فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۲۲۱۱
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۳-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۲۲۱۱
انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۳-۰۷-۱۳۹۸

رییس سازمان حج: ناآرامی‌های عراق مشکلی در مسیر تداوم عزیمت زائران ایجاد نکرده/ اعزام‌ها همانند گذشته از مرزها انجام می‌شود

رییس سازمان حج: ناآرامی‌های عراق مشکلی در مسیر تداوم عزیمت زائران ایجاد نکرده/  اعزام‌ها همانند گذشته از مرزها انجام می‌شود

رییس سازمان حج و زیارت گفت: روند اعزام زائران اربعین از استان‌های مختلف و خروج از مرزها به مقصد کربلا و اعتاب مقدس در عراق در نهایت نظم، آرامش و امنیت در حال انجام است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان حج و زیارت، علی‌رضا رشیدیان با اشاره به آخرین وضعیت نام‌نویسی زائران اربعین و اعزام‌ها از استان‌های مختلف، اظهار کرد: برخی ناآرامی‌های روزهای اخیر عراق مشکلی در مسیر تداوم عزیمت زائران کشورمان به عتبات عالیات ایجاد نکرده و بعد از وقفه‌ای کوتاه در یکی دو مورد از مرزهای زمینی خروجی دوباره اعزام‌ها همانند گذشته از مرزها انجام می‌شود.

وی افزود: مشکلی در مسیر خروج زائران اربعین از مرزهای زمینی شلمچه، چذابه و مهران وجود ندارد. ضمن این‌که امنیت مسیر زائران اربعین حسینی به صورت کامل از سوی کشور میزبان تامین شده است و هیچ مشکلی در اعزام‌ها و طول مسیر وجود ندارد.

رشیدیان با اشاره به استقبالی که از نام‌نویسی در سامانه سماح صورت گرفته است، ادامه داد: تا امروز (شنبه ۱۳ مهرماه) بیش از ۲ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کرده‌اند.

او با بیان این‌که سازمان حج و زیارت به عنوان متولی بحث زیارت در کشور با تمام توان در کنار ستاد مرکزی اربعین و سایر کمیته‌های مربوط به زائران اربعین خدمت می‌کند، افزود: ثبت نام از زائران همچنان با جدیت و استقبال متقاضیان ادامه دارد. اعزام زائران نیز که از روزهای قبل آغاز شده، در ایام پیش رو شتاب بیشتری می‌گیرد.

رییس سازمان حج و زیارت با بیان این‌که شهرهای زیارتی کشور میزبان مهیای خدمت به زائران اربعین است، گفت: پیش‌بینی شده در اربعین امسال بیش از ۳ میلیون نفر از ایران به عراق سفر کنند و آماری بی‌نظیر از حضور زائران اهل بیت (ع) در سال‌های اخیر به ثبت برسد.

وی با بیان این‌که فضاسازی رسانه‌های معاند و غربی نسبت به برخی مسائل کشور عراق تاثیری در میهمان‌نوازی سالانه مردم غیور و فهیم عراق در برپایی و نمایش شور و شعور حسینی زائران اربعین ندارد، اظهار کرد: براساس برآوردها امسال شاهد حضور میلیون‌ها نفر از زائران کشورمان و دیگر کشورها در این راهپیمایی عظیم خواهیم بود و عاشقان اهل بیت عصمت و طهارت نمایشی از وحدت، اقتدار، شور و شعور حسینی و اسلام راستین و حرکت به سمت تمدن بزرگ اسلامی را دراین مراسم به نمایش می‌گذارند.

رشیدیان بیان کرد: مراسم اربعین حسینی امسال هم نمایشی مقتدرانه از همدلی و همراهی در منظر جهانی خواهد شد.

پربیننده ترین پست همین یک ساعت اخیر
ارسال به دوستان
captcha
کاهش قیمت نفت تداوم یافت پیش‌بینی بیت‌کوین یک میلیون دلاری تکرار شد عکس مشهور از زن و شوهر آدمکش رسانه آمریکایی : خسارت چند میلیارد دلاری ایران به مراکز اطلاعاتی آمریکا در خاورمیانه طلای جهانی صعودی شد ادعای گروسی درباره توقف مذاکرات هسته‌ای اشغال ایران در جنگ جهانی دوم؛ از قحطی و سقوط رضاشاه تا تولد ناسیونالیسم در خلیج فارس برنامه ترامپ برای به غنیمت گرفتن نفتکش ها و کشتی های تجاری ایران پزشکیان: ایران می داند چگونه از خود دفاع کند فعالیت سامانه بارشی جدید از جمعه؛ هشدار به شالیکاران برای برداشت سریع امروز اجارۀ چند روزۀ لپ‌تاپ؛ فردا شاید اجارۀ خود زندگی! چرا ناصر همیشه خوش بین است؟! نیروی دریایی آمریکا: ناو هواپیمابر «یو‌اس‌اس تئودور روزولت»، در حال آماده شدن برای مأموریتی ۷ ماهه در خاورمیانه است دلنوشته المیرا عبدی و گوهر خیراندیش در نخستین تولد بدون «عمو اکبر» عملیات نصب گنبد آرامگاه شمس تبریزی آغاز شد/ یکی از شاخص‌ترین سازه‌های معماری جهان در خوی