۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۶۳۲۱۲
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۱-۱۰-۱۳۹۹
کد ۷۶۳۲۱۲
انتشار: ۱۶:۳۰ - ۱۱-۱۰-۱۳۹۹
رپرتاژ آگهی

سودپرک چیست؟ معرفی بهترین مرکز فروش

سودپرک چیست؟ معرفی بهترین مرکز فروشسودپرک یا هیدروکسید سدیم ، همچنین به عنوان سودا و سود سوز آور شناخته می شود، یک ترکیب غیر آلی با فرمول NaOH است. این یک ترکیب یونی جامد سفید است که از کاتیونهای سدیم Na + تشکیل شده است..

سود پرک یک پایه بسیار سوزاننده و قلیایی است که در دمای محیط معمولی پروتئین ها تجزیه می شود و ممکن است باعث سوختگی شدید شیمیایی شود. در آب بسیار محلول است و به راحتی رطوبت و دی اکسید کربن را از هوا جذب می کند. این مجموعه ای از هیدراتهای NaOH · nH را تشکیل می دهد.

2O از محلول های آب بین 3/12 تا 61.8 درجه سانتی گراد متبلور می شود. "هیدروکسید سدیم" که از نظر تجاری در دسترس است غالباً این مونوهیدرات است و داده های منتشر شده ممکن است به جای ترکیب بی آب به آن رجوع کنند.

به عنوان یکی از ساده ترین هیدروکسیدها ، هیدروکسید سدیم اغلب در کنار آب خنثی و اسید کلریدریک اسیدی برای نشان دادن مقیاس pH به دانشجویان شیمی استفاده می شود.

هیدروکسید سدیم در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد: در تولید کاغذ تفاله و کاغذ ، منسوجات ، آب آشامیدنی ، صابون ها و شوینده ها و به عنوان پاک کننده تخلیه. تولید جهانی در سال 2004 تقریباً 60 میلیون تن بود ، در حالی که تقاضا 51 میلیون تن بود.

 

معرفی بهترین مرکز فروش سود پرک

با توجه به موارد استفاده سود پرک، برای تهیه و خرید آن، باید از طریق مناسبی اقدام کنید. انتخاب درست بین فروشندگان مختلف کار چندان دشواری نیست و با چند جستجوی ساده می توانید بهترین فروشندگان سودپرک را انتخاب نمایید. در این یکی از شرکت های مطرح در زمینه فروش سود پرک می تواند به شما کمک های بسیار زیادی را داشته باشد.

شرکت بازرگانی اسپوتا، یکی از بزرگترین صادرکنندگان سود پرک و منبع اصلی خرید سود پرک در ایران می باشد. این مجموعه با داشتن مزیت رقابتی بر سر قیمت، توانسته است بیشتر سهم بازار سود پرک را از آن خود کند. همچنین افرادی که قصد خرید سود پرک را از کشورهای دیگر نیز دارند، می توانند از طریق بازرگانی اسپوتا برای اینکار اقدام نمایند.

 

موارد استفاده از سود پرک

هیدروکسید سدیم یک پایگاه قوی محبوب است که در صنعت استفاده می شود. هیدروکسید سدیم در ساخت نمک ها و شوینده های سدیم ، تنظیم pH و سنتز آلی استفاده می شود. به صورت فله، اغلب از آن به عنوان یک محلول آبی استفاده می شود،  زیرا محلول ها ارزان تر و کار با آنها راحت تر است.

از هیدروکسید سدیم در بسیاری از سناریوها استفاده می شود که افزایش قلیائیت مخلوط یا خنثی سازی اسیدها مطلوب است.

به عنوان مثال، در صنعت نفت، هیدروکسید سدیم به عنوان ماده افزودنی در گل حفاری برای افزایش قلیائیت در سیستم های گل بنتونیت، افزایش ویسکوزیته گل و خنثی سازی هرگونه گاز اسیدی (مانند سولفید هیدروژن و دی اکسید کربن) استفاده می شود. با پیشرفت حفاری در شکل گیری زمین شناسی دیده می شود.

استفاده دیگر در آزمایش نمک پاشی است که در آن pH باید تنظیم شود. هیدروکسید سدیم با اسید کلریدریک برای متعادل سازی pH استفاده می شود. نمک حاصل ، NaCl عامل خورنده ای است که در آزمایش اسپری نمک pH خنثی استاندارد استفاده می شود.

روغن خام بی کیفیت را می توان با هیدروکسید سدیم تصفیه کرد تا ناخالصی های گوگردی را در فرایندی که به عنوان شستشوی سوزاننده شناخته می شود، از بین ببرد. همانطور که در بالا گفته شد ، هیدروکسید سدیم با اسیدهای ضعیف مانند سولفید هیدروژن و مرکاپتان واکنش نشان می دهد و نمک های سدیم غیر فرار تولید می کند ، که می تواند حذف شود. زباله هایی که تشکیل می شوند سمی هستند و کار با آنها دشوار است و به همین دلیل فرآیند در بسیاری از کشورها ممنوع است. در سال 2006 ، Trafigura از این فرآیند استفاده کرد و پس از آن مواد زائد را در ساحل عاج ریخت.

سودپرک چیست؟ معرفی بهترین مرکز فروش

سایر کاربردهای متداول هیدروکسید سدیم عبارتند از:

برای ساخت صابون و شوینده استفاده می شود. از هیدروکسید سدیم برای صابون های سخت استفاده می شود در حالی که از هیدروکسید پتاسیم برای صابون های مایع استفاده می شود.

از این به عنوان پاک کننده های تخلیه استفاده می شود که حاوی هیدروکسید سدیم چربی ها و چربی هایی هستند که می توانند لوله ها را به صابون مسدود کنند که در آب حل می شود. 

برای ساخت الیاف نساجی مصنوعی (مانند Rayon) استفاده می شود.

در ساخت کاغذ استفاده می شود. حدود 56٪ هیدروکسید سدیم تولید شده توسط صنعت استفاده می شود که 25٪ آن در صنعت کاغذ سازی استفاده می شود.

این ماده در تصفیه سنگ معدن بوکسیت که از آن فلز آلومینیوم استخراج می شود ، استفاده می شود. این به فرآیند بایر معروف است. 

از آن در چربی زدایی فلزات ، تصفیه روغن و ساخت رنگ و سفید کننده استفاده می شود.

سود پرک یک عامل تمیز کردن

سودپرک اغلب به عنوان ماده تمیز کننده صنعتی استفاده می شود که اغلب "سود سوزآور" نامیده می شود. این ماده به آب اضافه می شود ، گرم می شود و سپس برای تمیز کردن تجهیزات پردازش ، مخازن ذخیره سازی و غیره استفاده می شود و می تواند چربی ، روغن ، چربی ها و رسوبات پایه پروتئین را حل کند. همچنین برای تمیز کردن لوله های تخلیه زباله در زیر غرق و زهکشی در خصوصیات خانگی استفاده می شود. به منظور تثبیت مواد محلول و در نتیجه جلوگیری از قرارگیری مجدد ، می توان سورفکتانت ها را به محلول سودپرک اضافه کرد. از محلول سودپرک به عنوان چربی گیر قدرتمند بر روی اجاق های پخت و پز استیل و شیشه استفاده می شود. این ماده همچنین یک ماده رایج در پاک کننده های اجاق گاز است.

یکی دیگر از استفاده های معمول از سودپرک در تولید مواد شوینده قطعات شوینده است. شوینده های شستشوی قطعات بر پایه هیدروکسید سدیم از تهاجمی ترین مواد شیمیایی تمیز کننده قطعات هستند. مواد شوینده مبتنی بر هیدروکسید سدیم شامل سورفاکتانت ها ، مهارکننده های زنگ زدگی و کف کننده ها هستند. یک دستگاه شستشوی قطعات آب و مواد شوینده را در یک کابینت بسته گرم می کند و سپس سودپرک گرم شده و آب گرم را با فشار بر قسمتهای کثیف برای استفاده از چربی زدایی پاشش می کند. 

منبع: ویکی پدیا

برچسب ها: سودپرک
ارسال به دوستان
وبگردی