۰۷ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۹
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۱۵۷۶۲۹
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۷-۱۲-۱۳۸۹
کد ۱۵۷۶۲۹
انتشار: ۱۳:۴۶ - ۰۷-۱۲-۱۳۸۹

واگذاری بدون تشریفات 2 پروژه به قرارگاه خاتم الانبیا

عصر ایران
سردار عبداللهی معاون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم اخیرا از اجرای هفت هزار و 500 کیلومتر خطوط لوله جدید انتقال نفت و گاز در بخش های مختلف کشور توسط متخصصان این مجموعه خبر داده است.

معاون وزیر نفت اعلام کرد: ساخت دو خط لوله انتقال نفت و فرآورده نفتی در مجموع به طول یکهزار و یکصد کیلومتر و به ارزش تقریبی 1.3 میلیارد دلار به صورت ترک تشریفات به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) واگذار شده است.

علیرضا ضیغمی در گفتگو با مهر با اشاره به واگذاری ساخت دو خط لوله انتقال فراورده های نفتی و نفت خام به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص)، گفت: این پروژه های نفتی به صورت ترک تشریفات مناقصه به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا واگذار شده است.

مدیر عامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی با تاکید بر اینکه برای ساخت این دو خط لوله نفتی تامین منابع مالی توسط قرارگاه خاتم الانبیا انجام می شود، تصریح کرد: علاوه بر این پیشتر قرارداد طرح توسعه بندر نفتی ماهشهر و ساخت مخازن جدید فرآورده نفتی هم به این مجموعه واگذار شده است.
 
به گزارش مهر، بهمن ماه امسال قرارداد ساخت دو خط لوله انتقال نفت و فرآورده های نفتی به ارزش تقریبی 1.3 میلیارد دلار به طور رسمی به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا واگذار شده است.
 
بر این اساس ساخت خط لوله انتقال نفت خام ترش از منطقه سبزآب به ری و همچنین عملیات ساخت خط لوله انتقال فرآورده های نفتی از آبادان - اهواز - اراک به ری در مجموع به طول یکهزار و 100 کیلومتر توسط این مجموعه انجام می شود.
 
از سوی دیگر پیش بینی می شود هفته جاری قرارداد ساخت خط لوله صادرات گاز ایران به اروپا به ارزش تقریبی یک میلیارد و 300 میلیون دلار بین شرکت ملی گاز، قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا و بانک پارسیان امضا ‌شود.
 
در همین حال اخیرا قرارداد ساخت فاز دوم خط لوله هفتم سراسری (خط لوله گاز پاکستان) به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا واگذار شده است.
 
سردار عبداللهی معاون قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا هم اخیرا از اجرای هفت هزار و 500 کیلومتر خطوط لوله جدید انتقال نفت و گاز در بخش های مختلف کشور توسط متخصصان این مجموعه خبر داده است.
 
این در حالی است که سردار رستم قاسمی فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا از واگذاری قرارداد ساخت خط لوله پتروشیمی اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خبر داده و به مهر گفته است: ارزش تقریبی قرارداد ساخت خط لوله اتیلن مرکز حدود 500 میلیارد تومان (500 میلیون دلار) برآورد می شود.
 
با توافق بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و قرارگاه خاتم الانبیا، قرارداد ساخت این خط لوله اتیلنی به صورت EPCCF شامل مهندسی، تدارکات، نصب، راه اندازی و تامین منابع مالی امضا شده است.
ارسال به دوستان
ویتکاف وارد ژنو شد پزشکیان: در یک سال گذشته، به اندازه همه مشکلات این ۴۷ سال را تجربه کردیم عمان: البوسعیدی و عراقچی در ژنو دیدار کردند دور سوم مذاکرات ایران - آمریکا ؛ امروز ژنو پیشنهادهای ایران روی میز آمریکا؛ عمان پیام تهران را به طرف آمریکایی می دهد استاندار مازندران: دریای خزر در سال ۱۲۰۰ متر پسروی می کند قائم‌پناه: در سفر رئیس جمهور به مازندران، ۴۸ هزار میلیارد تومان تفاهم‌نامه امضا شد عضو کمیسیون امنیت ملی: آمریکایی‌ها صلاحیت اظهارنظر درباره توان موشکی ایران را ندارند واکنش روزنامه اطلاعات به عزل یک مسئول وزارت اقتصاد به دلیل توهین به عزاداری برای جان‌باختگان: پست دیگری به او ندهید! مرگ خاموش پناهجویان در سواحل اروپا و نقشه برای اخراج آنها که زنده مانده اند عطریانفر: هیچ تهدید خارجی به‌ اندازه، شکاف داخلی خطرناک نیست ادامه فحاشی های ترامپ به 3 زن و یک مرد: آنها دیوانه، روان پریش و با ضریب هوشی پایین اند! شلیک به همسر بعد از صدور رای طلاق کادیلاک شاسی بلند با فضای داخلی هتلی (+عکس) انتقاد حسین شریعتمداری از پزشکیان: چرا دولت شما مخالف سختگیری به دانشجویان است؟