۰۱ اسفند ۱۴۰۴
به روز شده در: ۰۱ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۹:۲۵
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۴۷۱۵۰
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۹-۱۰-۱۳۹۷
کد ۶۴۷۱۵۰
انتشار: ۱۵:۱۸ - ۰۹-۱۰-۱۳۹۷

پخش صحنه رابطه جنسی از شبکه کیش صداوسیما/ برکناری چند کارمند

متاسفانه به‌دلیل اهمال، کوتاهی و البته عملی ناخواسته از سوی برخی از کارکنان این مرکز، تصاویری نامناسب در بخش کوتاهی از یک فیلم سینمایی پخش شد که در این خصوص بررسی‌ها انجام شده، عوامل دخیل در این اتفاق ناخواسته، به ترتیب از پست‌های سازمانی خود برکنار و توبیخ شده‌اند.

به دنبال پخش صحنه های رابطه جنسی در یک فیلم سینمایی و عدم حذف آنها، چند کارمند این شبکه برکنار شدند و مدیر شبکه کیش صداوسیما نیز عذرخواهی کرد.

به گزارش عصرایران، خبرگزاری فارس نوشت: مدیر صدا و سیمای مرکز کیش، از برکناری و توبیخ چند کارمندان این مرکز به دلیل "اهمال و پخش تصاویر ممنوع" در یک فیلم سینمایی خبر داد.

به‌گزارش فارس از جزیره کیش، در یکی از شب‌های گذشته فیلمی سینمایی از شبکه کیش پخش شد که متأسفانه در بخشی از آن، صحنه‌های مبتذل این فیلم حذف نشده بود.

انتشار این فیلم اعتراض‌هایی را در فضای مجازی و حقیقی از سوی شهروندان جزیره کیش در پی داشت. در این رابطه از صدا و سیمای کیش خبر می‌رسد که کارمندان خاطی برکنار و توبیخ شده‌اند.

 

پخش صحنه رابطه جنسی از شبکه کیش صداوسیما/ برکناری چند کارمند

بدین منظور مدیرکل صدا و سیمای مرکز کیش با عذرخواهی از عموم شهروندان و مردم  ایران و به ویژه جزیره کیش به دلیل پخش تصاویر نامناسب از سیمای این مرکز که منجر به جریحه‌دار شدن احساسات عمومی شده است، گفت: متاسفانه به‌دلیل اهمال، کوتاهی و البته عملی ناخواسته از سوی برخی از کارکنان این مرکز، تصاویری نامناسب در بخش کوتاهی از یک فیلم سینمایی پخش شد که در این خصوص بررسی‌ها انجام شده، عوامل دخیل در این اتفاق ناخواسته، به ترتیب از پست‌های سازمانی خود برکنار و توبیخ شده‌اند.

نجابت با تاکید بر اینکه در نظار‌ت‌های اولیه، تمامی تصاویر نامناسب مشخص و قرار بر حذف آن بوده است، افزود: متاسفانه به دلیل اهمال مدیران و ناظران برنامه، این تصاویر پخش شده است.

وی بار دیگر با عذرخواهی بابت پخش این تصاویر تاکید کرد: مدیران و کارکنان ولایت‌مدار، ساعی و پرتلاش مرکز کیش همچون گذشته با رویکرد مردم‌مداری، با تولید و پخش برنامه‌های مخاطب‌محور، می‌کوشند رضایت همشهریان و گردشگران جزیره را فراهم کند.

ارسال به دوستان
دیوان عالی آمریکا لغو تعرفه‌های جهانی ترامپ را اعلام کرد پیام تسلیت مقام معظم رهبری در پی درگذشت برادر قمی یک مقام ناتو: به ماموریتمان در عراق ادامه می‌دهیم اقدام جدید آمریکا در کشور های همسایه ایران ترامپ: حمله محدود به ایران را بررسی می‌کنم/ یا با ایران به توافق می‌رسیم یا توافقی که می‌خواهیم را به‌دست خواهیم آورد پایان کار ساپینتو در استقلال زمستان سخت ساترا؛ عکس یادگاری با تحریم اروپا و ممنوعیت برای هنرمندان داخلی! متن کامل مصاحبه عراقچی و شبکه امریکایی: با آمریکا می توانیم رابطه متفاوتی داشته باشیم، اگر خصومت پایان یابد/ هیچ ضرب‌الاجلی وجود ندارد/ ظرف یک هفته می توانیم مذاکرات جدی را آغاز کنیم عراقچی در مصاحبه با شبکه امریکایی: گام بعدی من ارائه پیش‌نویس یک توافق احتمالی به آمریکاست / آمریکا از ایران نخواسته غنی‌سازی را به‌طور دائم کنار بگذارد / تکذیب پیشنهاد تعلیق 3 ساله غنی سازی / تجمع نظامی آمریکا در اطراف ایران بی‌فایده است اعلام ترکیب پرسپولیس برای دیدار با خیبر خرم‌آباد نیروهای اوکراینی شهر نزدیک نیروگاه زاپوریژیا را گلوله‌باران کردند انگلیس به آمریکا اجازه استفاده از دو پایگاه برای حمله احتمالی به ایران را نداد لائوتارو یک ماه خانه‌نشین شد نامه ایران به شورای امنیت: در صورت تجاوز نظامی، پایگاه‌های آمریکا در منطقه «هدف مشروع» خواهند بود مقام اسبق سپاه: دستمان روی ماشه است
نظرسنجی
به نظر شما هدف آمریکا از مذاکرات اخیر با ایران چیست؟