۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۶
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۴۶۸۲۰
تاریخ انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۴-۰۶-۱۳۹۹
کد ۷۴۶۸۲۰
انتشار: ۱۷:۰۶ - ۲۴-۰۶-۱۳۹۹

ادعای روزنامه تلگراف از وجود یک پایگاه داده چینی با اطلاعاتی از ده‌ها هزار شخصیت انگلیسی

بوریس جانسونبر اساس گزارش تلگراف، یک شرکت فناوری چینی یک پایگاه داده در مورد ده‌ها هزار شخصیت انگلیسی از جمله سیاستمداران برجسته انگلیس مانند نخست وزیر بوریس جانسون، فرزندان و خانواده‌های آن‌ها برای استفاده توسط سرویس‌های اطلاعاتی این کشور تهیه کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری "اسپوتنیک"، پرونده‌های سیاست‌مداران ارشد، افراد سلطنتی، تاجران، رهبران مذهبی و نظامی و خانواده‌های آن‌ها ظاهراً در حال حاضر بر روی یک سرور چینی به عنوان بخشی از کلکسیون جهانی بزرگ گردآوری شده توسط یک شرکت خصوصی به نام "ژنهوآ دیتا" که ادعا می‌کند در حال پیگیری "جوان‌سازی عالی ملت چین" است، قرار دارد.

در میان شخصیت‌های معرفی شده، ده‌ها وزیر کابینه بریتانیا، همراهان و اعضای پارلمان است.

این داده‌ها شامل فهرستی از جزئیات شخصی شامل اسامی و تاریخ تولد، زندگی‌نامه حرفه‌ای و احکام مجرمانه، سرگرمی‌ها و محتوای حساب‌های کاربری متنوع شبکه‌های اجتماعی است که ظاهراً پاک شده است. حرکات کشتی‌های دریایی بریتانیا و آمریکا که با برنامه‌های ویژه ردیابی شده نیز، برای فروش در آنجا عرضه شده است!

در کنار تعداد تخمینی ۴۰ هزار بریتانیایی، میلیون‌ها نفر در آمریکا، کانادا، هند و ژاپن هم در این فایل‌ها معرفی شده‌اند و ژنهوآ دیتا ادعا می‌کند "خدماتی برای پروپاگاندای نظامی، امنیتی و خارجی" و "سرویس‌های اطلاعاتی تهدید انسان‌مدار" فراهم می‌کند و ظاهراً پایگاه داده‌اش را به کارمندان امنیتی در چین فروخته است.

محتوای کامل سرورهای مذکور اوایل امسال توسط یک فعال ضدچین دزدیده شده بود؛ کسی که بعداً آن‌ها را با شبکه‌ اطلاعاتی "پنج چشم" شامل بریتانیا، آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزلند به اشتراک گذاشت که این قبل از افشای این محتواها در نزد تلگراف و دیگر سازمان‌های رسانه‌ای بود.

از زمانی که تلگراف تلاش کرد برای اظهارنظر با ژنهوآ دیتا تماس بگیرد، وب‌سایت این شرکت از کار افتاده است. یک نماینده این شرکت نیز که با او تماس گرفته شده بود، از پاسخ به ادعاها مبنی بر درگیری این شرکت در جاسوسی به دستور پکن، امتناع کرد و گفت این سؤالات مربوط به "اسرار تجاری بوده و افشای آن‌ها راحت نیست.

یک سخنگوی دولت چین نیز درباره ارتباط ادعا شده بین اطلاعاتش و پرونده‌های ژنهوآ نظری نداده و تأکید کرده که چین از شرکت‌ها و افراد، نخواسته و نخواهد خواست که داده و اطلاعات کشورهای دیگر را برای دولت چین فراهم کنند.

برچسب ها: انگلیس ، چین
ارسال به دوستان
وبگردی