۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۰
فیلم بیشتر »»
کد ۷۲۰۲۵۴
انتشار: ۱۴:۳۴ - ۰۵-۰۱-۱۳۹۹

گوگل پس از مدت‌ها مشکل امنیتی اندروید را حل کرد

گزارش‌های به‌دست‌آمده حاکی از آن است که گوگل سرانجام نقص امنیتی که تمامی دستگاه‌های اندروید مجهز به تراشه مدیاتک را تحت تأثیر داده بود برطرف کرد.

گزارش‌های به‌دست‌ آمده حاکی از آن است که گوگل سرانجام نقص امنیتی که تمامی دستگاه‌های اندروید مجهز به تراشه مدیاتک را تحت تأثیر داده بود برطرف کرد.
 
به گزارش رایورز به نقل از وب‌سایت خبری تحلیلی engadget، به‌تازگی مشخص شده است که گوگل نقص امنیتی بسیار خطرناکی که میلیون دستگاه اندروید مجهز به تراشه مدیاتک را تحت تأثیر قرار داده بود با وصله امنیتی برطرف کرد.

این نقص در واقع روتکیت ویژه بود که در فرم‌ویر این تراشه نهفته شده بود.

مشکل امنیتی اندروید

این نقص موجب می‌شد که یک اسکریپت ساده بتواند تمامی دستگاه‌های اندرویدی مجهز به تراشه‌های 64 بیتی مدیاتک را روت کند.

به‌این‌ترتیب صدها تلفن همراه، تبلت و ست‌آپ باکس مقرون‌به‌صرفه و میان رده در معرض این نقص امنیتی قرار گرفته بودند.

گوگل این نقص را برای اولین بار در بولتن امنیتی ماه مارس اندروید معرفی کرد. این نقص هنوز هم روی چندین مدل از دستگاه‌های اندروید فعال است و هکرها به‌صورت فعال از آن استفاده می‌کنند.
البته متأسفانه با در نظر گرفتن تمامی احتمالات بسیاری از دستگاه‌ها هرگز وصله امنیتی برطرف‌کننده این رخنه را دریافت نخواهند کرد.

بیشتر بخوانید: 

امنیت اندروید را بالاتر ببریم

بالا امنیت اندروید با رعایت چند نکته!

تنظیمات امنیتی در اندروید، آی.او.اس و ویندوزفون

 
هکرهایی که از این نقص امنیتی استفاده می‌کنند می‌توانند با روش‌های بسیار متفاوتی به دستگاه آسیب برسانند. برای مثال، آنها می‌توانند هر نرم‌افزاری را روی دستگاه نصب کرده و سپس تمامی مجوزهای موردنیاز برای هک دستگاه را به آن بدهند.
دسترسی روت می‌تواند در بدترین حالت موجب تقویت باج افزارها شده و دستگاه را به‌صورت کلی از کار بیندازد.
 
مدیاتک از مه 2019 وصله امنیتی برای برطرف کردن این نقص را در اختیار داشت، اما این کمپانی نمی‌تواند تولیدکنندگان را به درست کردن دستگاه‌های عرضه شده اجبار کند.
با این‌ حال، گوگل می‌تواند این کار را از طریق قراردادهایی که در اختیار دارد انجام بدهد.

گفتنی است گوگل از ماه‌ها قبل از این نقص خبر داشته و تازه برای وصله کردن آن اقدام کرده است.
 

ارسال به دوستان
فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (7 اردیبهشت) کشف اسکلت‌های 5 هزارساله که به شیوۀ «مافیا» قربانی شده بودند (+عکس) ۳ مورد از شگفت انگیزترین اکتشافات مصر باستان؛ از شهر طلایی تا مقبره نفرین‌ شده (+عکس) بمب منفجرنشده‌ای که 100 سال زینت‌بخش یک باغچه بود! (+عکس) فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (6 اردیبهشت) 130 سال قبل چه اتفاقی افتاد که «گوسفندها» دیوانه شدند؟! تخت ‌جمشید دوم ایران کجاست؟ تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟ 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس) فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت) این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»! نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس) ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند چرا بخشیدن پدر و مادرمان تا این اندازه دشوار است؟
وبگردی