۱۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۱۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۰۸:۳۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۷۸۹۱
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۰-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۷۸۹۱
انتشار: ۱۱:۰۸ - ۲۰-۱۲-۱۳۹۸
"وقتی کوچک بودم مادرم من را به کلیسا برد. دلیل آن را سوال کردم. او گفت اگر بخواهیم اینجا زندگی کنیم باید ارزش های این کشور را بشناسیم"

کاندیداتوری یک مسلمان از طرف یک حزب مسیحی در یکی از شهرهای آلمان، بحث و جدل‌هایی ایجاد کرده است.

به گزارش عصرایران، برای اولین بار یک شهروند مسلمان آلمانی از سوی حزب محافظه کار "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" کاندیدای انتخابات شهرداری‌ها در ایالت بایرن شده است.

خبرگزاری فرانسه نوشت: "اوزان اییباس" با ریشی که به دقت مرتب شده و لبخند عریض در چهره، به مانند هر سیاستمدار دیگری در میانه تبلیغات انتخاباتی دیده می‌شود اما آنچه او را از دیگران متمایز می‌کند،مسلمان بودنش است. وی اولین مسلمانی است که به عنوان نماینده حزب محافظه‌کار و پرنفوذ  "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" در انتخابات شهرداری‌ها، حضور دارد.

"اوزان اییباس" 37 ساله و ترکیه‌ای تبار در حالی که لیوان چای در دست دارد درباره این موضوع می‌گوید: "در این نامزدی، هیچ تناقضی نمی‌بینم".

 

شرح عکس: "اوزان اییباس" شهروند مسلمان کاندیدای حزب "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" در انتخابات شهرداری ها در منطقه بایرن آلمان

مسلمان آلمان کاندیدا

انتخابات شهرداری‌ها در آلمان در روز 15 مارس آینده در شهر "نویووهرن"برگزار می‌شود.

حزب "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" تنها در محدوده ایالت بایرن آلمان فعالیت می‌کند و دارای گرایشات محافظه‌کارانه و مسیحی است. دو سال قبل، نخست وزیر این منطقه (بایرن) از همین حزب گفته بود قصد دارد برای تکریم میراث فرهنگی منطقه، در سراسر آن، صلیب نصب کند.

این شهروند آلمانی - ترکیه‌ای گفت: "مبانی دینی من بسیار نزدیک به مبانی مسیحیان است".

در مقابل، فعالان این حزب در شهر "والراشتاین"در منطقه بایرن آلمان، انتخاب یک مسلمان دیگر برای کاندیداتوری در انتخابات شهرداری‌ها در این شهر را رد کردند و ترجیح دادند هیچ کاندیدایی نداشته باشند.

"سینیر شاهین" که تمایل داشت در شهر والراشتاین کاندیدا شود به روزنامه آلمانی "زوددویچه سایتونگ" گفت: مسئله، من نیستم بلکه مربوط به دین من است. به عنوان مثال، یکی از دلایلی که مطرح شد این بود که کلمه مسیحی در اسم حزب "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" و واقعیت "مسلمان بودن" قابل جمع نیستند.

شماری از رهبران حزب برای ماندیدا شدن وی تلاش کردند اما این موضوع از سوی اعضای حزب قبول نشد.. "شاهین" یک بازرگان موفق است. او همچنین در تیم فوتبال محلی نیز بازیکن و مربی موفق است.

"اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" از زمان جنگ جهانی دوم تاکنون کنترل ایالت بایرن را در دست دارد گرچه هوادارانش در حال کاهش هستند.
 
در انتخابات محلی در سال 2018 میلادی، این حزب توانست 37 درصد آرا را کسب کند. این بدترین نتیجه از سال 1954 تاکنون است. این نتیجه بد در نتیجه صعود حزب راست افراطی "جانشین/ جایگزین" و حزب سبزهاست.

به همین دلیل، حزب به دنبال بازسازی خود است و در همین راستا از اییباس کمک می‌گیرد. او به عنوان مشاور برای شرکت‌های تازه کار فعالیت می‌کند. وی می‌تواند سمت شهرداری را از نماینده حزب سبزها برباید.

در خیابان های شهر "نویووهرن" آلمان همه "اوزان اییباس" را می‌شناسد. او در این شهر زندگی کرده و بزرگ شده است. او با افرادی که در خیابان این شهر 20 هزار نفری می‌بیند احوال پرسی می‌کند.

وی با مردم درباره اقتصاد محلی، حمل و نقل عمومی و محیط زیست صحبت می‌کند ولی به دین اشاره‌ای ندارد.

خانم "اریکا" بازنشسته که در خارج از فروشگاه سبزیجات و میوه با اییباس در حال گفت‌وگو است، می گوید: "از نظر من، مهم‌ترین موضوع، مسکن است. دین کاندیداها هیچ فرقی ندارد" اما در رسانه‌ها، این موضوع به همین چندان هم ساده نیست. اییباس در این باره گفت: "حتی با خبرنگارانی از کره جنوبی هم دیدار کرده‌ام".

اییباس گفت: "هنگامی که کوچک بودم مادرم من را به کلیسا برد. دلیل آن را سوال کردم. او گفت اگر بخواهیم اینجا زندگی کنیم باید ارزش های این کشور را بشناسیم و با آن تعامل کنیم. این کاری است که می‌خواستم انجام بدهم".

او بارها اعلام کرد که حزبش، محدود به یک دین نیست زیرا اگر یک مسیحی، حق یک مسلمان را برای عضویت در حزب "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" رد کند،در واقع چیزی از مسیحیت نمی‌داند.

اوزان اییباس همچنین براین باور است حزبش قابلیت تغییر دارد. وی خواهان "نوع جدیدی از محافظه‌کاری است که در آن از سنت‌ها پیروی شود اما همزمان با تجدد همراه باشد".


این شهروند مسلمان آلمانی ابزار امیدواری کرد نوع دین افراد در 5 یا 10 سال آینده موضوع بحث و جدل نباشد.

با این حال، "استیفان فورستر" استاد تحلیل سیاسی در دانشکده سیاست‌های عمومی در بایرن گفت: بسیاری از آلمانی‌های مهاجرتبار از ارزش‌های محافظه کارانه‌ای حمایت می‌کنند که با ارزش‌های "اتحادیه سوسیال-مسیحی بایرن" تطابق دارد.

او ادامه داد: درگیری در این حزب نه میان مسیحی‌ها و مسلمانان بلکه بیشتر میان متدینین و ملحدین است.

___________________________________________________________

بیشتر بخوانید

 
برچسب ها: آلمان ، مسلمان
ارسال به دوستان
وبگردی