۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۱۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۰۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۴-۰۹-۱۳۹۹
کد ۷۶۰۶۸۴
انتشار: ۱۶:۳۱ - ۲۴-۰۹-۱۳۹۹

۴ مورد ابتلا به فلج صورت بین دریافت‌کنندگان واکسن کرونای "فایزر"

واکسن کروناسازمان غذا و داروی آمریکا(FDA) ۴ مورد ابتلا به فلج صورت را در میان داوطلبان دریافت کننده واکسن کووید-۱۹ شرکت "فایزر" و "بیونتک" گزارش کرده است.

به گزارش ایسنا، یک گزارش جدید از رگولاتورهای سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) نشان داده است که چهار داوطلب واکسن آزمایشی کووید-۱۹ شرکت "فایزر"(Pfizer) پس از دریافت این واکسن آزمایشی دچار فلج صورت معروف به "فلج بل"(Bell's palsy) شده‌اند.

"فلج بل" یک بیماری است که باعث فلج موقتی عضلات صورت می‌شود. این بیماری می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که عصبی که عضلات صورت شما را کنترل می‌کند، ملتهب، متورم یا فشرده شود.

فلج عصب زوج هفتم مغزی یا عصب صورتی منجر به "فلج بل" می‌شود. در این حالت عضلات صورت به صورت ناگهانی و به‌ طور موقت فلج می‌شوند، اغلب تنها یک طرف صورت را گرفتار می‌کند. درگیری عصب صورتی معمولاً به تنهایی یک بیماری نیست، بلکه علامتی از یک بیماری دیگر مانند عفونت، آسیب یا تومور عصب صورتی است. فلج خودبخودی عصب صورت بدون شواهد سایر بیماری‌ها، "فلج ایدیوپاتیک بل" نامیده می‌شود. اگرچه دلایل زیادی وجود دارد که نشان می‌دهد "فلج بل" دارای یک مکانیسم ایمنی التهابی ویروسی است. این بیماری در هر گروه سنی رخ می‌دهد ولی در ۲۰ تا ۴۰ سالگی شایع تر است. در یک جمعیت صدهزار نفری سالانه ۱۰ تا ۲۰ مورد از آن رخ می‌دهد.

علائم فلج بل شامل ضعف در یک طرف صورت، انقباضات کوتاه‌مدت عضلانی، افتادگی پلک و لب، اشک‌ریزش و سرازیر شدن آب دهان در طرف مبتلا، خشکی چشم، خشکی دهان، اختلال چشایی، مشکل در مکیدن پستان توسط نوزاد و لبخند کج می‌باشد.

سازمان غذا و داروی ایالات متحده(FDA) در گزارش خود اضافه کرده که مشخص نیست که چه عواملی باعث "فلج بل" در این چهار داوطلب شده است. این یعنی اینکه لزوما بر اثر تزریق واکسن کووید-۱۹ "فایزر" نبوده است.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، رگولاتورها از متخصصان بهداشت خواسته‌اند داوطلبانی را که در آزمایشات واکسن کووید-۱۹ شرکت "فایزر" کرده‌اند، تحت نظر داشته باشند.

پیش از این، "آلبرت بورلا" مدیرعامل شرکت "فایزر" در مورد درجه تاثیر این واکسن، مشکوک به نظر می‌رسید. وی در جریان مصاحبه خود با شبکه "ان بی سی" گفت: من فکر می‌کنم این چیزی است که باید بررسی شود. ما در حال حاضر درباره آنچه که دیده‌ایم، مطمئن نیستیم.

این در حالی است که بسیاری از کشورها به ویژه کشورهای ثروتمند برای تأمین واکسن کووید-۱۹ برای جامعه خود در حال رقابت با یکدیگر هستند. طبق گزارش‌های قبلی، برخی از کشورها از جمله کانادا، ایالات متحده، انگلیس و چند کشور دیگر واکسن های کووید-۱۹ را ایمن اعلام کرده و به اندازه‌ای پیش خرید کرده‌اند که برای تزریق به چندین برابر کل جمعیت آنها نیز کافی است که این امر، کشورهای در حال توسعه و فقیر را دچار کمبود خواهد کرد.

برچسب ها: واکسن کرونا
ارسال به دوستان
عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: حال کارگران در دولت سیزدهم خوب شد استعفای فرمانده یگان ویژه ارتش اسرائیل رکورد گلزنی در لیگ برتر انگلیس شکسته شد حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی نخست وزیر اسپانیا به دلیل پرونده فساد مالی همسرش در آستانه استعفا قرار گرفت سروده علیرضا قزوه در استقبال از غزل رهبر معظم انقلاب ماجرای عکس تکان دهنده «آلن دلون» چه بود؟ «ژاوی» در بارسلونا ماندنی شد روسیه : توافقنامه‌ های امنیتی با ایران و ۳ کشور دیگر در سال جاری اجرایی می‌شوند تصویب تشکیل استان تهرانِ شرقی در کمیسیون سیاسی دولت وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد حیرت نیمار از عجیب ترین موقعیت سوزی سال (+عکس) پزشکیان به اسرائیل: شما که هر روز صدها و هزاران نفر را می‌کشید پس چرا ککتان نمی‌گزد؟ اگر مرد هستید با آنها که مبارزه می‌کنند، بجنگید عضو هیات رئیسه کمیسیون انرژی مجلس : خام فروشی نفت ممنوع است؛ اما با افتخار می‌فروشیم!  استاد حوزه علمیه قم : اگر برای آبادانی دین کاری نمی کنیم، دین را خراب تر نکنیم
وبگردی