۳۱ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۱۹۵۱۳
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۲ - ۲۹-۱۲-۱۳۹۸
کد ۷۱۹۵۱۳
انتشار: ۱۴:۰۲ - ۲۹-۱۲-۱۳۹۸

مسمومیت الکلی 5 نفر در یزد

مشروبات الکلی بر روی مغز، چشم، کلیه و کبد، تاثیرات مخربی دارد و تقریبا هیچ عضوی از بدن انسان از عوارض آن در امان نخواهد بود.

رییس مرکز فوریت‌های پزشکی اتسان یزد گفت: پنج نفر به علت مصرف مشروبات الکلی مسموم شدند که چهار نفر آنها در بیمارستان بستری و یک نفر هم سرپایی درمان شد.

به گزارش روز پنجشنبه روابط عمومی مرکز یادشده ،دکتر احمد دهقان افزود: این آمار مربوط به ۲۳ اسفند ماه جاری است، این افراد با اورژانس تماس گرفتند و نیروها برای خدمات رسانی به محل اعزام شدند.

وی اظهارداشت: با شیوع کرونا در برخی افراد جامعه باوری اشتباه متاسفانه شکل گرفت که مصرف الکل یا مشروبات الکلی و یا مواد صنعتی دیگر می‌تواند در کاهش ابتلا به این بیماری موثر باشد، در حالیکه آنها با این کار حیات خود را به خطر می اندازند و هزینه های زیادی را به اقتصاد خانواده تحمیل می کنند.

وی خاطرنشان کرد: چندی قبل در برخی استان ها افرادی به دلیل مصرف الکل جان خود را از دست دادند و برخی تصور می ‌کنند، الکل باعث ضدعفونی و پیشگیری از بروز عفونت کرونا می ‌شود که این مساله هیچ پایه و اساس علمی ندارد.

دهقان ادامه داد: مشروبات الکلی بر روی مغز، چشم، کلیه و کبد، تاثیرات مخربی دارد و تقریبا هیچ عضوی از بدن انسان از عوارض آن در امان نخواهد بود.

وی به شهروندان توصیه کرد که تنها مرجع توصیه های بهداشتی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد است و به مطالبی که در شبکه ها و فضای مجازی در پیشگیری از کرونا یا دیگر بیماری ها منتشر می شود، اعتنا نکنند.

رییس مرکز فوریت های پزشکی یزد یادآور شد: همه ساله در آستانه نوروز مواردی از مسمومیت افراد با شوینده‌ها در استان مشاهده می شود، لزوماً ارتباطی با شیوع کرونا ندارد، اما امسال مواردی مانند حساسیت و تنگی‌نفس ناشی از شستن دست و پا با برخی شوینده‌ها مانند وایتکس در یزد گزارش شد.

مطالعات نشان می دهد، مصرف الکل ممکن است باعث نابودی سلول‌های آنتی‌بادی (که برای مبارزه با سلول‌های ویروسی ضروری‌اند) شود و در نتیجه اثر مخربی بر سیستم ایمنی فرد دارد.

علاوه بر آن الکل ماده‌ای آب‌زداست، آب درون سلول‌ها را خارج می‌کند و باعث مرگ آنها می‌شود و مصرف آن موجب کمبود مواد غذایی در شخص می‌شود و بدن را از مواد مغذی تقویت‌کننده‌ سیستم ایمنی محروم می‌کند.

همچنین مصرف الکل باعث ضعف ایمنی و افزایش احتمال ابتلا به برخی بیماری‌ها مانند سینه‌پهلو (ذات‌الریه)، سل و سایر بیماری‌های عفونی می‌شود و در مجموع مصرف الکل برای سیستم ایمنی بدن خطرناک است.

الکل حاوی قند بالایی است و مصرف آن یکپارچگی مخاط روده را تغییر می‌دهد، ضمن این که میکرو ارگانیسم‌های روده را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد.

ارسال به دوستان
وبگردی