۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۴۲
فیلم بیشتر »»
کد ۷۳۸۴۸۳
انتشار: ۱۴:۵۲ - ۳۰-۰۴-۱۳۹۹

ساخت پوست روباتیک با قابلیت حس لمس

محققان به‌تازگی موفق به ساخت پوست مصنوعی ویژه‌ای شده‌اند که می‌تواند احساس لامسه را 1000 برابر سریع‌تر از انسان تشخیص بدهد.

محققان به‌تازگی موفق به ساخت پوست مصنوعی ویژه‌ای شده‌اند که می‌تواند احساس لامسه را 1000 برابر سریع‌تر از انسان تشخیص بدهد.
 
به گزار engadget، محققان دانشگاه سنگاپور با استفاده از تراشه نورومورفیک اینتل به نام Loihi پوست مصنوعی ویژه‌ای ساخته‌اند که به روبات‌ها این امکان را می‌دهد که لمس شدن را 1000 برابر سریع‌تر از سیستم عصبی انسان تشخیص بدهند.

پوست روباتیک با قابلیت حس لمس

این سیستم همچنین می‌تواند شکل، بافت و سختی اشیا را 10 برابر سریع‌تر از یک چشم بر هم زدن تشخیص بدهد. محققان بر این باورند که نتیجه پژوهش آن‌ها می‌تواند رابطه تعاملی انسان و رباط را بهبود بخشد و ساخت روبات‌های مراقبت‌کننده و جراحی‌های روباتیک خودکار را مقرون‌به‌صرفه تر کند.
  
این تیم در ابتدا به دست روباتیکی که به پوست مصنوعی یاد شده تجهیز شده بود خواندن خط بریل را آموختند. این دست روباتیک داده‌های لمسی دریافت شده را برای ترجمه به تراشه Loihi انتقال داد. این پردازنده نیز با دقتی 92 درصدی و صرف 20 درصد انرژی کمتر نسبت به پردازنده استاندارد Von Neumann موفق شد متن یاد شده را ترجمه کند.

بیشتر بخوانید: 

ارزان ترین دست رباتیک جهان (+عکس)

لباس رباتیک و کاربردیِ هیوندای (+عکس)

ساخت زنبور‌های رباتیک برای استفاده در عملیات‌های امداد و نجات

محققان سپس داده‌های بصری و لمسی را با یکدیگر ادغام کردند. آن‌ها به دست روباتیک آموختند مه با استفاده از پوست مصنوعی و دوربینی رخداد محور جعبه‌ها را دسته‌بندی کنند. آن‌ها داده‌ها را به یک پردازنده گرافیکی و Loihi ارسال کردند و نتیجه حاصل از این امر آن شد که ترکیب دید و لمس رخداد محور در این سیستم موجب شد که دقت این سیستم نسبت به زمانی که تنها از داده‌های بصری استفاده می‌کرد، 10 درصد دقیق‌تر شده است.

پوست روباتیک با قابلیت حس لمس

این محققان همچنین دریافتند که تراشه Loihi اطلاعات حسی را 21 درصد سریع‌تر از قوی‌ترین پردازنده گرافیکی تجزیه‌وتحلیل می‌کند و البته مصرف انرژی آن نسبت به این پردازنده‌ها 45 درصد کمتر است. آن‌ها نتیجه تحقیقات خود را در مجله Robotics: Science and Systems این هفته به چاپ رساندند.

منبع: ایتنا

ارسال به دوستان
تخلفات راهنمایی و رانندگی و مبلغ جریمه ها در کشورهای همسایه چگونه است؟ 10 سریال گانگستری تماشایی که بر اساس داستان واقعی ساخته شدند(+عکس) فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (5 اردیبهشت) این کیک کرامبل توت فرنگی را با روشی متفاوت بپزید تهدیدی به نام سندروم «ددی ایشو»! نگاهی به بدترین گوشی های هوشمند جهان؛ از آیفون ۶ تا گلکسی نوت ۷ انفجاری (+عکس) ۱۵ کشور آسیایی که سریعترین روند کاهش جمعیت را دارند چرا بخشیدن پدر و مادرمان تا این اندازه دشوار است؟ ۷ موقعیت در زندگی که هنگام مواجهه با آن ها باید «نه» بگوییم گفتگو با حمید معصومی نژاد؛ از قبولی در آزمون ورودی پزشکی در رم تا پیشنهاد بازیگری (+عکس) چگونه نظر دیگران را عوض کنیم؟ ۱۰ دلیل برای اینکه جدیدترین مدل آیفون را نخریم! ۶ قدم تا آرامش؛ ترفندهای طلایی برای پایان دادن به اختلافات و درگیری های زناشویی فال حافظ امروز : یک غزل ناب و یک تفسیر گویا (3 اردیبهشت) راهنمای خرید بهترین گوشی‌های میان‌رده شیائومی – اردیبهشت ۱۴۰۲ (+عکس)
وبگردی