۳۰ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۰ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۷۸۸۳۳۵
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۰-۰۳-۱۴۰۰
کد ۷۸۸۳۳۵
انتشار: ۱۴:۱۴ - ۲۰-۰۳-۱۴۰۰

دانشگاه شریف: ورودی‌های جدید، مهر ماه در دانشگاه‌ها حضور نمی‌یابند

دانشگاه شریف: ورودی‌های جدید، مهر ماه در دانشگاه‌ها حضور نمی‌یابند

رئیس دانشگاه صنعتی شریف با تاکید بر اینکه دانشجویان ورودی‌های جدید از مهر در دانشگاه‌ها حضور فیزیکی نخواهند یافت، گفت: تا پایان پائیز تمامی دانشجویان کشور واکسینه می‌شوند و بر این اساس ترم دوم سال تحصیلی جدید برای همه دانشجویان حضوری خواهد بود.

به گزارش ایسنا، دکتر محمود فتوحی در سی و دومین اجلاس روسای دانشگاه‌های بزرگ که امروز در دانشگاه خواجه نصیر در حال برگزاری است با تأکید بر اینکه آرزوی ما حضور فیزیکی بیشتر دانشجویان در دانشگاه‌ها است، گفت: در حال حاضر اغلب دانشجویان ما به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه حضور فیزیکی دارند و می‌توانیم بگوییم و حتی خوابگاه‌های دانشگاه نیز فعال است و دانشجویان با رعایت پروتکل‌های بهداشتی در این مراکز اسکان یافتند.

وی در ادامه تصریح کرد: ما اخیراً جلسه‌ای را به همراه برخی از دانشگاه‌های دو حوزه بهداشت و علوم به همراه مسئولین معاونت فرهنگی و آموزشی در وزارت بهداشت جلسه‌ای با معاون بهداشتی برگزار کردیم و خواستار افزایش حضور دانشجویان در دانشگاه ها شدیم تا راهکارها و فرایندهای حضور فیزیکی دانشجویان از ابتدای مهر در دانشگاه‌ها را بررسی کنیم.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف همچنین خاطر نشان کرد: ما در جلسه با مسئولان وزارت بهداشت تأکید کردیم که همه دانشگاه‌ها باید تلاش کنند به سمت حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه‌ها حرکت کنند یعنی همه دانشگاه‌ها باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که از اول مهر ماه حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها بیشتر باشد. به خصوص اینکه در حال حاضر برخی از دانشجویان به ویژه دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی های سال ۹۸ و ۹۹ به سمتی حرکت می‌کنند که ممکن است بدون دیدن دانشگاه فارغ التحصیل شوند.

دکتر فتوحی تأکید کرد: در جلسه با وزارت بهداشت تأکید شد که حدود سه میلیون و ۲۰۰ هزار دانشجو در کشور مشغول تحصیل هستند و حدود ۸۷ هزار استاد و ۱۰۰ هزار فارغ التحصیل در کشور داریم. بر این اساس بدون واکسیناسیون امکان افزایش حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها امکان‌پذیر نیست.

وی گفت: وزارت بهداشت تاکید کرد تا شهریور ماه همه اساتید  و کارمندان دانشگاه‌ها واکسینه خواهند شد چرا که هر دانشجویی از مهرماه به هر تعدادی در دانشگاه حضور داشته باشد باید همه اساتید و کارمندان واکسینه شوند. علاوه بر آن تا آخر شهریورماه حدود ۵۰۰ هزار دانشجو واکسینه خواهد شد و باید دو وزارت علوم و بهداشت هماهنگی داشته باشند تا مشخص شود تا چه سطحی از این دانشجویان واکسینه خواهند شد.

وی افزود: پیشنهاد ما این است که دانشگاه‌ها ابتدا واکسیناسیون دانشجویان را از دانشجویان کارشناسی آغاز کنند و بعد از اینکه وضعیت آنها در خوابگاه‌ها و دانشگاه مشخص شد بعد از آن به سمت واکسیناسیون دانشجویان تحصیلات تکمیلی حرکت کنیم. بر این اساس تا دی ماه یک میلیون نفر دانشجو و در آبان و آذر نیز هر ماه یک میلیون دانشجو واکسینه می‌شوند و تا پایان پائیز تمامی جامعه دانشگاهی واکسن کرونا خواهند زد.

فتوحی با بیان اینکه ترم دوم سال آینده همه دانشجویان می‌توانند در دانشگاه‌ها حضور پیدا کنند، گفت: ترم اول مهر ماه حضور فیزیکی دانشجویان در دانشگاه به دانشجویان تحصیلات تکمیلی اختصاص خواهد یافت.

رئیس دانشگاه صنعتی شریف افزود: واکسیناسیون دانشجویان، اساتید و کارکنان در داخل دانشگاه‌ها انجام می‌گیرد. دانشجویان شهرستانی نیز می‌توانند به دانشگاه محل تحصیل خود مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه ۶۰ درصد دانشجویان وزارت بهداشت واکسینه شدند، اظهار کرد: مابقی دانشجویان جز ۳ میلیون ۲۰۰ دانشجویی هستند که تا آخر پاییز واکسیناسیون می‌شوند.

پیشنهاد ما این بود که شروع حضور فیزیکی دانشجویان از دوره تحصیلات تکمیلی آغاز شود و احتمال زیاد نمی‌توانیم ورودی‌های ۱۴۰۰ را در دانشگاه پذیرش کنیم. چرا که واکسیناسیون دانشجویان ابتدا از کسانی شروع خواهد شد که دانشجو هستند.

ارسال به دوستان
جدال بر سر تعطیلی شنبه‌ ها/ از بخش خصوصی اصرار؛ از مجلس انکار! پاسخ اسراییل را نمی دادیم تجاوزاتش گسترده می شد/ جنگ کلاسیکی شکل نمی گیرد/ اگر اتفاقی بیفتد به سطح گروه‌های نیابتی ما در منطقه برمی گردد/ در شرایطی که نیاز به اجماع داریم چه دلیلی دارد طرح حجاب را اجرا کنیم  گالری گردی آخر هفته در نمایشگاه‌های جدید تهران امیرعبداللهیان: بعد و قبل از عملیات وعده صادق به آمریکایی‌ها پیام دادیم ویدئوی سخنان رئیسی در باره بی حجابی که وایرال شد/ رضا رشیدپور: کاش رئیس جمهور بودی سید! ایرانی ها، رتبه 2 خرید خانه در ترکیه آلمان، فرانسه و آمریکا، مقصد اول صادرات قطعات خودرو ترکیه فوران کوه آتشفشان روآنگ اندونزی (عکس) سیل یا نبود مدیریت بحران؟ خسارت ۱۸ هزار میلیارد ریالی به زیر ساخت‌های سیستان و بلوچستان تلویزیون این آخر هفته چه فیلم هایی به روی آنتن خواهد برد؟ چرا حمله موشکی «مشروع» بود؟ فهرست عملیات تروریستی و سایبری اسرائیل علیه ایران بزرگداشت کیومرث پوراحمد ؛ میراث این فیلمساز چه بود؟ هاوینگ بیت کوین چیست؟ همه چیز درباره Halving (+فیلم و نمودار) دارندگان کارت سوخت بخوانند/ سهمیه بنزین چه تغییری کرد؟ دیدنی های امروز؛ از سال نو ایزدی ها تا خرید جو بایدن
وبگردی