فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۷۸۰۱۳
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۹-۰۴-۱۳۹۸
کد ۶۷۸۰۱۳
انتشار: ۱۷:۳۵ - ۱۹-۰۴-۱۳۹۸

تولید لیزرهایی با قابلیت نابودی پهپاد و موشک توسط وزارت دفاع بریتانیا

تولید لیزرهایی با قابلیت نابودی پهپاد و موشک توسط وزارت دفاع بریتانیاانگلیس قصد دارد پهپادها و موشک‌های دشمن را با استفاده از پرتوهای نوری پر انرژی نابود کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از انگجت،" وزارت دفاع بریتانیا "(MOD) اعلام کرد که در حال توسعه لیزر و سلاح‌های مجهز به فرکانس‌های رادیویی است.

این سلاح‌ها به عنوان "جنگ‌افزار انرژی هدایت‌شده"(DEW) شناخته می‌شوند که با استفاده از برق نیرو گرفته‌اند و بدون مهمات خاصی کار می‌کنند.

همچنین سوخت آن‌ها توسط یک موتور وسایل نقلیه یا یک ژنراتور تأمین می‌شود.

جنگ‌افزار انرژی هدایت‌شده به سامانه‌ای گفته می‌شود که بدون به‌کارگیری پرتابه، انرژی را به سمت هدف می‌تابانَد تا اثر موردنظر را اِعمال کند. اثرات ناشی از این جنگ‌افزار ممکن است کُشنده یا غیرکشنده باشد.

این لیزرها می‌توانند پهپادها و موشک‌ها را از آسمان نابود کنند. سلاح‌های مجهز به فرکانس‌های رادیویی هم قادرند رایانه‌ها و تسلیحات الکترونیکی دشمن را از بین ببرند.

بنا بر اعلام انگلیس این سلاح‌ها پتانسیل این را دارند که هزینه‌های عملیاتی را کاهش دهند.

وزارت دفاع انگلیس انتظار دارد که این سلاح‌ها طی ۱۰ سال آتی به خطوط تولید برسند ولی لازم است که این سلاح‌ها در ابتدا در ناوگان کشتی‌های سلطنتی و دستگاه‌های ارتش آزمایش شوند.

ممکن است آزمایش‌های سلاح‌ها در سال ۲۰۲۳ آغاز شود.

تولید تسلیحاتی لیزری چیز جدیدی نیست. بلکه در سال ۲۰۱۷ میلادی انگلیس ۳۰ میلیون پوند در تولید نمونه اولیه یک لیزر سرمایه‌گذاری کرد. آمریکا هم اولین دستگاه لیزر تسلیحاتی خود را در سال ۲۰۱۴ میلادی به سرویس تسلیحات خود ارائه داد.

برچسب ها: لیزر ، بریتانیا
ارسال به دوستان
captcha
ادامه حملات اسرائیل به جنوب لبنان هشدار امام جمعه اهواز: اگر جنگ زیرساختی آغاز شود، تبعات آن تنها متوجه یک طرف نخواهد بود لاوروف: منتظر پاسخ آمریکا درباره همکاری با اوکراین علیه روسیه هستیم اینیشتین سیاهچاله ها را کشف نکرد؛ داستان واقعی کشف سیاهچاله ها چیست؟ (+عکس) مطالعه بزرگ زوال عقل؛ تفاوت‌های چشمگیر پس از ۹۰ سالگی اورست بلندترین قله دنیا نیست؛ پس بلندترین نقطه زمین کجاست؟ انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان توسط سپاه راز خطوط ظریف دست؛ امضای بیولوژیکی که هرگز تغییر نمی کند/ شما کدام الگو را دارید؟ (+اینفوگرافیک) امام جمعه اصفهان: باید ادبیات انتقامی را تقویت کنیم/ پوزه آمریکا را به خاک می مالیم رئیس کمیسیون امنیت ملی: آمریکا به فرار خود از منطقه سرعت دهد نان سنگک: کار، معرفت و زیست ایرانی «خانه‌ریز»، نسخه سانتی‌متری برای بحران میلیونی مسکن! توصیه معاون وزیر کار به دریافت کنندگان پیامک‌ کالابرگ؛ فعلا به پیشخوان نروید رکورد جدید مرگ‌ومیر ناشی از گرما در آلمان تصاویری جدید از حسین طائب در قم