۲۲ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۲ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۰
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۴۲۰۸۷۱
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۱-۰۷-۱۳۹۴
کد ۴۲۰۸۷۱
انتشار: ۱۰:۱۴ - ۱۱-۰۷-۱۳۹۴

اعلام جایزه القاعده سوریه برای دستگیری نظامیان روسیه

عصر ایران
مفتی القاعده سوریه با اشاره به آغاز حملات نظامی روسیه در سوریه گفت: ملت مسلمان و آزاد سوریه باید با برگزاری کمپین هایی بار دیگر از جبهه النصره پشتیبانی کند و اجازه آسیب زدن به آن را ندهد.
شاخه القاعده در سوریه برای دستگیری نظامیان ارتش روسیه جایزه اعلام کرد.

به گزارش عصرایران به نقل از خبرگزاری ها، هم اکنون حجم زیادی از تسلیحات و نظامیان ارتش روسیه شامل بیش از 50 فروند جنگنده نیروی هوایی در غرب سوریه مستقر شده است. در حال حاضر جنگنده های ارتش روسیه مراکز گروه های مسلح در سوریه از جمله داعش، شاخه القاعده (جبهه النصره) و ارتش آزاد (مخالفان مسلح سکولار دولت بشار اسد رئیس جمهوری سوریه) را بمباران می کنند.

رهبر مذهبی جبهه النصره شاخه القاعده در سوریه اعلام کرد هر فردی که یک نظامی روسیه را اسیر کند یک میلیون لیره (واحد پول سوریه) جایزه خواهد گرفت.

"علی عرجانی" مفتی النصره و ملقب به "ابوحسن کویتی" با بیان این درخواست از مردم سوریه خواست از جبهه النصره پشتیبانی کنند.

اعلام جایزه القاعده سوریه برای دستگیری نظامیان روسیه

عرجانی با اشاره به آغاز حملات نظامی روسیه در سوریه گفت: ملت مسلمان و آزاد سوریه باید با برگزاری کمپین هایی  بار دیگر از جبهه النصره پشتیبانی کند و  اجازه آسیب زدن به آن را ندهد.

هم اکنون جبهه النصره بخش های اندکی از خاک سوریه را در کنترل خود دارد. با این حال جبهه النصره در جنگ با ارتش سوریه توانسته است موفقیت هایی را کسب کند و چند پایگاه نظامی ارتش سوریه را تصرف کند.

جنگنده های روسیه در چند روز اخیر مواضع گروه های مسلح از جمله داعش، جبهه النصره و ارتش آزاد را بمباران کردند. در این بمباران ها، مراکز اصلی داعش به ویژه در شهر رقه سوریه نیز مورد هدف قرار می گیرند.

نظامیان روس در حال تعمیر و نگهداری جنگنده های ارتش روسیه در فرودگاه حمیمیم در استان لاذقیه سوریه

تعمیر و نگهداری جنگنده های سوخو - 34 در فرودگاه حمیمیم - لاذقیه سوریه
پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
برچسب ها: روسیه ، القاعده
ارسال به دوستان
سه زن بر اثر برخورد پژو با تیربرق در سمنان جان باختند وداع با حمید هیراد؛ پیکر خواننده پاپ به خاک سپرده شد (عکس) ایران برق عراق را به مدار بازگرداند عراقچی: ایرانیان هرگز در برابر حملات بزدلانه سر خم نمی‌کنند شهادت ۲ شهروند اصفهانی در حمله هوایی به واحد تجاری قالیباف: از صبح امروز صفحه‌ای جدید در نظام مدیریت جنگ رقم خورد قرارگاه خاتم: سربازان آمریکایی ناو فورد را عمداً از ترس آتش زدند حملات اخیر پاکستان در افغانستان/ 75 کشته و 193 زخمی گروسی: مذاکرات برای دستیابی به یک راه‌حل بلندمدت درباره برنامه هسته‌ای ایران از سر گرفته شود عضو مجلس خبرگان به عصر ایران: زیر بمباران نمی‌شد مفصل بحث کنیم مسئولان و وزرا در راهپیمایی روز قدس (عکس) تردد از جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال ممنوع شد پیام علی لاریجانی پس از راهپیمایی روز قدس مطهری: دنیا دیگر به ترامپ اعتماد ندارد/ حتی اگر از پایان جنگ بگوید باید مراقب فریب باشیم تعداد شهدای دانشگاه آزاد به ۳۴ نفر رسید
نظرسنجی
پیشنهاد شما درباره حضور یا عدم حضور تیم ملی فوتبال در جام جهانی ۲۰۲۶ ؟