۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳
به روز شده در: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۲
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۰۹۵۸۷
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۳-۰۸-۱۴۰۰
کد ۸۰۹۵۸۷
انتشار: ۱۹:۳۳ - ۰۳-۰۸-۱۴۰۰

گروه جهادی همیاران ولایت خوزستان: نبود بهداشت، جاده و آب آشامیدنی مشکل اساسی مناطق زلزله زده اندیکا است

گروه جهادی همیاران ولایت خوزستان: نبود بهداشت، جاده و آب آشامیدنی مشکل اساسی مناطق زلزله زده اندیکا است
برخی روستاهای شهرستان اندیکا همچون سرشط بر اثر زمین لرزه اخیر به طور کامل تخریب شده است؛ همچنین برخی مناطق شهرستان های ایذه و باغملک نیز بر اثر این زلزله آسیب دیدند.

مدیر گروه جهادی همیاران ولایت خوزستان گفت: نبود امکاناتی همچون جاده دسترسی، آب آشامیدنی و بهداشت بسیار ضعیف مشکلات در مناطق زلزله زده اندیکا را چند برابر کرده است.

امیر حسین سوخته زاده روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: جاده‌های دسترسی به بیشتر روستاهای شهرستان اندیکا خاکی و سخت گذر است و روستاییان برای تردد باید ساعت‌ها در این مسیر تردد داشته باشند تا بتوانند به خدمات دسترسی داشته باشند، ضمن اینکه با آغاز فصل بارش این مسیرها قابل تردد نیستند.

وی با بیان اینکه تاکنون ۲۰ تن آرد، پتو و اقلام بهداشتی و غذایی با کمک‌های مردمی و خیران توسط این گروه جهادی در این منطقه توزیع شده ادامه داد: با وقوع زمین لرزه در این منطقه این گروه جهادی برای دومین بار است که در محل پیدا می‌کند و کمک‌های مومنانه را به دست مردم زلزله زده این شهرستان می‌رساند.

سوخته زاده گفت: باید وضعیت بسیار سخت مردم آسیب دیده از زلزله در شهرستان اندیکا به گوش مسوولان برسد تا مردم و دستگاه‌های مختلف برای کمک به این منطقه توجه کنند، به همین منظور این گروه جهادی کلیپ‌هایی در خصوص وضعیت زندگی مردم زلزله زده اندیکا تهیه و منتشر کرد که نتیجه خوبی را هم به همراه داشت.

وی افزود:برخی روستاهای شهرستان اندیکا همچون سرشط بر اثر زمین لرزه اخیر به طور کامل تخریب شده است؛ همچنین برخی مناطق شهرستان های ایذه و باغملک نیز بر اثر این زلزله آسیب دیدند.

مدیر گروه جهادی همیاران ولایت خوزستان ادامه داد: مصالح ساختمانی که در این مناطق استفاده می‌شود خشک است به همین دلیل در زمان وقوع زمین لرزه تخریب شده و آسیب جدی وارد می‌کنند. شهرستان اندیکا پیش از زمین لرزه یک منطقه بسیار محروم بوده که با وقوع زلزله مشکلات در این منطقه چند برابر شده است.

سوخته زاده بیان کرد: مورد دیگری که در این منطقه با توجه به شروع فصل سرما و بارش باران و برف بسیار اهمیت دارد ایجاد سرپناه و تهیه چادرهای عشایری است که از خیران و جمعیت هلال احمر تقاضا داریم در این خصوص به سرعت ورود کنند.

در پی وقوع پنج زمین لرزه در فاصله زمانی ۱۲ تا ۱۹ مهر امسال که بزرگترین آن ۵.۷ درجه در مقیاس امواج درونی زمین(ریشتر) بود بر اساس اعلام استاندار خوزستان ۹۸۰ واحد تخریب شده که نیاز به ساخت دوباره دارند و یکهزار و ۹۵۰ واحد مسکونی نیز دچار آسیب شدند.برآورد خسارت زمین لرزه اخیر اندیکا پنج هزار میلیارد ریال اعلام شده است.

ارسال به دوستان
وبگردی