۲۹ آذر ۱۴۰۴
به روز شده در: ۲۹ آذر ۱۴۰۴ - ۱۵:۰۴
فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۶۴۸۷۳
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۶ - ۰۷-۰۲-۱۳۹۸
کد ۶۶۴۸۷۳
انتشار: ۱۲:۴۶ - ۰۷-۰۲-۱۳۹۸

انتقاد از علی عسکری و فروغی: رئیس صداوسیما بعد از اعلام نظر رهبری متوجه شد برنامه «برنده باش» شرعاً اشکال دارد؟

کسی که اطلاعات کافی برای تشخیص این امور ندارد، چگونه می‌تواند مدیر یک شبکه تلویزیونی در نظام جمهوری اسلامی باشد؟

«به خاطر صدور دستور توقف برنامه «برنده باش» به رئیس صداوسیما خسته نباشید می‌گوییم ولی جا دارد این سوال را هم مطرح کنیم که آیا ایشان بعد از اعلام نظر رهبری متوجه شدند برنامه «برنده باش» شبیه بخت‌آزمایی است و شرعاً اشکال دارد؟»

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: «در خبرها آمده است بعد از فتوای یکی از مراجع تقلید قم و اعلام نظر رهبری درباره برنامه‌ای که شبیه بخت‌آزمایی بود و با عنوان «برنده باش» از شبکه سوم سیمای جمهوری اسلامی پخش می‌شد، رئیس رسانه ملی دستور داد این برنامه متوقف شود.

به خاطر صدور دستور توقف این برنامه، به رئیس صداوسیما خسته نباشید می‌گوئیم ولی جا دارد این سوال را هم مطرح کنیم که آیا ایشان بعد از اعلام نظر رهبری متوجه شدند برنامه «برنده باش» شبیه بخت‌آزمایی است و شرعاً اشکال دارد؟

اگر جواب این سوال مثبت است، نتیجه این می‌شود که رئیس رسانه ملی از سواد دینی بی‌بهره و فاقد اساسی‌ترین شرط حضور در این مسئولیت مهم است. و اگر جواب منفی است یعنی رئیس رسانه ملی قبل از اعلام نظر رهبری هم می‌دانست این برنامه، خلاف شرع است، سوال جدید این است که چرا قبل از این اعلام با پخش آن مخالفت نکرد؟

همین سوال‌ها متوجه مدیر شبکه سه سیمای جمهوری اسلامی نیز هستند. اصولاً کسی که اطلاعات کافی برای تشخیص این امور ندارد، چگونه می‌تواند مدیر یک شبکه تلویزیونی در نظام جمهوری اسلامی باشد؟ مهم‌تر اینکه ایراد و اشکال به مدیریت شبکه سه بسیار است و متأسفانه رئیس رسانه ملی به این ایرادها و اشکال‌ها توجهی نمی‌کند و چنین مدیری را کنار نمی‌گذارد.

از اینها تاسف‌بارتر وضعیت بخش بازرگانی صداوسیماست که آگهی‌های زیادی را بدون رعایت ضوابط شرعی، اجتماعی و عرفی پخش می‌کند و در مجموع به نظر می‌رسد یا ضابطه‌ای برای پخش آگهی‌های بازرگانی در رسانه ملی وجود ندارد یا اگر وجود دارد رعایت نمی‌شود. حضور زنان با حرکات و شیوه‌های مختلف برای جذب مشتری کالاها یکی از این موارد است. تفاوت این اقدام با آنچه در تلویزیون قبل از انقلاب بود، فقط در حجاب است. روشن است که مشکل فقط بی‌حجابی نبود. شبکه سه تلویزیون هم در یک برنامه مطربی یک زن را با حجاب در حال مطربی و انجام حرکات موزون و محرک نشان داد که اعتراض‌های زیادی را برانگیخت و در فضای مجازی هم فیلم آن در حال دست به دست شدن است. لابد این زن هم چون حجاب دارد، مجاز است مرتکب چنین کاری در برابر دوربین تلویزیون شود!

به نظر می‌رسد پخش بعضی از برنامه‌های رسانه ملی به‌ویژه در بخش آگهی‌ها و مواردی از قبیل برنامه «برنده باش» با هدف کسب درآمد است. اگر چنین است، مسئولان رسانه ملی باید به این نکته مهم توجه کنند که همه چیز را نباید فدای پول کرد. به جای این کار درصدد جلوگیری از گسترش کمی صداوسیما، کاهش هزینه‌ها و رعایت اقتصاد مقاومتی برآیید تا ارزش‌ها قربانی پول نشوند. این، نکته‌ای است که رسانه ملی باید آن را به جامعه آموزش بدهد، کاری که مستلزم برخوردار شدن مسئولان این رسانه از سواد دینی است.»

 

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
یکی از ماهواره‌ های استارلینک منفجر شد دلار ۱۰۹ هزار تومانی درجا زد؛ بازار حواله‌ها وارد فاز افزایشی شد نتفلیکس جیمز باند را هم به دست آورد چرا افغانستان به‌جای ابرتورم، تورم منفی را تجربه کرد؟ آخرین وضعیت پرونده قتل کارگردان هالیوود و همسرش هشتمین سال «نذر خدمت»/ داوطلبان هلال‌احمر در خط مقدم خدمت‌رسانی استقبال گرم شیرازی‌ها از «کج‌پیله»؛ قاب مشترک نعیمه نظام‌دوست و یلدا عباسی در اکران مردمی (عکس) چگونه کره جنوبی این قدر در دنیا محبوب شد؟/ آیا اوضاع کره ای ها واقعا این قدر خوب است؟ پای یک ایرانی به پرونده اپستین باز شد / مدیرعامل سابق یوتیوب چه ارتباطی با داستان اپستین دارد؟ پشت پرده سفر وزیر خارجه چین به عربستان، امارات و اردن/ از استقبال از تداوم بهبود رابطه تهران- ریاض تا تثبیت بازیگری پکن در خاورمیانه تحلیل نشریه ژاپنی از حضور نظامی چین و روسیه در ایران آخرین وضعیت ترافیکی، جوی و جاده های مسدود کشور وقتی مدرسه هست اما آموزش نه / نمرات دانش‌آموزان بین 8 تا 10 است فقط ۳۳ درصد سدها پر شده است تهدید هکرهای ایرانی به افشای اطلاعات 4 مقام ارشد دیگر اسرائیل
نظرسنجی
طنز «مهران مدیری» را بیشتر دوست دارید یا طنز «رضا عطاران» را؟