فیلم بیشتر »»
کد خبر ۶۹۳۶۴۱
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۲-۰۷-۱۳۹۸
کد ۶۹۳۶۴۱
انتشار: ۱۴:۴۲ - ۲۲-۰۷-۱۳۹۸

از جدیدترین پروانه ساخت‌ها تا دیداری سینمایی با آلمان‌ها

از جدیدترین پروانه ساخت‌ها تا دیداری سینمایی با آلمان‌هاشورای صدور پروانه ساخت در جلسه شب گذشته با چهار فیلمنامه موافقت کرد و همچنین در خبری دیگر از سازمان سینمایی اعلام شده است که دیداری در راستای همکاری مشترک سینمای ایران و آلمان انجام شده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی سازمان امور سینمایی و سمعی بصری؛ فیلم‌نامه‌های"شیرجه‌ی بزرگ" به تهیه‌کنندگی محمد رضا شفیعی،کارگردانی و نویسندگی کریم لک زاده ، "آبادان یازده 60" به تهیه‌کنندگی حسن کلامی ،کارگردانی و نویسندگی مهرداد خوشبخت، "تی تی" به تهیه‌کنندگی وکارگردانی آیدا پناهنده و نویسندگی مشترک آیدا پناهنده و ارسلان امیری و " پیچ" به تهیه‌کنندگی حسن علیمردانی،کارگردانی و نویسندگی علی خامه پرست موافقت شورای ساخت سازمان سینمایی را اخذ کردند.

 

علاقه آلمان برای همکاری‏های مشترک سینمایی با ایران

رییس کنفدراسیون بین‏ المللی سینماهای هنروتجربه، با مدیرکل دفتر جشنواره ‏ها و همکاری‏های بین ‏الملل سازمان امور سینمایی، دیدار کرده و از علاقه خود و کشورش برای همکاری‏ های مشترک سینمایی با ایران سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی سازمان سینمایی، کریستین بروئر، رییس دفتر کمپانی باواریا در برلین و مدیر سینمای یورک در برلین که برای برگزاری روز بین‏ المللی هنر و تجربه به تهران سفر کرده است، با حضور در دفتر جشنواره ‏ها و همکاری‏ های بین‏ المل با روح ‏الله حسینی، مدیر کل این دفتر دیدار و گفت‌وگو کرد.

کریستین بروئر که مدیر برنامه سینمای شرق در درسدن است و مجموعه ‏ای از سالن‏ های سینمای هنری با بیش از 20 سینما و 50 پرده در سطح برلین، هامبورگ، مونیخ و درسدن را مدیریت می‏ کند، ضمن ارائه گزارشی در خصوص وضعیت سینمای هنر و تجربه در آلمان از گستره و اهمیت این نوع سینما در آلمان صحبت کرد و گفت: در آلمان فیلم‏های هنر و تجربه لزوماً از فیلم‏های تجاری مجزا نیستند و بسیاری از فیلمهایی که در سینماهای هنر و تجربه موفقیت کسب می ‏کنند در حورة تجاری و فروش نیز با استقبال خوبی مواجه می‏شوند.

وی افزود: سفر من به ایران، موجب شناخت بهتر و عمیق‌ترم از فرهنگ این کشور کهن و ظرفیت‏های سینمای ایران شد و هرچند کوتاه است و برای اولین بار به ایران سفر می‏ کنم ولی بسیار هیجان ‏زده هستم و به این کشور علاقه‌مند شده‏ ام.

کریستین بروئر همچنین به اهمیت اینگونه رفت و آمدها در توسعة روابط سینمایی فی‌مابین مؤثر تاکید و اظهار امیدواری کرد که در آینده نزدیک دو طرف در زمینه تولید، اکران و توزیع فیلم به افق‌های روشن‌تری برای همکاری مشترک سینمایی دست یابند.

روح الله حسینی نیز در این دیدار ضمن تبیین دورنمایی از سینمای ایران و برنامه‏ های سازمان سینمایی و نیز اهمیت سینمای هنروتجربه در سپهر سینمای ایران و اشتراکات سینمای هنری ایران و اروپا، بر لزوم همکاری‏ های بیشتر بویژه در حوزة تولید مشترک اشاره کرد و گفت: هر چند فیلم‌های هنری ایرانی در جشنواره‌های سینمایی آلمان علاقه ‏مندان زیادی دارد، اما سینمای ایران تلاش می‏کند با توسعة همکاری‏ ها سهم بیشتری از بازار صنایع تصویری این کشور کسب کند و همچون فیلم جدایی نادر از سیمین که مخاطب گسترده ‏ای داشته، آثار دیگر سینمای ایران نیز مسیری به سوی مخاطبان بیشتر در این کشور پیدا کنند.

برچسب ها: سینمای ایران
ارسال به دوستان
مرشایمر: اگر ترامپ و نتانیاهو به دادگاه می‌آمدند، اعدام می‌شدند الیزابت وارن سناتور آمریکایی: جنگ ترامپ با ایران از محبوبیت برخوردار نیست حزب‌الله: رهبر انقلاب پیامی به شیخ نعیم قاسم ارسال کرد ارسال سوخت جت از نیویورک به انگلیس در بحبوحه بحران انرژی روسیه: ۲۹ نفر در سقوط هواپیمای An-۲۶ جان باختند نگرانی پوتین از پیامدهای ادامه جنگ افروزی آمریکایی-صهیونیستی واکنش نماینده ایران در سازمان ملل به ادعاهای استرالیا علیه ایران سناتور آمریکایی: اقتصاد جهانی به دلیل بسته بودن تنگه هرمز درحال فروپاشی است ای‌بی‌سی نیوز: نزدیک به ۳۵۰ نیروی آمریکایی در جنگ ایران زخمی شده‌اند محل اسکان و تجمع عوامل کادر پروازی اسکادران هوایی آمریکا هدف قرار گرفت کمک مالی ۸۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به اوکراین سقوط جنگنده F-۳۵ آمریکا در نوادا آمریکا: به دنبال آزادی خبرنگار ربوده شده در عراق هستیم تعجب فرانسه از انتقاد ترامپ درباره ممنوعیت پروازهای نظامی آمریکایی واکنش قالیباف به اظهارات فریبکارانه وزیر خارجه آمریکا