصادفات سیستان و بلوچستان عنوان کرد و افزود: خواب آلودگی و خستگی از عوامل بروز سوانح رانندگی در محور‌های مواصلاتی استان است که در صورت افزایش و تشویق سرمایه گذاران در خصوص ایجاد مجتمع‌های خدمات بین راهی جدید برای استراحت رانندگان به طور قطع شاهد کاهش تصادفات واژگونی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان با ۳۱ مجتمع خدماتی رفاهی فعال در محور‌های ارتباطی در رتبه ۲۸ کشوری از این حیث قرار دارد، افزود: مهمترین معضل برای راه اندازی مجتمع‌های در دست احداث استان عدم صدور مجوز جایگاه سوخت است که سبب دلسردی سرمایه گذاران بخش خصوصی شده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان گفت: محور‌های زاهدان- خاش، ایرانشهر- خاش و نیکشهر - ایرانشهر در ۶ ماه نخست سالجاری دارای بیشترین تعداد تصادفات بودند و بیشترین تلفات رانندگی نیز در این مدت در مسیر‌های زاهدان- خاش، ایرانشهر- بزمان و ایرانشهر - نیکشهر به ثبت رسید.
کرد گفت: در هفت ماه سالجاری با وجود افزایش ۶۷ درصدی تردد کامیون‌ها در محور‌های مواصلاتی سیستان و بلوچستان شاهد هستیم تنها ۷ درصد تصادفات رانندگی این مدت به این وسایل نقلیه اختصاص دارد.

وی راه اندازی سامانه‌های ثبت تخلف را عامل مهمی در کاهش تصادفات رانندگی عنوان کرد و افزود: عملیات نصب ۲۹ سامانه ثبت تخلفات عبور و مرور جاده‌ای جدید در بیش از هزار کیلومتر از محور‌های مواصلاتی فاقد سامانه استان آغاز شده است.

سرپرست اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان سیستان و بلوچستان در پایان با اشاره به اهمیت رفع نقاط پر تصادف در کاهش تصادفات رانندگی اظهار داشت: امسال ۲۸ نقطه پر تصادف در استان اصلاح و برطرف شده و ۱۱ نقطه دیگر نیز درحال انجام است.
ارسال به دوستان
وبگردی