۳۱ فروردين ۱۴۰۳
به روز شده در: ۳۱ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۷
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۸۶۸۳۹۰
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۱
کد ۸۶۸۳۹۰
انتشار: ۲۰:۱۴ - ۱۰-۰۹-۱۴۰۱

امام جمعه قزوین: ساخت نمازخانه در مدارس جدی گرفته شود

امام جمعه قزوین: ساخت نمازخانه در مدارس جدی گرفته شود
عابدینی: متأسفانه گاهی دیده می‌شود که در اماکن و ساختمان‌های متعلق به بخش خصوصی مانند کارخانجات و واحدهای تولیدی مکانی به عنوان نمازخانه وجود دارد و افراد مجبور هستند از سایر فضاها برای خواندن نماز استفاده کنند.

امام جمعه قزوین گفت: با توجه به نقش مهم و انسان‌ساز نماز در مدارس و واحدهای آموزشی باید ساخت و توسعه نمازخانه‌ها در مدارس از سوی سازمان توسعه و نوسازی مدارس جدی گرفته شود.

به گزارش تسنیم، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی امروز در جشنواره خیرین مدرسه‌ساز استان قزوین که در دانشگاه فرهنگیان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: با توجه به نقش مهم و انسان‌ساز نماز در مدارس و واحدهای آموزشی باید ساخت و توسعه نمازخانه‌ها در مدارس از سوی سازمان توسعه و نوسازی مدارس جدی گرفته شود.

وی اضافه کرد: در دین مبین اسلام به تهذیب نفس در کنار تعلیم و آموزش اهمیت داده شده و باید دقت کنیم که مرکز تهذیب نفس در همه اماکن عمومی و غیرعمومی ما همین نمازخانه‌ها هستند که می‌توانند در کنار اقامه نماز محور برنامه‌های تربیت دینی در مدارس هم باشند و در این زمینه از خیران مدرسه‌ساز هم می‌خواهیم که پای کار ساخت نمازخانه‌ها باشند.

عابدینی ادامه داد: متأسفانه گاهی دیده می‌شود که در اماکن و ساختمان‌های متعلق به بخش خصوصی مانند کارخانجات و واحدهای تولیدی مکانی به عنوان نمازخانه وجود دارد و افراد مجبور هستند از سایر فضاها برای خواندن نماز استفاده کنند. بنابراین باید نمازخانه‌ها را در اماکن صنعتی هم ایجاد کنیم و از ظرفیت نماز برای آرامش بخشیدن به سربازان عرصه تولید بهره بگیریم.

نماینده ولی فقیه در استان قزوین اقدامات خیران مدرسه‌ساز را مصداق ذکر عملی دانست و گفت: یکی از هوشمندی‌های خیران مدرسه‌ساز این است که در امری سرمایه‌گذاری کرده‌اند که امکان زیان در آن وجود ندارد و خداوند به خیران وعده داده که سرمایه مادی آنها را در دنیا و سرمایه معنوی آنها را در آخرت چندبرابر می‌کند.

عابدینی با بیان اینکه سرمایه خیران را باید با اولویت‌بندی هزینه کنیم، افزود: باید در آموزش و پرورش بررسی کنیم که برطرف کردن چه نیازهایی برای ما از اولویت بالاتری برخوردار است و بعد از اینکه این اولویت‌ها را مشخص کردیم از خیران بخواهیم که با دولت مشارکت کنند و از ظرفیت خود برای توسعه تعلیم و تربیت در نظام آموزشی ما استفاده کنند.

وی ادامه داد: تأمین مدارس و فضاهای آموزشی مناسب نخستین گام برای پرورش دانشمندان و علما برای آینده کشور است و باید از نظر تربیتی هم طوری عمل کنیم که دانشمندان و نوابغی چون شهیدحسن طهرانی مقدم و شهید شهریاری در آینده داشته باشیم که علاوه بر علم بالا از یک تعهد دینی و انسانی والایی برخوردارند.

ارسال به دوستان
وبگردی